Şimdi Ara

LG G8 ThinQ tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lg özellikle bu yıl Samsungun oldukça gerisine düştü. Hâlâ parmak izi tarayıcısının arka kısımda olması, kamera kombinasyonunun sayısının 2 tane olması, bu donanıma göre bu fiyattan satışa çıkıyor olması rakiplerine göre eksi bir durum.



    Bu cihaz rakiplere göre üst seviyede yarışacak bir cihaz olmaktan ziyade daha çok orta segmentin tercih edilecekleri arasında yer alacak gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: asploia

    Askeri standartlarda değil asgari standartlarda..
    military standart'tan bahsediyor yani "askerî" doğru.
  • Millet takmış kameraya. Arkadaş sizin haberiniz var mı LG sabre quad dac ses çipleri kullanıyor. Bu çipler 1000 dolarlık daplara eş ses veriyor. İyi bir kulaklıkla neler duyacağınıza inanamazsınız. Artık şunu anlayın kamera konusunda artık hepsi aynı. Ekrandan ses, quad dac bunlara bakın hangisinde var? Arkaya 100 kamera olsa nolur!!!

  • yine değeri hızlı düşen telefonlardan biri daha.. Bu fiyata maalesef
  • borukuzen kullanıcısına yanıt
    kronik sorunlu serilerinden adını temizlemeyi yeni başardı, o kadarı normal sayılır
  • Kamera sayısı değil kalitesi önemli, 3 yıl önceki htc 10 'nun tek arka kamerası gunumuzun cogu 2-3 kameralı telefonundan cok daha iyi. G8 de adam akıllı 2 kamera olsun yeter

    Ekrandan parmak izi okuyucu göruntu den başka birşey değil,ultrasonik parmak izi okuyucular ekrana yapışık geliyor bu da ekran değiştirme maliyetini arttırıyor ve diğer parmak izleri kadar hızlı değil.Çinlilerin optik parmak izi okuyucuları ise cok daha yavaş.

    Şuan piyasada HTC görunmuyor HTC ye en yakın telefonları lg uretiyor ses kalitesi ve tasarım olarak,eger kronik sorunlarını aşmışsa gayet guzel cihazlar.fiyatı biraz fazla ama ilk piyasaya cıkan telefonlar hep yuksek cıkar sonra düşer.fiyatı yuksek yazıp promosyon adı altında başka şeyleri bedava vermiş gibi satarlar sonra düşürürler fiyatı.
  • lg tam kayserili işi yapıyor cihazın fiyatı nasılsa kısa bir süre sonra düşecek dur şunu çıkartmadan bir fiyatını yükselteyim sonra ilk fiyata düşeriz diyor herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    o inovasyon 2016da yapıldı dostum. Xiaomi mi mix ilk versiyon. Hatta çerçevesi lg g8den daha ince. Lg g2ye hayran olarak almıştım bu arada. Markayı yermek için yazmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz rakiplerinin çok gerisinde kalmış ecnebi inceleyecilere göre. Tercih edilecek yanı yok gibi görünüyor. Hoparlör olarak G7 nin gerisinde kalmış.
  • LG telefon ozelliklerinde gercekten rakipsiz ekran cozunurlugu islemci gucu...ancak dayaniklilik cihaz omru denilince g8 e koydugu 1 islemci bile bu kadar gucluyken neden ona yakin gucte 2 adet yardimci islemci daha ekler ya da sikayetci olmasamda quad hd ekran koyar..bunlar iyi hosta nanometrik uretimi basariyla dusursede isi cihazlarin omrunu dayanikliligini olumsuz etkiliyor ki bu mukemmel cihazlarin omru soz konusu oldugundave kisisel bilgilerin esinilmesinde lg cok acimasiz...evet lg en mukemmel telefonu yapar ama omru bitince bir sorun olunca sizi tanimaz...samsung un adi malesef lg yi golgede birakiyor ozellikle amoled ekran farki ile..cozunurluk dusukte olsa gerci g8 e oled i koymus ama yine de lg nin hak ettigi yeri bulmasi bu politika ile zor..daha cok calisin en mukemmeli yapsanizda milletin aklinda ilk siz yoksunuz malesef.

  • bahadirgurcan B kullanıcısına yanıt
    İlk sharp kullandı yıl 2014 mi neydi, unuttum gitti. Aquos crystal di sanırım ismi de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Doğrudur gördüğüm ilk sıfır çerçeveli ekran o telefondu. Hayran kalmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiyeye gelip gelmeyecegi meçhul. Lg tr'ye mail attim, henuz bir bilgimiz yok diyor adamlar. Cihazi bekleyen varsa ona gore beklesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye trye gelmedi bir türlü bu telefon
  • evet 6500 tl lik fiyatıyla 100 tane satabilirse başarı olur. Seneye bu zamanlar 3500 e düşer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Valla daha iyi mi daha kotu mu tartisilir Normal g8 ilr arasinda hem iyi hem kotu farklar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asploia A kullanıcısına yanıt
    Güzel şakaydı ama perişan etmişler:) olsun şakanın niteliğinden bir şey kaybettirmez.

    Ekrandan ses çıkarma teknolojisine heyecanlanmayan arkadaşların yaşı mı çok küçük yoksa aşırı mı fanatik anlamadım. Güzele güzel demeyi öğrenemedik gitti. Ben Samsungun piksel boyutunu lg nin sensörünü ve arayüzünü apple ın yazılımını beğeniyorum mesela. Biraz rahat bırakın kendinizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.