Şimdi Ara

LG G3 yardım lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar LG G3 alacağım. İnternetten epey araştırdım. İthalatçı firma garantili almak istemiyorum. LG garantili olsun istiyorum. Fiyatlarda 1500-1600 civarı hep. Ama sahibinden de gezinirken böyle bir ilana rastladım. Telefon açtım adam LG garantili başka bişey değil dedi. Gold rengini istedim ama yokmuş siyah ve beyaz var dedi. Eğer 100 lira kapora gönderirseniz adınıza fatura ettirip getirtebiliriz dedi. Sizce ne yapmalıyım. Bilmediğim bir yere para göndermek olmaz. Ama bu satıcıyı bilen yada bana bir öneride bulunabilecek olan var mı?

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-plazadadan-adiniza-fatura-kesilecektir-sifir-cihaz-sok-fiyat-220141342/detay







  • quote:

    Orijinalden alıntı: seko_89

    Arkadaşlar LG G3 alacağım. İnternetten epey araştırdım. İthalatçı firma garantili almak istemiyorum. LG garantili olsun istiyorum. Fiyatlarda 1500-1600 civarı hep. Ama sahibinden de gezinirken böyle bir ilana rastladım. Telefon açtım adam LG garantili başka bişey değil dedi. Gold rengini istedim ama yokmuş siyah ve beyaz var dedi. Eğer 100 lira kapora gönderirseniz adınıza fatura ettirip getirtebiliriz dedi. Sizce ne yapmalıyım. Bilmediğim bir yere para göndermek olmaz. Ama bu satıcıyı bilen yada bana bir öneride bulunabilecek olan var mı?

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-plazadadan-adiniza-fatura-kesilecektir-sifir-cihaz-sok-fiyat-220141342/detay

    Bu şekilde telefon alınmaz, 100 lira fazla verin kafaniz rahat olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • o fiyata tr garantili olmaz ve kapora gonder once diyen insanlarin yuzde 99u dolandiricidir...
    ankaradaysan git yerlerinden al yoksa ara telefonlarini adresini yaz kizilayda falansa bir ara bakarim senin icin...
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok. Direk adres istedim zaten. Verirse gelip bakarım diye. Gölbaşındaymış ama. Verirse yazarım. Yoksa iptal zaten :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahtekarin teki, bu fiyata lg garantili olmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.