Şimdi Ara

LG-GR M762GSHW Buzdolabı İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
45.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Araştırmalar sonucunda Lg 762GVHV almayı düşündüm.2500 tl dedi bayi, nette 2400 olunca kararsız kaldımBu arada bayi A++ (yeni motor) 762 HQHM modelini uyguna verebilirim deyince 2800 e aldım (biraz pahalı oldu ama neyse). Öncekiyle herşeyi aynı sadece A++ enerji sınıfında, motoru inverter motormuş,ayrıca raflarda biraz metal kullanmışlar. Biz de kapıdan geçirirken yanlamasına geçirdik sorun olmadı. 10 gündür kullanıyorum , genelde memnunum. Sadece boyu beklediğimizde daha kısaymış, kullanırken eğilmeniz gerekior. Ayrıca sıfır bölmesinin kapağı daha pratik açılabilirdi diye düşünüyorum. Gelen servis bişeyden anlamıyordu. Ben ona nasıl çalıştığını tarif ettim (bozuldu , kızdı biraz. Hatta eski buzdolabını önce alırımdedi, sonra vazgeçti). Sessiz çalışıyor (tabi 15 yıllık Arçelik eski buzdolabıma göre ) .Ayrıca Dondurucu bölümü bize biraz büyük , keşke o hacmi soğutuu bölüme verselermiş. Hijyen fresi tam olarak biz de çözemedik. İlk fırsatta dereceyle soğukluk testi yapacağım. Ayrıca ne kadar enerji tükettiğini daha ölçemedim ( kapakta yıllık 355 yazıyordu ? )
    Dolaptan şimdilik memnunum, bakalım yazın ne yapacak ? Hijyen freş hakkınd bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Ekranda şekli olursa anlamı ne , şekille beraber power yazarsa anlamı ne . Ayrıca ne zaman çalıştırmak gerekir. Her zaman çalışsa sakıncası olr mu?
    Selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgok -- 29 Aralık 2014; 11:43:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgok

    Araştırmalar sonucunda Lg 762GVHV almayı düşündüm.2500 tl dedi bayi, nette 2400 olunca kararsız kaldımBu arada bayi A++ (yeni motor) 762 HQHM modelini uyguna verebilirim deyince 2800 e aldım (biraz pahalı oldu ama neyse). Öncekiyle herşeyi aynı sadece A++ enerji sınıfında, motoru inverter motormuş,ayrıca raflarda biraz metal kullanmışlar. Biz de kapıdan geçirirken yanlamasına geçirdik sorun olmadı. 10 gündür kullanıyorum , genelde memnunum. Sadece boyu beklediğimizde daha kısaymış, kullanırken eğilmeniz gerekior. Ayrıca sıfır bölmesinin kapağı daha pratik açılabilirdi diye düşünüyorum. Gelen servis bişeyden anlamıyordu. Ben ona nasıl çalıştığını tarif ettim (bozuldu , kızdı biraz. Hatta eski buzdolabını önce alırımdedi, sonra vazgeçti). Sessiz çalışıyor (tabi 15 yıllık Arçelik eski buzdolabıma göre ) .Ayrıca Dondurucu bölümü bize biraz büyük , keşke o hacmi soğutuu bölüme verselermiş. Hijyen fresi tam olarak biz de çözemedik. İlk fırsatta dereceyle soğukluk testi yapacağım. Ayrıca ne kadar enerji tükettiğini daha ölçemedim ( kapakta yıllık 355 yazıyordu ? )
    Dolaptan şimdilik memnunum, bakalım yazın ne yapacak ? Hijyen freş hakkınd bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Ekranda şekli olursa anlamı ne , şekille beraber power yazarsa anlamı ne . Ayrıca ne zaman çalıştırmak gerekir. Her zaman çalışsa sakıncası olr mu?
    Selamlar

    sadece hijyen filtresi resmi olursa kendisi kokuya göre otomatik çalışıyor. eğer power yazarsa sürekli kokuyu alana kadar çalışıyor.

    yazında memnun kalırsınız, 40 derece sıcaklıklarda bile içini 5 derece de sabit tutuyordu.




  • Buzdolabının sesi konusunda rahatsız olan var mı?
  • 762 HQHM modelini 3 aydır kullanıyorum memnundum.ANCAK, 3 gündür dolapda koku meydana geldi, eşim buna dolap kokusu diyor. Yiyeceklere de bu koku sindi. Dolabı açınca kokuyu hissediyorsunuz. Hatta buzluk bölümü de aynı şekilde kokuyor. Daha önce başına gelen oldu mu? Nasıl çözebiliriz. Servisi çağırmadık, herhangi bişey yapabileceğini düşünmüyorum. Eski dolabımızda da bi ara olmuştu , denediğimiz şeyler çözüm olmadı. Fikri olan var mı???
  • cgok C kullanıcısına yanıt
    Dolabın kitapçığına bakın, yanlış hatırlamıyorsam bu dolapta aktif karbon filtre olacak, kirlendiyse koku yapabilir. Kitapçıkta tarif ettiği şekilde temizleyin.
  • merhaba,
    bu ürün ne üretimi acaba? G.kore midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gimmeluck

    merhaba,
    bu ürün ne üretimi acaba? G.kore midir?

