Şimdi Ara

LG G4 Buff ekran koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu ekran koruyucuyu kullanan varsa bana yakınlık sensörünü kapatıp kapatmadığını söyleyebilir mi ? Çünkü bildiğiniz gibi yakınlık sensörünü kapatan koruyucular bir takım sorunlara sebep oluyor.



  • tavsiye etmem . cihazı düşürmemeye gayret ederek kullanın
  • ben g3 de kullanıyorum. Buff diyerek sanırım temperli camları kastettiniz 3 farklı cam koruyucu kullandım uygun fiyatlı olanlardan fakat ara sıra da olsa dokunmatikte algı problemi oluyordu. Hele belli bir zaman geçtikten sonra bazen çift tıklama ile ekranı açma çalışmıyor bile diyebilirim. Ben statik elektrikten şüpheleniyorum. Çünkü camı takmadan önce sildiğimde 3'ü de hep elektrikleniyordu. Kapasitif ekranlar da vücudun elektriksel temasına göre çalıştığından bazen algı problemi yaratıyor.

    Sensörleri kapatan olsun kapatmayan olsun hepsinde bazı problemler yaşadım. Fakat tavsiye eder misin etmez misin dersen %30 etmem %70 ederim derim. Kıyırık bir jelatin yerine cam koruyucu almak daha iyi çünkü jelatin zırt pırt çiziliyor, ekrana direkt gelecek darbelere karşı cam biraz daha koruma şansını arttırıyor. Birini ekrana gelen darbe ile kırmıştım. Hiç koruyucu kullanmamak en güzeli aslında ama çizilme olabiliyor her ne kadar GG3 dense de ben GG3'ün bir numarasını görmedim şahsen. İlk G3 ümün ekranı çizilmişti, servisten ikinci gelen G3 e hassasiyeti azalttığını bile bile gidip cam koruyucu aldım hemen :) Tercih sizin.... Piyasada uçuk rakamlara satılan ürünlere de paranızı kaptırmayın derim hepsi aynı şeyin laciverti. :)




  • Orjinal buff G4'de sensörleri kapatmıyor hocam.
  • dofani premium aldım lg g4 için olandan. kutunun içerisinden dofani premıum kart falan çıktı original ürün yani anlayacagınız ama ne görüm sensör boşlugu bırakmamışlar. 59 tl bayıldım enayi gibi bi de. Ayrıca arama yaptıgınızda kulagınıza götürdüğünzde ekran kapanıyor ve koruyucuyu taktıysanız 4-5 dakka bi işkence çekeceksiniz bu kesin :). Bir şey daha ekleyeyim dokunmatik hassasiyetini etkilemiyor diyenler yalan söylüyor inanmayın kesinlikle etkiliyor.
  • BUFFALO marka cam ekran filmi taktı telefoncu. sensorde problem yarattı. telefonu kulagıma goturdugumde ekran acık kalıyordu. sorunu sonra buff fılm takarak cozdu

    sagolsun. takılan ekranda orjınal . ışık sızması yapmıyor. çift tık tepkimeside eskisi gibi. fiyatta çok iyi 240 tl (montaj dahil)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: athenslayer

    dofani premium aldım lg g4 için olandan. kutunun içerisinden dofani premıum kart falan çıktı original ürün yani anlayacagınız ama ne görüm sensör boşlugu bırakmamışlar. 59 tl bayıldım enayi gibi bi de. Ayrıca arama yaptıgınızda kulagınıza götürdüğünzde ekran kapanıyor ve koruyucuyu taktıysanız 4-5 dakka bi işkence çekeceksiniz bu kesin :). Bir şey daha ekleyeyim dokunmatik hassasiyetini etkilemiyor diyenler yalan söylüyor inanmayın kesinlikle etkiliyor.

    firma ile konustum yenisini gönderdi. Bu sefer uyumlu olanı göndermişler Allah tan. Dofaniye de o kadar laf ettik :). Ama lafları mı geri almayacagım çünkü bir önceki gelen de dofaninin ekran koruyucusuydu. Dofani alacaklara yeni gelen ürün iyi de olsa tavsiye etmiyorum. Gidip telefoncudan falan alın internet hem zaman kaybı hem sürprizlere çok açık.




  • bu ekran koruyucuyu bende almak istiyorum, sitesinde suan 60tl fiyati var. kullananlar yorum yazarsa sevirim, herkese de faydali olur.
  • fanciful86 kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnunum şahsen herhangi bir problemi yok.Sadece biraz fazla parmak izi bırakıyor gibime geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki dokunma hassasiyetinde veya sensorde problem var mi hic? ve begenmeyip cikarmak istedigimizde ekrana bi zarari olur mu

    tesekkurler.
  • fanciful86 kullanıcısına yanıt
    Yok hayır zaten normal jelatin gibi hani cam gibi sert değil.Esnek jelatin.Çıkarırken bi sıkıntı çıkarmaz bu yüzden.Sensörde veya dokunmatik hassasiyetinde en ufak bir sorun yok çok güzel o yönden.Sadece dediğim gibi parmak izi bırakması biraz fazla gibime geldi ama onu da fazla takmadım açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben turkcellden 40 tlye aldim G3um icin cin markasiydi herhalde aldigim gun tornavidayla cizmeye calistim cizilmedi, yere dustu cebimden bisey olmadi, cekicle vurdum 2 3 defa bisey olmadi sans midir nedir bilemem buff bulamadigim icin almadim bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensoru kapatan ekran koruyucuda biri ile telefonda konusana kadar sikinti yok. Ama biri ile konusmaya kalktigin an siyah ekran. Sensor pert.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok cok tesekkurler dostum yorumlarin icin.
    bende bu resmi sitesinden siparis ediyorum ozamn:http://www.bufflabsturkiye.com/urun/buff-lg-g4-darbe-emici-ekran-koruyucu-film.html
    daha uyguna bulamayiz heralde dimi?
  • fanciful86 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum belki gittigidiyorda biraz daha ucuza bulabilirsin ama en iyisi bence kendi sitesinden almak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar LG G4 İçin ekran koruyucusu almak şartmı, koruyucusuz kullanılabilirmi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denicik -- 22 Aralık 2015; 19:48:56 >
  • denicik D kullanıcısına yanıt
    Hocam belli olmaz bi düşürüverirsiniz ekran üstüne sonra böyle bir cihazı yollamak zorunda kalırsınız garantiye o da masraf.Kesinlikle takın ne zararı var ki hassasiyeti veya görüntüyü bozmuyor zaten takın dursun orda gün gelir hayat kurtarır :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sikayetvar.com/arama/bufflabsturkiye yorumlar hic iyi degil, ne yapsam bilemedim. tam da siparis vericektim.
  • fanciful86 kullanıcısına yanıt
    Ekrana oturmama sorunu olabilir belki ama en azından g4 ler için böyle bir şikayete denk gelmedim.Fakat çizilme konusunda şahsen katılmıyorum gerçekten görünümü sıradan normal bir jelatin gibi gözükse de çizilmiyor kolay kolay,en azından ben alalı 2 küsür ay falan oldu düştü bir iki kez ekran üstü ama hala tertemiz benimki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sitenin amacı bu zaten kardeşim takılma fazla :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.