Şimdi Ara

LG G4 Açılmama (Bootloop) Problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
15
Favori
89.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • york82 Y kullanıcısına yanıt
    Benim telefonun bugün servisteki 18. iş günü. Kendi sitelerindeki teknik servis kısmından sorgulattığımda 6 mayısta girişini yapmışlar. Arayıp sormuyorum da 20. iş günü arayacağım sadece. 20 iş gününü de doldurunca direk hakem heyetine gidip dilekçemi vereceğim. Umarım p.tesi veya salı göndermezler de 20 iş günü doldu diye dilekçe veririm. Yoksa diğer şekilde dilekçe vereceğim. Zaten yapılmayacağı kesin.


    Bu şekilde heyete başvuranlar bana yol gösterirse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 28 Mayıs 2016; 13:19:48 >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    LG'nin kabul ettiği bir arızaya rağmen kullanıcı hatası derlerse ilk önce BİMER'e akabinde THH'ne müracat edeceğim. servis belgeleri faturası garanti belgelerini ekliyorsunuz diye biliyorum müracat için.
  • york82 Y kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım kadarı ile bu lg bir güncelemesi sonucu baş göstermiş zaten. Servise "Bunun daha sonra olma ihtimali var mı dedim, lg bu konuda sorunu çözmek için yeni seri üretiyor falan denildi ama çok inandırıcı gelmedi açıkçası." Bir hafta oldu bakalım pazartesi bekliyorum.
  • Bende aynı sıkıntıyla karşılaşmıştım, bugün 14. iş günü bakalım,ne zaman gelecek meçhul. LG Türkiye garantiliydi yalnız,umarım bir sorun olmadan geri gelir diye bekliyorum. Yeni cihaz verseler çok güzel olur aslında ama gelse yeter moduna girdim kaç gündür mağdur olduk. Hiç beklemediğim anda yüzüstü bıraktı beni telefon,açıkçası soğudum LG'den
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

    Bende aynı sıkıntıyla karşılaşmıştım, bugün 14. iş günü bakalım,ne zaman gelecek meçhul. LG Türkiye garantiliydi yalnız,umarım bir sorun olmadan geri gelir diye bekliyorum. Yeni cihaz verseler çok güzel olur aslında ama gelse yeter moduna girdim kaç gündür mağdur olduk. Hiç beklemediğim anda yüzüstü bıraktı beni telefon,açıkçası soğudum LG'den

    Benim ikinci cihaz değişmim ama inanın artık hiç güvenim kalmadı. İki sefer tüm datalarımı kaybedince. Birde değişim kararı verilmiş Lg cihaz yok diyor. Kocaman lg cihaz yok diye 8 gündür bekliyoruz. Cihaz yok ne demek ya.




  • IntellicelServisi aradım, anakart değişecek sipariş vermişiz muhtemelen hafta sonuna kadar sonuçlanır dedi ama yarın 20 iş günü doluyor. Onlara demedim yarın 20 iş günü doluyor para iadesi istiyorum diye. Heyete başvurayım değil mi? 3-4 ay sürüyormuş heyet işleri ama aynı sorunu tekrar yaşamayacağım da garanti değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Mayıs 2016; 16:04:39 >
  • Arkadaşlar bendede delta g4 var içime bir kurt düştü gitsin.ama thh başvurmaktan vazgeçmeyin,guzelce evrakları hazırlayın,internetteki konular,linkler,renkli resimler,dilekce... kasa açıklığı yüzünden note 2 için para iadesi hakkı kazandım,o arada cihazı sattığım için alamadım ama olsun,vazgecmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    39. gün mesajımı attığım gecenin sabahında verdiler telefonu nasip ya işte. Yoksa heyete kesin başvuruyordum.
  • Problemi çözen tek bir yer var şu anda bulabildiğim İstanbul sirkeci dogubankta ilgilenenler dm den yazabilir arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Websibir.com dan ithalatçı garantili olarak 8 ay önce lg g4 aldım ve bootloop problemi baş gösterdi, verilerimi de kurtaramıyorum. Telefonları cevap vermiyor, site şu anda uçmuş "Account is temporarily unavailable. Please visit later." diyor, mail attım info@metronbilisim.com a böyle bir sunucu yok diye eposta gönderim hatası veriyor :)

    Kamil kardeşimizin blog unda bahsettiği durum da üzücü...

    Siz ne tavsiye edersiniz, doğubank taki Metron bilişim in dükkanına gidip aha telefon mu demek lazım? Veya Websibir.com da satılan lg g4 ler hangi ithalatçı garantili oluyor acaba bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dn -- 3 Haziran 2016; 11:01:37 >
  • Benim telefonum ikinci kez değişim kararı çıktı ben müşteri temsilcileri ile görüşüp para iadesi istediğimi söyledim, kabul etmediler bendehttps://masalambasi.co/m%C3%BC%C5%9Fteri-memnuniyeti-ve-lg-394e01736a2c#.3n51v4h8a böyle bir yazı yazdım ve twitter ile gönderdim. 10 günün sonunda ücret iadesini %15 iskonto ile kabul ettiler. Fakat şimdide ücreti bir hafta sonra iade edeceklerini söylüyorlar. Buda toplam 20 gün telefonsuz kalmam demem.
  • kamilklkn K kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş...

    Fakat sizler telefonu lg türkiye den almışsınız. delta veya intellicell ithalatçı garantili telefonların akıbetleri kim bilir nedir?...

