Şimdi Ara

LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
23
Favori
110.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim sistemde HDMI OUT ve tvnin ARC girişine bağlı sorunsuz ses alışverişi oluyor. tv ses ayarlarında Samsung da SPDIF, LG de digital çıkış yazıyor öyle bir menü varsa bende PCM seçili. birde tvden harici hoparlör olarak seciyor musun?
  • Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak birkaç hafta önce LG 47 LA 740s led tv ve LG BH 6730T sinema sistemi aldım ikiside henüz kutusunda yeni eve taşınacağımdan kurulumunu yapmadım TV den ve Sinema Sisteminden en iyi ses ve görüntü almam için hangi kablolar ile nasıl bir bağlantı yapmalıyım bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
  • Arkadaşlar,
    önemli bir sorum olacak , geçen sene bende hb1100mk aldım ve memnuniyetle kullanıyorum. İçinden iphone 4 için dock station çıkmıştı. Oda çok güzel ancak artık iphone 5s kullanıyorum. Buna uygun dock station var mıdır? LG desteği aradım ancak Türkiye' de her elektronik sektöründe olduğu gibi burada da müşteri temsilcileri inanılmaz bilgisiz.

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende de bu ses sistemi var ama 3d filmlerde altyazı sorunu yaşıyorum bir türlü çözemedim sizde böyle bi sıkıntı var mı, nasıl çözebilirim
  • bilaly.87 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bendede bu sistemden var 3d filmlerde altyazılarda sıkıntı yaşamıyormusun uzun zamandır uğraşıyorum bir türlü bu altyazı olayını çözemedim. Ya gözükmüyor ya da kayık bir şekilde çıkıyor
  • kardeş ben üç boyutlu filmleri tv bağlı olarak izliyorum herhangi bir kayma olmuyor ses sistemini çok nadir olarak tv nin desteklemediği ses gömülü filmlerde kullanıyorum tv nin menüsü daha pratik ve daha hızlı olduğu için
  • Yaklaşık 2 aydır kullandığım HB1100MK yı servise göndermek zorunda kaldım.

    Aldığım günden beri center hoparlörden gelen vir VINNNNNNNN sesi vardı.

    Bu vınlama sadece ses tamamen kısık iken, yada mute açık iken, bağlı cihazlardan ses sinyali gelmezken(mesela ps4 de oyunun menüsünde hiç ses yoksa), hatta tüm cihazların bağlantısını kestiğimde(kablolar takılı değilken) gelen bir gürültüydü.

    Ses 1 bile olsa gelmiyordu. Subwoofer kablosunu çıkarınca da gelmiyordu, subwoofer yerine ne takarsam takayım, başka subwoofer, hoparlör vs. yine ses geliyordu.

    BEn de artık durumu LG ye ilettim, cumartesi günü servis geldi, test ettiler. Onlar da sesi yakaladı.

    Bu ses her zaman gelen bir ses değil, cihaz açıldıktan 10 dakika kadar sonra başlayan, eğer sesin gelmesine izin verirsem(yani mute halindeyken mesela) yavaş yavaş azalan bir ses.

    Yine ses geliyorken cihazı kapatıp açarsam kesilen fakat saatler sonra yeniden gelen bir ses.

    Ben de videoya çektim sesi. Ancak vimeo ısrarla yayınlamadığı için şimdilik paylaşamıyorum, sorunu çözünce paylaşacağım.



    Servis en az 1 hafta 10 gün kendilerinde kalması gerektiğini söylüyor sistemin, digiturk, ps4 vs 1100mk üzerinden tv ye gitti ve tv ünitem yüzünden kablolara erişmenin çok çok zor olması sebebi ile tv siz kamış durumdayım.

    Rezillik diz boyu. Anlamadığım, servis görevlileri sesi duyduğu, bunu videoya aldığım ve dinlettiğim halde neden değişim kararı vermiyor, neden 10 gün bekletiyor.