    Evet guney kore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    G.kore olması iyiymiş,

    hocam peki incelemem gereken alternatifleri nelerdir?
    hacim olarak boyle büyük olanlardan ama gardrap tip olmayanlardan.

    sunlara baktım mesela

    samsung RT63QMSW
    net
    368 sogutucu
    132 buzluk


    bosch
    KDN74AW20N veya KDN74AF20N
    Toplam sogutucu net hacmi:400 l, Dondurucu net hacmi:161 l
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Sharp ve Hitachi var. Ben Bosh'un yazdığınız modelini kullandım ve buzlanma sorunundan dolayı iade edip Hitachi aldım, Hitachi'nin sesi biraz fazla onun haricinde dolap oldukça iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardcrss

    quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Buzdolabınız hayırlı olsun.

    Geniş, üstü donduruculu sınıfındaki en başarılı dolaplardan birini almışsınız. LG geçen ay buzdolaplarında garantiyi 3 yıla çıkardı. Çağrı merkezini arayarak durumu belirtip 3 yıllık garantinizi istemenizi öneririm.

    Dondurucudaki mekanik düğmedeki değerler aşağı yukarı şu dereceleri ifade eder:

    1: -16'C
    2: -18'C
    3: -20'C
    4: -22'C
    5: -24'C

    Buzlukta 1 yıla kadar saklayacağınız et, sebze vs. varsa 2, yoksa 1 konumu yeterlidir. Dondurucu kapısını sık açıyorsanız, çok gıda yüklüyorsanız 3 seviyesi ideal. 3, 4 ve 5 seçeneklerinde buzdolabının tüketim seviyesi artar.

    Buzdolabı orijinal Kore üretimidir.

    Cihazınız gerçekten çok güzel, sağlam ve kullanışlı. İyi günlerde kullanın.

    cok tesekkur ederim. buzluk kismi beni tereddutte birakmisti, hatta konusunu acmistim. 3. seviyede iken buzluk kismi genelde -16 derecede duruyor. 5e aldigim zaman en dusuk -22 gorebildim.

    servis 3de durmasi normaldir demisti, nitekim buzdolabi geldiginde de 3te duruyordu.

    tek sikintisi gurultulu calisiyor gece salon ve mutfagin kapisi acik ve baska ses yoksa dolabin sesi yan oda salondan duyuluyor.

    * * * * * * * *

    Bende bu buzdolabın beyazından almak istiyorum. LG GR M762 HQM modelinden. Üstündeki enerji etiketinde ses seviyesi 38 desibel yazdığı için almak istiyorum. LG buzdolapları içinde en düşük ses seviyeli olan bu. Yazınızı 3 sene 3 ay sonra okudum. Acaba sizdeki ses seviyesi kaç yazıyordu etiketinde ? Bide enerji etiketinde yazanlar= 354 kw yıllık yazıyor elektrik tüketimi. En 86 cm. Boy 178 cm- Derinlik 730 cm. Soğutucu kısmı net 394 Litre, Dondurucu kısmı net 174 Litre.

    Ben en sessiz bu gözüktüğü için düşünmüştüm. Ama geceleri sesli çalışıyor diyorsanız vazgeçmek zorunda kalacağım. Her iki evimde de mutfak açık mutfak çünkü. Ayrıca bahsettiğim modeli kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilir mi ? Ona göre karar vereyim. En önemli kriterim ses. 36 desibel buzdolabı varsa 70 cm den geniş onu da alabilirim.




  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatirlamiyorsam 42 desibel olmasi lazimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardcrss

    Yanlış hatirlamiyorsam 42 desibel olmasi lazimdi.

    * * * *
    Cevap için teşekkürler. Bir soru daha sorsam. Aldığınıza pişman oldunuz mu ? Ses haalaa rahatsız ediyor mu ? Benim almak istediğim LG GN M702HQHM modeli sanırım bir sonraki seri, yıllık enerji tüketimi etiketinde 354 kw yazıyordu. Sese 38 db. yazılmış. Ebat aynı. Umarım sessizdir.
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    Hayir ses rahatsiz etmiyor. İlk baslarda heves ettiginiz icin fazla ustune dusuyorsunuz ve ses yapıyormuş gibi geliyor ama ses yapmiyor aslinda.

    Memnun olmadigim bir kisim da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardcrss

    Hayir ses rahatsiz etmiyor. İlk baslarda heves ettiginiz icin fazla ustune dusuyorsunuz ve ses yapıyormuş gibi geliyor ama ses yapmiyor aslinda.

    Memnun olmadigim bir kisim da yok.

    * * * * * **
    Peki teşekkürler zaman ayırıp yazdığınız için.
  • Merhaba,

    ben de evleneceğim ve beyaz eşya bakıyorum. mutfak yaptırılacağından ölçüleri için öncebuzdolabına karar vermem gerekiyor. LG modeli ve teknolojileri hoşuma gitti. Ama yedek parça, servis olayı nasıldır bilmiyorum. Buzdolabı bosch istiyordum vazgectim aşırı sesinden dolayı. samsung lg arasındayım. ikiside kore neticede. buzdolabı büyük olsun istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
  • Buzdolabı neredeyse 4 sene geçmiş hala satışta. Hiç değişen bir şey yok sanırım. Güncellenmiş hali mi bilemeyeceğim ama hala satılıyor bu modeller.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.