Şimdi Ara

LG G3 Stylus'mu LG G3 Beat'mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Sizce hangisi fiyat/performans açısından daha iyi ?



  • Merhaba. Ben geçen hafta LG g3 Stylus aldım ve gerçekten çok güzel fakat eksisini ve artısını söylemek istiyorum siz değerlendirin.

    Artıları :
    Batarya çok iyi gidiyor
    normal kullanımdan biraz fazla olarak kullandığımda 1. gün sabahı 7 de çıkarttığımda 2. günü 21.00 e kadar dayanıyor batarya.
    Performansı gayet güzel ve akıcı durumda.
    Ekran kalitesi 540*960 qHD fakat ekran çözünürlüğü rahatsız edici bir seviyede değil.

    Eksileri :
    Doğru söylemek gerekirse bir problem haricinde başka birşeye rastlamadım.

    Problem ise google maps de yürüyüş modunda sistem hatası veriyor uygulama kapanıyor. bu nedenle garantiye gönderdim 2 gün önce fakat 3-4 tane farklı Stylus modellerine baktım onlarda da aynı problem oluşmakta hatta note 4 de de aynı problem samsung a7 de denedim onda da aynı probleme rastladım.

    Yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. garantiden değişim istemiştim fakat diğer cihazlar da da aynı problem olacağından dolayı değişim yapılırsa mediamarkt 'ten iade edip g3 amiral gemisini alacağım fiyat farkını ödeyim. Eğer değişim yapılmazsa bu modele devam edeceğim.

    g3 e göre şarjı çok daha iyi gittiği de kesin bu arada. g3 2k ekran olduğu için çok fazla şarj tüketimine sahip fakat kamera kalitesinden dolayı ve daha keskin görüntü ppi değeri yüzünden fırsatım olursa g3 e gececeğim.




  • mustafapusti kullanıcısına yanıt
    Güzel açıklamışsınız hocam.
    bu konu arkadaşım için, ben G3 kullanıyorum bilin ki asla sabah 7 ye kadar 2.gün 9 a kadar dayanamayacak 1 günü ciddi ciddi zor dayandırıyorum gerçi oyun whatsapp vb bol kulllanıyorum ama ne yaparsam yapıyım her zaman ekran en üstte oluyor %50 %41..
    2k'ya sizin için değermi bilmiyorum ama benim için değiyor
    aynı işler yapacaksınız emin olun değiştirmeye gerek yok ekranları arasında sadece beyazda fark görünüyor beat birazdaha karanlık gibi yani gözünüz o kadar ppi farkına pek farketmez.
  • Aslında sadece Lg g3 ve stylus arasında tercihim yok. Şuan için tercih sıralamalarımda Htc 820 Samsun Galaxsy e7 Lg g2 de var. 4 Cihaz arasında kalmış durumdayım.
    Benim için en önemlisi batarya ömrü tabi ki de. Htc tercihim yıllardır htc kullanıcısıyım dayanıklılık ve ses performansı nedeni ile gönlüm o tarafa kayıyor fakat yeni serileri nasıldır batarya ömrü nedir bilemiyorum. Samsun e7 ise çok şık ve dahili depolama artırılabiliyor. Şıklık konusunda ciddiyim. Mediamarkt ta gördüm ve gerçektende albenisi var telefonun. Lg g2 ise çok sorunları mevcut diye duyuyorum forumlarda fakat doya doya görme ve inceleme fırsatım olmadı. G3 stylus alma sebebimde uzun süredir kullandığım htc 8x arızalanmaya başladığı için acele geldi biraz. Keşke biraz daha para verip g3 alsaydım diyorum. Belki bu ikilemlere düşmezdim de. maps hatası yüzünden yine telefonsuz kaldım ama bu arada daha ayrıntılı telefon incelemelerim oldu. Beni sıkıntıya sokan da bu. Değişim onaylanırsa çok kararsız durumda kalmış olacağım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.