Şimdi Ara

LG G3 16gb Distribütör Garantili vs LG G2 16gb LG Türkiye Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün telefon bakmak için mağazaları dolaşırken önce Bimeks'te 1200 liraya G2 gördüm daha sonra ise Kipa'da 1300 liraya G3 gördüm. Akşamdan beri de araştırıyorum. G2 zaten arkadaşımdan da bildiğim ve cidden mükemmel olarak yorumladığım bir cihaz. Hatta Kipa'ya öylesine bir gireyim dedim oraya girmeseydim şu an G2'yi almış olacaktım.

    Neyse oraya girip görünce kafam karıştı tabi, sordum nedir ne değildir, neden diğer yerlere göre 400 lira fiyat oynuyor G3'te diye, distribütör garantili dediler işte LG Türkiye garantili olsa direkt oraya veriyorsun böyle İstanbul'a (İzmir de olabilir) gönderiyoruz sadece o fark var yani cihaz eline biraz geç gelir dediler. Forumda birkaç yerde okuduğum kadarıyla delta garantili dedikleri şey herhalde bu. Ben bu detayı atladım ve sonunu düşünen kahraman olamaz belki hiç servisle muhatap dahi olmam diye düşünüp iyice G3'e kaydım. Sonra araştırdım biraz ve G3'ün meşhur çatlama problemiyle, 2k ekrana yetmeyen işlemci ve batarya ile karşılaştım bir de biraz büyük bir telefon bence G3. G2 ise bunlara karşı öne geçiyor ama hala daha bunca saydığım şeye rağmen G3 daha yeni olmasından kaynaklı daha önde gözümde. Sizin öneriniz bu durumda ne olurdu.

    Benim beklentilerim ise; şu an elimde Zenfone 5 var ve batarya performansı ciddi anlamda sıkıntılı iyi bir batarya performansı istiyorum, hatta hayvani olsun ki mutlu olayım. Bunundışında telefonda çok oyun oynamam internet sürekli açık olur vs vs.

    Bir de G2'nin G3'den arayüzünde falan bir fark var mı LG G3'e sunduğu her uygulamayı G2'ye de sunuyor mu?

    Son olarak gördüğüm kadarıyla yok ama max. 1300 liraya daha iyi bir cihaz var mıdır? Çok uzattım kusura bakmayın.







  • Ben o paraya Hepsiburada'dan One E8 alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Distribütör garantili olmayınca cihazlara, cihazı ithal eden firmanın anlaştığı servisler bakıyor (illa delta olmak zorunda değil, delta sadece bu servislerden biri) ve genellikle kullanıcı hatası deyip geri gönderiyorlar. Yani tek fark süre değil, ciddi bir kalite farkı var. Bahsettiğiniz fiyatlara 16lık G3 alınmaz, 32lik G3ler de 1400e kolaylıkla bulunuyor. Bildiğim kadarıyla yeni seri G3lerde çatlama sorunu olmuyor. Batarya konusunda G2 daha iyi deniyor, G3 kullanmadığım için bilemeyeceğim. Arayüzleri ise farklı, Lg Lollipop güncellemesiyle G2ye G3 arayüzü verinceye kadar bu farklılık devam edecek.

    Edit: Üstteki arkadaşın dediği e8 alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 15 Mart 2015; 2:03:50 >
  • G2 32gb siyah mutluyum, sony z2 iyi bir cihaz ama sonye civitti, 1300se, bulabilirsen one plus yada meizuyuda hatirlatirim one plus yikti gecti ilk ciktiginda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @danGerfuLL Hocam size çok saçma gelecek ama o tür bir alışveriş yapma ihtimalim yok maalesef.

