Şimdi Ara

LG G3 vs Lenovo Vibe P1 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Note 2 kullanıcısıyım yeni bir telefon almak istiyorum ancak 2 model arasında kaldım, sizin tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

    İlk olarak lg g3 fark ettiğim +larından bahsediyim. teknik özellikler olarak g3, vibe p1e göre daha önde gibi gözüküyor. mesela ram olarak 3gbye 2gb lik bir fark var. işlemci olarak g3 daha üst seviye 4 çekirdekli, vibe p1 ise daha düşük seviye 8 çekirdekli bir işlemci kullanıyor. bunları göze aldığımda acaba hangisinin daha üst seviye olduğuna aslında karar veremedim. (g3 donanım olarak 1 tık önde bile olsa ekranı 2k olduğu için p1in daha az işlemci ve rem kullanabileceğini düşünerek daha fazla performans alabilir miyim diye takılıyor kafama.)

    ikinci olarak ise vibe p1in +larından bahsedersem şarj olarak enteresan bir bataryaya sahip. kasası metal kasa. parmak izi okuyucusu var. aklıma takılan en önemli farkı daha yeni bir telefon olması. ve hızlı şarj sisteminin olması.

    sizin önerileriniz doğrultusunda bu iki modelden birine karar vermek istiyorum. sizce teknik olarak g3 çok mu fazla önde? yoksa yanlış mı düşünüyorum? şimdiden teşekkürler.







  • batarya için p1 performans ve kamera için g3
  • usttekı arkadasa katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.