Şimdi Ara

LG G2 wifi bağlantı sorunu ve çözümü + (dns değiştirme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
82.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WİFİ Ayarlarını degiştirnce düzeldi
  • benim başıma farklı bir sorun geldi arkadaşlar yardımcı olabilen olursa memnun olurum.1 hafta öncesine kadar işyerimde wifi internet serbestti.şimdi yasakladılar.evdede internetim var yine wifi olarak telefonumla bağlanıyorum.sorunum şu ki, evde internet bağlanıyor.işe gittiğimde ağı buluyor ama bağlanamıyor.sorunda ondan sonra başlıyor.wifi tuşu kilitleniyor.üst menüdeki tuş sürekli olarak aramaya geçiyor.ayarlar menüsündeki on-off tuşu silik mavi bir renk oluyor ve aktif değil.ne ayarlarına ne aramalarına nede başka bir yere girmiyor.ta ki telefonu restart yapana kadar.her eve gelişimde telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum.sebep ne olabilir
  • Lg g3 sahibiyim ve bu arkadaslarin bahsettigi sikinti bende de vardi, zayif baglanti engellendi muhabbeti, onu cozdum dediginiz sebeke ayarlarindan lakin simdi de baglandiktan sonra devre disi diyor.. 3 5 saniye bagli kalip ardindan devre disi diyor, ilginc.. Var mi bu sekilde hata alan merak ettim, bu konuyla ilgilenen arkadaslara cok tesekkur ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende lg g2 sahibiyim :D 6 ay oldu hiç bir sorun yokdu bu sabah wifi girmeme sorunu cıktı yorumları okudum
    dns değiştirme olayını herşeyini yaptım kaydet felan hepsini yaptım internete giriyor 10 sn sonra atıyor direk başka bir telefonun internetini modem yapıp ona baglamanmaya çalışıyorum sebebi nedir sizce benim telefonda çözüme ulaşmadı :D
  • selam, aynı problem bende de vardı. burada yazılanları da uyguladım yine olmadı. telefonun, evde kullandığım laptop la aynı ip adresini aldığını fark ettim. yani iki cihaz da aynı ip adresini almış o yüzden telefon bağlanırken sorun çıkardı sanırım. yani burada yazılanlara artı olarak bir de telefonun ip adresini değiştirmenizi tavsiye ederim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *bengü* -- 25 Ocak 2015; 23:01:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobby35

    Lg g3 sahibiyim ve bu arkadaslarin bahsettigi sikinti bende de vardi, zayif baglanti engellendi muhabbeti, onu cozdum dediginiz sebeke ayarlarindan lakin simdi de baglandiktan sonra devre disi diyor.. 3 5 saniye bagli kalip ardindan devre disi diyor, ilginc.. Var mi bu sekilde hata alan merak ettim, bu konuyla ilgilenen arkadaslara cok tesekkur ediyorum.

    Aynı sorun bende şu şekilde var. Airties modemin arızalanınca 2 hafta önce gittim asus modem aldım. Cihaz kurulunca ilk gün sorun çıkmadı. Göreve gittim bir hafta sonra eve geldim wifiyi görüp bağlanıyor ve 3-5 saniye sonra bağlantı kesilip modem güvenli moda girmiş gözüküyor. Ve bunu sadece evdeki modemde yapıyor.Diğer wi-fi lerde sorun yok. Ne yapabilirim. Cihaz 2 aylık daha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapadoky_ali -- 21 Şubat 2015; 9:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *bengü*

    selam, aynı problem bende de vardı. burada yazılanları da uyguladım yine olmadı. telefonun, evde kullandığım laptop la aynı ip adresini aldığını fark ettim. yani iki cihaz da aynı ip adresini almış o yüzden telefon bağlanırken sorun çıkardı sanırım. yani burada yazılanlara artı olarak bir de telefonun ip adresini değiştirmenizi tavsiye ederim :)

    Peki bu lg g3 ip nasıl değişir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kapadoky_ali


    quote:

    Orijinalden alıntı: *bengü*

    selam, aynı problem bende de vardı. burada yazılanları da uyguladım yine olmadı. telefonun, evde kullandığım laptop la aynı ip adresini aldığını fark ettim. yani iki cihaz da aynı ip adresini almış o yüzden telefon bağlanırken sorun çıkardı sanırım. yani burada yazılanlara artı olarak bir de telefonun ip adresini değiştirmenizi tavsiye ederim :)

    Peki bu lg g3 ip nasıl değişir

    ilk mesajda belirtmiş arkadaş ip nin nasıl değişeceğini. DHCP değil statik olarak tanımlayacaksınız ip yi. g2 ve g3 wifi ayarlarında bir farklılık varmıdır bilmiyorum. Ben ilk mesajda arkadaşın anlattığı şekilde yaptım.
  • arkadaslar telefonum rootlu iDi. Her ne olduysa wifi bi anda gitti. Uzerine tikladigimda ise aciliyor yaziyor ama donup kaliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markette de oldukça güzel dns değiştirici programlar var. Bir tıkla değişiyor, hazır ayarlar da var. Google dns, open dns vs.