    Ben lg türkiye yi aradım, önce bootloop adında kronik bir sorun kaydetmediklerini söylediler ardından ücret kabilinde olsa dahi ürünle ilgilenmeyiz dediler... lg ürünü lg teknik servisinde, parasını vererek bile yaptıramıyoruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dn -- 3 Haziran 2016; 11:11:03 >
  • 20 iş günü dolmasına yakın dün beni arayarak telefonumun yanlardan darbe aldığını garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler ve anakart değişimi için 400 tl istediler. Yandan darbe alıp da anakartı patlayacak kadar adi bir telefon mu LG G4? Telefonumda doğru dürüst çizik bile yok üstelik. Sadece köşelerden kılıfta falan biraz renk soyulması var. Onlar darbe oluyormuş.

    Şnasıma kliksa da terknosa çatısı altına girmiş. Daha bir yıl olmadı telefonu alalı. Giden bilgilere, fotolara mı yanayım, 20 gündür telefonsuzum ona mı yanayım, o kadar para verdiğim telefon LG nin hatası yüzünden elimde patladı ona mı yanayım

    Tüketici mahkemesine tabi ki başvuracağım ama süreci uzatacaklar gibi duruyor. Allah kahretsin ya. Fonotele de kliksaya da hele hele ayıplı malı farketmesine rağmen piyasadan toplatmayan LG ye lanet olsun. Bundan sonra LG almam arkadaş.
  • Problemin çözümü basit yeni üretim bir anakart takmak. Ama granti firmaları darbe, çizik vs. diye kullanıcı hatası diyor ve buradan rant elde etmeye çalışıyor. İki yıl garantili telefon bu herşeye kullanıcı hatası dersen ne anladım ben garantiden. İstediği para da az buz değil. Sorunun tekrarlnamayacağı da garanti değil
  • Bu arada beyler bayanlar,

    eğer cihazınız garanti dışı ve son çare olarak verilerinizi kurtarmak için bir yol bakıyorsanız şurada bir video var:https://www.youtube.com/watch?v=MPDVynnH0zg

    adam anakartı 200C lik fırına 5 dakika boyunca koyup tekrar takıyor ve ta daa!! :)

    önce şaka falan sandım fakat sonra yorumlarda denedim bende işe yaradı deyip teşekkür mesajlarını görünce buradan paylaşayım dedim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    IntellicelServisi aradım, anakart değişecek sipariş vermişiz muhtemelen hafta sonuna kadar sonuçlanır dedi ama yarın 20 iş günü doluyor. Onlara demedim yarın 20 iş günü doluyor para iadesi istiyorum diye. Heyete başvurayım değil mi? 3-4 ay sürüyormuş heyet işleri ama aynı sorunu tekrar yaşamayacağım da garanti değil.

    Şimdi intellicel teknik destek kısmından telefonumu sorgulattım ve ana kart değiştirilmiş, yeni imei kodlanmış ve kargoya verilmiş. Yarın elimde olur büyük ihtimal. En kötü pazartesi bende olur.

    Böylece 23. iş gününde ana kartı değiştirip göndermiş oluyorlar. Umarım tekrar sorun yaşamam.

    İnternette okuduğum şikayetler intellicel firmasının hep garanti dışı bırakıp sorunu çözmeden tekrar telefonu göndermeleri üzerineydi ama ben şanslıymışım heralde
    Yani tabi gerçekten sorun çözüldüyse 2 gün sonra bir sıkıntı olmasın da

    Tabi gönderen çoğu kişi garanti dışı bırakılınca tüketici heyetine felan başvurdu. Baktılar masraf daha çok olacak öyle en iyisi anakart değiştirelim artık dediler heralde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 3 Haziran 2016; 13:14:56 >




  • Arkadaşlar bende LG G4 bootloop arızası yaşadım, telefonu Ankara Necatibey yetkili servisine verdim, telefon 1 senelik olduğu için anakartı değiştirdiler, toplam 4 gün içinde hallettiler ancak kafama takıldı, bu sorun, yeni taktıkları anakartlarda da çıkabiliyor mu ? yani koskoca lg aylar öncesinde baş göstermiş ve kendilerince de kabul edilmiş bu kronik sorun için yeni,sorunsuz bir anakart üretmiştir diye tahmin ve umut ediyorum ama genede endişeliyim konuya vakıf olan arkadaşlar bilgilnedirirlerse sevinirim.Yoksa telefonu acilen satmayı düşünüyorum.
  • Aynı ay içerisinde aynı zamanda aldığımız iki g4 dede bu problemi yaşadık DELTA para istiyor garantisi olmasına rağmen telefonların tüketici hakem vs uğraşacağız bu telefonu almayın aldırmayın . İthalat garantili almayın aldırmayın

    İthalat garantililer için Tüketici hakem heyetine başvuran varsa nasıl başvuracağımızı yazarsa sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pmomer

    Arkadaşlar bendede delta g4 var içime bir kurt düştü gitsin.ama thh başvurmaktan vazgeçmeyin,guzelce evrakları hazırlayın,internetteki konular,linkler,renkli resimler,dilekce... kasa açıklığı yüzünden note 2 için para iadesi hakkı kazandım,o arada cihazı sattığım için alamadım ama olsun,vazgecmeyin.

    merhaba işlemler ne kadar sürüyor başvurudan sonra ? para iadesi kararını hakem heyetimi verdi ?
  • yellowcat kullanıcısına yanıt
    Hocam 2-3 ay sürdü ,evet kararı hakem heyeti verdi.ancak şirket karşı dava açabiliyormuş yada red edebiliyormuş ,tam prosedürü bilmiyorum ama,bundanda büyük ihtimalle kullanıcı haklı çıkıyor,denemekte fayda var ama süreç biraz uzun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.