    @Poison Well Anladım ben hep delta okuyunca aklımda öyle kalmış ama sonuçta LG Türkiye'nin garantisi gibi olmaz herhalde mesela çatlama durumunda LG Türkiye değişim yaparken diğerleri yapmıyormuş. Kalite farkı da dediğiniz gibi zaten. Bir de size göre o paraya 16'lık G3 alınmaz ama bana bedava gibi geldi çünkü internet üzerinden alamayacağım. Bir de o zaman arayüzle ilgili soruyu şöyle sorayım; G3'ün kitkat hali ile G2'nin kitkat hali aynı mı? LG uygulamaları falan olsun aynı mı?

    @Xlargest 16gb olanla arasında hafıza dışında fark yok sanırım zaten. O da bana sıkıntı yapmayacak ayrıca Z2 LG Türkiye garantili G3 ile aynı para (1700 tl) o paralara çıkamam. OnePlus ve Meizu'da internet alışveriş kriterinden eleniyor. Yoksa takip ettiğim cihazlar.
  • G2 ile G3'de yapabildiğin her şeyi yapabilirsin. G3 ün iki artısı kamera ve tasarımdır. Pil ve performans yönünden G2 daha iyi. Eğer bekleyebiliyorsan ve bütçen varsa g4 al lakin g3 israf olur bence gerek yok yani 100-200 lira fazla vermeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Ramazan

    G2 ile G3'de yapabildiğin her şeyi yapabilirsin. G3 ün iki artısı kamera ve tasarımdır. Pil ve performans yönünden G2 daha iyi. Eğer bekleyebiliyorsan ve bütçen varsa g4 al lakin g3 israf olur bence gerek yok yani 100-200 lira fazla vermeye.


    G4 bütçemi aşar. G2 ideal seçim gibi duruyor bu durumda.
  • dostum teknoloji biraz sans isi soyle ki lg g2 sararma problemi var deniyor hamdolsun 2 tane var hic sararma sorunu gormedik yani catlama olayida ayni sekilde herkeste olacak diye bisey yok forumlarda internette hep sorunlar yaziyor benim gonlumde lg g3 ozelikle 2k ve 3gb ram oldugu icin ama suanda son cikan romlarla ozelikle lolipop romlari ile lg g3ten farki kalmadi arayuz olarak sarj konusunda yuzumu gulduren tek telefon diyebilirim ozellikle bekleme suresi olarak aksam 9da sarjdan cikarttim sabah %99 lg g3 bu durum nasil olur bilemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forum_m

    dostum teknoloji biraz sans isi soyle ki lg g2 sararma problemi var deniyor hamdolsun 2 tane var hic sararma sorunu gormedik yani catlama olayida ayni sekilde herkeste olacak diye bisey yok forumlarda internette hep sorunlar yaziyor benim gonlumde lg g3 ozelikle 2k ve 3gb ram oldugu icin ama suanda son cikan romlarla ozelikle lolipop romlari ile lg g3ten farki kalmadi arayuz olarak sarj konusunda yuzumu gulduren tek telefon diyebilirim ozellikle bekleme suresi olarak aksam 9da sarjdan cikarttim sabah %99 lg g3 bu durum nasil olur bilemiyorum


    Bana göre de çok hoş 2k olsun görüntüsü olsun G3'ün ama G2'deki mükemmelliği bulamayacagimdan korkuyorum çatlama ise şans işinden ziyade artık her yerde karşılaştığım bir şey. Bir de LG Türkiye garantili bir G3 alacak olsam tamam. Çatlama durumunda değişim yapıyorlarmış ama distribütör garantili alacağım için ekran değişimi vs uğraşmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fling kullanıcısına yanıt
    G3ün kitkat arayüzü de g2nin kitkat arayüzünden farklıydı. Kendine özgü uygulama ve widgetları var g3ün.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poison Well

    G3ün kitkat arayüzü de g2nin kitkat arayüzünden farklıydı. Kendine özgü uygulama ve widgetları var g3ün.

    Hocam aldım G2 32 gb. Zaten gelecekmiş G3'ün uygulamalar G2'ye de galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.