    Bende de vardı ilk zamanlar ama uzun süredir yaşamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esraaykutt E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım eski bir konu olmasına rağmen ben yeni karşılaştım bu sorunla ve senin yazın bana çözüm oldu sağol varol emeğine sağlık
  • Merhabalar bu dediğiniz yol yasaklı sitelere girmeye yarıyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rixos Premium

    Arkadaşlar pek çok kişide bu problem yok ama genelde tp-link yada benzeri yazılımı eski modemlerde lg g2 wifide problem cıkarıyor ve bağlanmıyor veya bağlı gibi görünsede internete girmiyou.yabancı forumlarda da bu sorunu çok gördüm çözümü yabancı sitelerde'de bulamadım ve kendim deneme yanılma yöntemi ile buldum.

    öncellikle wifi ye bağlanınız..sonra ayarlar/ağlar/wifi ye basınız..görünen ekranda bağlı olduğunuz ağa parmağınızı basılı tutun ve şebekeyi düzenleye tıklayınız.sonra kablosuz şifrenizi tekrar giriniz şifreyi gösterin altında ki gelişmiş seçenekleri göster tıkını işaretleyiniz.aşağıdan ip ayarlarından DHCP ye tıklayıp statik yapınız.sonra en aşağıda ki DNS 1 yazan yere 8.8.8.8 DNS 2 yazan yerede 8.8.4.4 yazıp kaydete basınız.bende işe yaradı umarım herkeste yarar..
    aynı şekilde dns değiştirmenizde mümkün olmuş oluyor.


    Arkadaşlar herkese merhaba;

    Öncelikle çözümü paylaşan arkadaşımdan Allah razı olsun. Birkaç haftadır Lollipop güncellemesiyle ve tp link modemle sorunsuz kullandığım LG G3 cihazımda wi-fi simgesinin yanında ünlem işareti çıkıyordu ve bilgisayarımla internete girebilmeme rağmen telefonumla giremiyordum. Onlarca yabancı site gezdim. Dedikleri her şeyi yaptım ama çözüm olmadı. Sonra aşağıdaki sıra ile arkadaşın dediklerini yaptım ve sorun çözüldü.

    Öncelikle ağın üzerine tıklayıp unut dedim. (Bunu yapmazsanız kaydet seçeneği pasif kalıyor)
    Tekrar ağa bağlanmak için şifre girdiğim ekranda gelişmiş seçenekleri seçtim.
    Dns'ler zaten bu şekilde yazıyordu.
    Kaydettim ve anında bağlanabildim.
    Tekrar paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erLK38

    arkadaslar telefonum rootlu iDi. Her ne olduysa wifi bi anda gitti. Uzerine tikladigimda ise aciliyor yaziyor ama donup kaliyor.

    aynı sorun bendede var. allah rızası için biri bunu nasıl halledeceğimizi söylesin. telefonum rootluydu unroot yapmıstım. ardından fabrıka ayarlarına gerı döndüm. yine çözüm olmadı. şimdide lolipoptan kit kata geçmek ıcın rom yukledım flash tool la bu sefer telefon acılmadı. telefonu mobıle supporttan lolıpopa tekrar dondurdum yıne acılmıyor wifi. üstüne tıkladıgımda yanıp sönüyor wifi açılıyor diyor açılmıyor hiçbir tepkime olmuyor. allah rızası ıcın bunu nasıl cözebilirim. ne olur yardımcı olun bizlere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thefiesta

    Arkadaşlar DNS ayarlarınızı değiştirdikten sonra, ağ parolasını tekrar girdiğinizde "KAYDET" tuşu aktif olur.

    cok tesekkurler . dedıgını yapınca sorun cozuldu.. delı olmustum 1 saattır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esraaykutt

    Arkadaslar sirf sizi de su gicik seyden kurtarabilmenin yolunu yaziyim uye oldum foruma dns ayarlarini girerken orda silik olan ip gibi bi sey var 192.168li heh iste onu tekrar yazmaniz gerekiyor. O numara silik oldugu icin kaydet aktif olmuyor.
    g4 'te de dns değiştiremiyordum. Bütün silik görünen sayıları tekrar girdiğinizde kaydet butonuna basabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar koyunu hortlatmak gibi oldu kusura bakmayın, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. lg g2 telefonum ile dün wifi özelliğini açıp internete bağlanabiliyordum sorunsuz bir şekilde. Dün gece durup dururken telefon wifi özelliğini kapattı ve bir daha ayarlardan girip açmaya çalıştığımda buran açık görünüyor fakat hiçbir arama yapmıyor(kablosuz ağ bulmuyor) ve kısa süre sonra wifi tuşu kapalı hale geliyor. Dünden biri aramama rağmen bu konu hakkında bir cevap bulamadığım için yazıyorum lütfen konuyu bilen biri yardımcı olsun. Yukarıda söylenen işlemlere gelemiyorum çünkü herhangi bir wifi adresi bulamadan özelliği kapatıyor hatta hiç açmıyor. Teşekkürler.. LG G2 wifi bağlantı sorunu ve çözümü + (dns değiştirme)
     LG G2 wifi bağlantı sorunu ve çözümü + (dns değiştirme)
     LG G2 wifi bağlantı sorunu ve çözümü + (dns değiştirme)
     LG G2 wifi bağlantı sorunu ve çözümü + (dns değiştirme)




  • LG G2 WİFİ BAĞLANMA VE BAĞLANTI KURMA SORUNUNU ÇÖZDÜK BİZE ULAŞIN (WHATSAPP ULAŞIM : 05384967960)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabay iletişim -- 26 Şubat 2017; 15:26:52 >
  • normalde hızım 50 mbps ama lg g2'den anca 3-4 mbps alabiliyorum.Ne yapacağım ya?
  • Değiştiremedim dns yardımcı olan yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.