Şimdi Ara

LG G4 Hayalet Ekran Sorunu ve Servis Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. LG marka G4 model telefonumu 10.05.2017 tarihinde telefonumun anteni arızalandığından dolayı[sanırım(sim kartı takıyordum fakat herhangi bir arama yapamıyor, hücresele bağlanamıyor veya sms yoluyla iletişim sağlayamıyordum. Yalnızca acil çağrılar yazıyordu)] garantiye yollamaya teknik servise gittim. Teknik servise gittiğimde antenin yanı sıra telefonumda "Ghost Screen" hatası olduğundan da bahsettim. Teknik servis çalışanı bana "bu sorun kalıcı değilse LG değişim yapmıyor." dedi. Ben ısrarla göndermelerini söyledim çünkü telefonda böyle bir özellik olduğunu bilseydim bu ürünü tercih etmezdim. Telefonumu göndermeyi kabul ettiler fakat fatura tarihim 09.01.2016 olmasına rağmen, teknik servis çalışanı arkadaş fatura tarihimi 09.01.2015 olarak yazmış. Yani telefonun garantisinin bittiği yönünde. Benim sorum ise, sırf teknik servis çalışanının yanlış tarih yazması sebebiyle 20 gün boşu boşuna mı telefonsuz kalmış olacağım? Telefonum yanlışlıkla garantisi olmadan görünerek gittiği için herhangi bir değişim olmadan gelirse ne yapmalıyım? Üstüne geri göndererek 20 gün daha telefonsuz kalmak istemiyorum.

    Forumda para iadesi konularını inceledim fakat benim cihazımın durumları biraz farklılık gösterdiği için buraya danışmayı düşündüm.

    Telefonum geldiği zaman(tamir olursa veya olmazsa) para iadesi için tüketici hakem heyetine başvurmalı mıyım?


    Cevap vermeden önce şunları da göz önünde bulundurmanızı isterim:

    Cihazımın kamera camı çatlak olduğundan dolayı teknik servis çalışanı bana "eğer ekran değiştirilirse, telefonun arkasını sökmeleri gerekecek ve kamera camınız döküleceği için kameranıza toz kaçabilir" dedi. Ben değiştirmelerini kabul etmedim çünkü kamera camı değişiminin 90 TL ücreti olduğunu söylediler ve böyle bir masrafı karşılayacak durumda değildim.
    Telefonum geçen sene 26.09.2016 tarihinde anakart değişimi için tekrar servise gitmişti.(ve ne yazık ki o zaman da fatura tarihi yanlış yazılmıştı)
    Son olarak anlamadığım nokta böyle bir hata nasıl sonsuza kadar kalıcı olabilir ki zaten? Bir süre sonra ekranda hiç bir şey ayırt edilemez hale gelir sanırım...

    Bu konuda tecrübeli veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.