Şimdi Ara

LG G4 mu Samsung Galaxy C5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni telefon alacagim ikisi arasinda kararsiz kaldim. Sizce hangisi daha iyi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı kararsızlığı bende yaşadım. Lg g4 bariz olarak özellikler bazında daha önde yalnız g4 serisinden yaşanan anakart,bootloader vb. sorunların olması. Bununla beraber forumlarda okuduğum lg servislerinin sorunları beni c5'e yönlendirdi. Ben C5 aldım gayet memnunum. Akıcı telefon, zarif bir tasarımı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkljfe -- 6 Kasım 2016; 10:38:47 >
  • Hocam ben de c5, c7 ve lg g4 arasında kaldım. c7 nin yüksek bataryası için 200 lira fark vermeye değer mi sizce? c5 in bataryası telefonu sürekli kullanan bir kişi için 2 yıl sonra 1 gün gitmeye devam eder mi sizce? Çünkü telefonun bataryası değişmediği için beni korkutuyor
  • Eğer Lg G4 alacak olursanız alacağınız telefonun kutusunda seri numaralara dikkat ederek alınız. 505K ve 509K arası seri almayın. 601K üstü model numaraları LG G4'lere bakın. Öyle sorun olmaz.
    Ben de tavsiye konularına girdim. Ben de LG G4 ve HTC M8 arasında düşünüyordum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com da seri numarasını göremedim hocam. Sizce c5 in şarjı sürekli kullanımda iki yıl sonra bir günü çıkarabilir mi. Çünkü batarya çıkarılabilir değil
  • thecorsan16 T kullanıcısına yanıt
    Netten alışverişte böyle bir imkânınız yok tabi. Ekstra olarak aldığınız ürünün iade ve ya değişim ürünü olmadığına da dikkat edin. Sonuçta paketleme ve jelâtinleme işi artık kolayca yapılabiliyor. C5 iyi hoş gözüküyor da ne de olsa ithalâtçı yani bilemedim. Şarj konusu ise 2 sene sonra tabi ki ilk günkü gibi sürekli kullanımda 1 günü rahat çıkaracağını sanmam. Sizin bu konuyu gördükten sonra dieğr c5 ve c7 konularına da baktım. Özellik ile bazı güncelleme ve 4.5g bağlantı hızında problemler yaşayanlar olmuş. Klavye de zaten ingilizce. Sonra vazgeçtim tekrar m8 alacağım ben sanırım. 2 sene daha idare eder bu telefon. Öyle çok özellik ihtiyacı duymuyorum zaten. Eğer siz de alacak olursanız, aldıktan sonra c5 için söylüyorum yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben g4 derdim çok güzel bir telefondu maalesef bootlop olayı girince hevesim kaçtı.C5 derdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Ayın 15 inden sonra içlerinden birisini alacağım bu zamana kadar da araştırma yapıp doğru seçim yapmak istiyorum. Ben alıp kullanana kadar siz çoktan almış olursunuz galiba :)
  • thecorsan16 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun inşallah . Siz yine de yorumlarınızı yazarsınız :) Ben 2.el de bakıyorum aslında ama çoğu arkadaş piyasa fiyatı üzeri bir fiyat belirlemiş cihazlarına. Bakıyoruz bakalım nasip ne alacaksak artık :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj sıkıntısı olmasina rağmen lg g4 derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki G4 bootlop sorunu filan ilk serilerdeydi . Şuan alcağınız G4 sıfır sorunlu olacak. 100 liraya birde yedek batarya alırsın mis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.