Şimdi Ara

LG G4 modeme sürekli yüksek hızla bağlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    Temmuz 2016'da sıfır olarak satın aldığım LG G4 H815 model telefonum var. Aldıktan sonra sistem güncellemesi yapıp android 6 olmuştu. Halen bu şekilde orijinal haliyle kullanıyorum. Şu ana dek 2-3 kez reset atmışımdır. Genel olarak telefondan çok çok memnunum ancak bu hafta fark ettiğim bir durum canımı çok sıktı. Siz de karşılaşmışsınızdır ya da fikir verebilirsiniz diye yardımınızı istiyorum.


    Evde wifi kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde bir sebepten dolayı bilgisayarımdan modemin arayüzüne girdim. Evdeki toplam 3 cihazdan ikisi bekleme konumundayken 6000 kbps hızla internete bağlı görünüyor. Yani çok düşük bir hız. Bu cihazları alıp internete girince (whatsapp, tarayıcı, vs) bağlantı hızları 65000-72222 kbps şeklinde yükseliyor. O anda ağ üzerinden bilgi alışverişinde olduğunu görüyoruz. Ancak benim telefonum, bekleme konumunda olsa da elimde internete girmiş durumda olsa da hep 72222 kbps bağlantı hızında görünüyor.


    Daha ilginci, diğer telefonumuzu ve tabletimizi güç düğmesinden power off yaptığımızda anında modemin web sayfasındaki tablodan düşüyor, bağlantıyı kesiyor. Benim telefon ise kapattıktan sonra 60 saniye boyunca 72222 kbps hızıyla modeme bağlı görünüyor, 1 dakikanın ardından bağlantı kesiliyor. Telefonu tekrar açıp pin kodunu girince 72222 kbps hız ile sürekli bağlantıya devam ediyor.


    Bu durum beni rahatsız etti. Ne kadar zamandır var bilmiyorum. Elimde başka android 6 yüklü cihaz yok deneyemiyorum. Mobil internet kullanırken de sürekli bu şekilde bağlı olup olmadığını görmenin bir yolu var mı onu da bilmiyorum. Dün sd karta format attım, telefona hard reset attım, hiç bir uygulamayı yüklemeden, açılış ekranında hiç bir izin vermeden telefonu ana ekranda, ekran kilidini açıp beklemeye bıraktım. Otomatik güncellemeler yine kapalı olduğu halde durum aynı. Beklerken tam kapasite internete bağlı, kapalıyken keza. Bu konuda bir bilginiz var mı? Sizce düzeltebilir miyim, telefondan kurtulmam mı gerekiyor? Becerebileceğimi zannetsem android 7 filan kurmayı denerdim ama büyük ihtimalle yapamam.


    Ne önerirsiniz?



    LG G4 modeme sürekli yüksek hızla bağlı
    LG G4 modeme sürekli yüksek hızla bağlı


    LG G4 modeme sürekli yüksek hızla bağlı


    LG G4 modeme sürekli yüksek hızla bağlı


    LG G4 modeme sürekli yüksek hızla bağlı







  • İnternet speed meter lite adlı programı indirip cihaz beklemedeyken anlık kullanılan internet miktarını kontrol edin. Otomatik güncelleme olmasa bile arkaplanda bir bilgi alışverişi olabilir. Onu da hücresel kullanımdaki tablodan takip edebilirsiniz
  • Elitforce kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şimdi kurdum. Bir süre wifi'de ve mobilde deneyip göreceğim bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.