Şimdi Ara

LG G4 H815 32GB vs Asus Zenfone Selfie 32 GB ZD551KL-- yada??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG G4 almak için niyetlenmiştim. ve iki yıl kullanmayı düşünüyordum. ancak arada 300 tl fark olunca ve tasarımları farklı da olsa benzer özelliklere sahip olmaları itibariyle selfie modelini de araştırmaya başladım , en geç ahfta başı bir sipariş vereceğim yardımcı olmanızı rica ediyorum.

    lg g4 kutusunda 512k kahve deri satılıyor ancak GG de bazı satıcılar kırmızı getirmiş, bu arada fiyat da 100tl düşmüş. 1374tl civarı almayı düşünüyorum fakat bu sarı ekran, kutu kodları, ghost screen denilen kalıntı bırakması gibi konular canımı sıktı. 2 yıl kullanacağım ben bu telefonu ve param paralel ithalata yetiyor..güç bela.

    zenfone selfie ise, biraz kalın ve kaba. ön kameranın sürekli kulak yapından temizlenmesi gerekebilir, selfie çok çeken biri değilim genelde arka kamerayı doğru açı ile kullnamaya alıştım.


    nasıl yapayım karar veremedim. fikir alışverişine ihtiyacım var. fikri olan herkesle..

    http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=6901&idPhone2=7261







  • muritu kullanıcısına yanıt
    asusun hiçbir modeli bırakın G4 G3 ile bile yarışacak modeller değildir.

    G3 kullandım şu an G4 kullanıyorum gerçekten mükemmel bir cihaz evet bazı cihazlarda sorunlar çıktığı oluyor lg de boot sorununu donanımsal olduğunu kabul etti ve değişim yapılacağını söylüyor bu cihazların. onun dışında forumda gördüğünüz panel üzerindeki iz kalma sorununun yazılımsal olduğunu düğşünüyorum çünkü ekranı döndürdüğünüzde o arkada kalan rakamlarda dönüyor yani panelle ilgili bir sorun olmadığı anlaşılır lakin kendi kendine tuş basması ghost touch varsa zaten servis gerekeni yapar.

    son olarak panellerle ilgili sarımsı panel ve japon panel olayı var. ilk çıkan seriler japon panel ve beyazlar daha fazlayken yeni çıkan lg paneller daha sarımsı renkler vermektedir. bu kişisel tercihle ilgili bir olaydır çünkü sarımsı panel renk dengesiolarak daha gerçekçi renkler verebiliyor. sarımsı panel takıntınız yoksa GG idealseçim delta garantili iyi fiyatla alabilirsiniz. illa beyan panel derseniz tavsiyem 505K 506K TR cihazı bulursanız alın 1200 civarına alınabiliyor temiz forumda satan arkadaşlar var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 8 Şubat 2016; 9:26:25 >




  • teşekkür ederim cevabııza..

    bu süreç içinde ideal seçimden g4 aldım 512k geldi. kore. kapalı kutu idi.
    ancak ses cızırtısı sorunu gözlemledik arkadaşlar ile.. geri gödderdim. para iadesinde gecikildiği için de almadan telefonu ekstre kesilmiş oldu. yani bu ay ödemek zorunda kaldım ki iade edip tekrar alacaktım ve önümüzdeki ay daha rahat ödeyecektim.
    şimdi düşünüp duruyorum. 1900 tl yakın ekstreyi ödemesem faiz işleyecek, bide brown deri rengi yerine bordoyu istiyorum. bi firmada var ritzy garanti diyor .istanbulda tek satan.. ancak onunda prizi adaptörle tr uyumlu oluyor , kutuyu açıp koyuyorlarmış.. kutu da açıldı..

    kararsız kaldım..

    ama selfie almicam. ok.
    sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.