Şimdi Ara

LG GD900 sorunları bitmek bilmiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar LG GD900 telefon aldım ama bir türlü sorunlardan kurtulamadım.
    * Sıfır olmasına rağmen sürekli kitleniyor. İnsanlar beni arıyorlar ama ya tel hiç çalmıyor ya da kilitlenmiş olduğu için cevaplayamıyorum. Bataryayı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum.
    * Batarya göstergesi bir boş görünüyor 5 dk sonra full.
    * Bazen şarjı ful olsa da kendi kendine kapanıyor.
    * Bir de alarmı bazı sabahlar çalmıyor. Kafasına göre takıldığından bir türlü güvenemiyorum telefona.

    İlk aldığımda süreli çantamda durduğu halde 2.5-3 günde şarjının bitmesi zaten telefondan soğutmuştu üstüne bunlar da eklenince paramı çöpe atmış gibi hissediyorum.
    Bu sorunlarla ilgili önerebileceğiniz bir şey var mı?
    (Servise göndersem tamir diyip 1 ay tutucaklar yine aynı gelecek o yüzden göndermedim henüz)



  • mecidiyeköyde yüzyüze servis imkanı var. Şampiyon kokoreçin yanında yerleri hemen. elden orayada götürebilirsin istanbuldaysan
  • :( maalesef istanbulda değilim. Zaten servise götürmeden önce buradan yardım almak istedim.. servislerin mantığını biliyoruz kafadan 1 ay telefonsuz kalıcam..
  • telefonun bir kere en büyük sorunu yazılımsal öncelikle yazılım güncelleme yapılmalı pil süresi ile ilgili sıkıntılar ve donma problemi çok büyük oranda çözülüyor alarm konusunda ise hiç böyle bir şey yaşamadım alarmın açık olması için seçilen saatin yanındaki işaretin turuncu halde olması lazım ben hep 3 tane alarm kurarım 3 ü de vaktinde çalar
  • Mayıstan beri bu telefonla uyanıyorum, bu alarm olayı yeni başladı bir iki aydır... Ben bu telefonda 10 alarm kursam da güvenmem artık. Dediğiniz gibi güncellemeyi yapıcam önce telefonu yedeklemem gerekir değil mi? Bir de kendi sitesinden mi güncelliycem yoksa başka bir yer önerirmisiniz? Teşekkürler..
    (Bir de LG'ye bir önerim var: Servise mutlaka verileceğinden, sattığı telefonların yanında bir de yedek başka marka bir telefon versin.. Zira gördüğüm kadarıyla herkes muzdarip bu telefonlardan..)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ada121

    Mayıstan beri bu telefonla uyanıyorum, bu alarm olayı yeni başladı bir iki aydır... Ben bu telefonda 10 alarm kursam da güvenmem artık. Dediğiniz gibi güncellemeyi yapıcam önce telefonu yedeklemem gerekir değil mi? Bir de kendi sitesinden mi güncelliycem yoksa başka bir yer önerirmisiniz? Teşekkürler..
    (Bir de LG'ye bir önerim var: Servise mutlaka verileceğinden, sattığı telefonların yanında bir de yedek başka marka bir telefon versin.. Zira gördüğüm kadarıyla herkes muzdarip bu telefonlardan..)

    lg yeni telefonlarında artık bu sorunları çözdü sorunlar kaynağı işletim sistemi idi artık lg android kullandığı için bu şekilde problemler olmayacak ayrıca güncellemeyi yapınca problemler çözülüyor kendi sitesinden indirip yüklemen lazım




  • Güncellemeyi yaptım.. Alarm hala çalışmıyor!! Çalışmayan sabah alarmını sildim.. Artık onunla uğraşmak istemedim zaten dediğim gibi artık güvenemem..
    Bu arada versiyonu kotrol ettim değişmiş fakat telefondaki hiçbirşey kaybolmamış rehber mesajlar vs. herşey yerinde. Bu normaldir değil mi? Umarım kapanma kilitlenme prblemleri çözülür..
  • bu problemleri bazıları yaşıyor bazıları yaşamıyorum.

    ancak hepsi telefona format atılıp yeni sürüm yüklendikten sonra düzeliyor.

    alarm konusunda bilgim yok ama.
  • Versiyon yükselttim ama alarm hala çalışmıyor!! Daha önce çalışmayan alarmı silip yenisini düzenledim.. Sorun hala sürüyor. Ayrıca batarya sorunu da çözülmedi. 2 günde bitiyor. Hele bir de yanlışlıkla fotoğraf falan çekmek istersem yandım.. Batarya bu telefonun genel problemi sanırım ama alarm çok ilginç.. Sanırım telefonun servise gitmesi gerekiyor. Ben artık ne yapabileceğimi bilmiyorum.
  • servise gönderin bence. kargo ücretsiz hem. çözülmeyecek bir sorunu varsa değişim yapabilirler belki..
  • GD 900 TAVSİYE EDER MİSİNİZ ?
  • Kardeşim aklın varsa uzak dur!!
    -işletim sistemi java ve program oyun vs donmalar çok yaşanıyr
    -yedek parça olayı 0
    -aksesuar olayı 0
    -sürekli kilitleniyr
    -arasıra herhangi bir belirti olamamasına rağmen arayanlar ulaşamıyr
    he diyosan bunlardan banane şekli çok hoşuma gitti alıcam kolay gelsin dertler kapıda bende aynen öyle düşünmüştüm almadan önce
  • Bende bir gd900 kullanıcısıyım.Telefonu nisan ayından beri kullanmaktayım.Genel problemler bendede var.Alarm,donmalar,kapanmalar,kilitlenmeler.
    mayıs ayında telefonu kendi internet sitesinden güncelledikten sonra donmalar ve kilitlenmeler bitti diyebilirim.
    Fakat yeni yeni bir problemim var ki anlatamam.Telefonla arama yaptığım zaman ya da birisi beni aradığı zaman konuşma esnasında telefon görüşmesi sona eriyor.Ekrana bir bakıyorum ki şebeke gitmiş.5-6 sn sonra şebeke tekrar yerine geliyor.Tekrar görüşme yapmaya başlıyorum 1 dk sonra tekrar telefon kesiliyor.Yine şebeke gitmiş.Sonra ya geliyor tekrar gelmezsede telefon kendini kapatıyor yeniden başlatıyor.Kesinlikle servise yollayacağım artık.Bıktım artık.Servise yollamak isteyen arkadaşlar;

    Cihazınız fatura fotokopisi ve şikayetleriniz belirtir notunuz ile birlikte iletişim bilgilerinizide yazarak aşağıda adresi belirtilen servis noktasına ARAS kargo ile karşıdan ödemeli olarak gönderebilirsiniz.LG Merkez Servis: VINTEK SERVİS… Adres: Büyükdere Cad. No : 34 Arkan Apt. kat 2, Mecidiyeköy / IstanbulTel:+90 (212) 272 65 43 - 0 (212) 272 30 94

    Sağlıcakla kalın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.