    Ses gelmiyor deyip iade etseler, sesi duymamış mı olacaklar? E daha önce LG HT902TB vardı, tam 7 yıl kullandım en ufak bir sorun yoktu.

    Vallahi çok canım sıkıldı bu işe. Ne yapsam bilmiyorum.




  • Selamlar dostlar, karaoke deneyen var mı hiç? Ön tarafta bir 3.5 mm giriş var ama, kulaklık girişi mi mikrofon girişi mi denemedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine kuru kalabalık laf yapılıyor burada..yetkililerin gereksiz mesajları yok etmesi gerek.bende 2 yıldır 1100mk kullanıyorum...
    asagıda belirtttim sorunlarımı daha oncede belirttim ve hicbirine cevap alamadım...

    1-3d filmleri izlerken altyazılar duzgun goruntulenmiyor.harddiski tv uzerinden bagladıgımızda ise alt yazılar duzgun fakat optik kablo uzernde dts yi yada ac3 ü 5.1 surround alamıyoruz,her kanaldan aynı ses geliyor(aynı sorun hd tv kanaları izlerkende yasanmakta)

    2-bazı filmlerde filmin 20. dakikasında ginovia uyarsı cıkıp,filmin korsan olmasından dolayı ses kanallarını lg kapatıyor ve ginovia web sitesinden bilgi alın uyarısı cıkıyor...bu korsanı onlemek icin ses sistemlerinde olan bi yazılım sanırım fakat bunu asmanı bi yolu yokmu...enaz 10 filmi ginovia nedeniyle tv uzerinden izlemek zorunda kalmıslıgım var benim.

    3-hd tv yayınlarını optik kablo uzerinden 5.1 alamıyoruz.tum ses ozelliklerini denedigim halde (baskuvvet-temiz ses-naturel vb.) 5 hoporlordende aynı ses geliyor,sıkıstırmıs oluyor sesi...hdmı 4 te gercekten 5.1 alınıyormu?

    simdiden tesekkurler..




  • daraldevrim D kullanıcısına yanıt
    Dostum bir tek üçüncü soruna cevap verebileceğim; Digiturk te sadece 333 üncü kanal olan Trt Hd de 5+1 yayın var. Diğer kanallara göre acayip farkediyor, dünya kupasında 10 numara olacak. Diğer Hd kanallar sadece görüntü olarak Hd, ses düzenleri normal stereo.
  • cihaz
    en fazla kac tb hdd okuyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şunu ekleyeyim, digiturk 5. kanal (dizimax vice) ve çoğu film kanalında da 5+1 ses yayını var artık. Gerçekten çok kaliteli. 2 tb a kadar destekliyor diye biliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • Tv kanallarında ses EKOLU GELİYOR

    Çözüm :

    Eko yapan kanal 'dayken QMenü ye gir

    Ses tanımı yazan yerin üzerinde ki açık konumu kapalı yap BİTTİ SORUN ARKADAŞLAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayı sorun bende de var netten bakayım dedim sen ne yaptın benimkinin garantisi bitti de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jahoon

    ayı sorun bende de var netten bakayım dedim sen ne yaptın benimkinin garantisi bitti de

    Bu sorunun kaynagini tam olarak bende bilmiyorum fakat kendiliginden düzelmişti sorun daha sonra.
    Arkadaki bağlantıları dedin hepsini sonradan tekrardan tak bir süre bekle bekledikten sonra tekrardan DVD aç bir kaç kere yine kapanıp açılır ama daha sonra düzelir. Bizimki boyle oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin gibi yaptım bi bekleyelim görelim bide sistemin radyosu yok ama menü var çözüm varmı sence
  • arkadaşlar bende samsung c650 var birde teledünya hc12 setbox
    şimdi teledünya setbozdan bızım bu ses sistemine hdmi ile giriş yapsam televizyona görüntü gelirmi 5+1 kanallarda dd ses gelirmi
  • BASS modu seçiliyken ses güzel ama bass lar çok vuruyor sadece bassı kısmanın bir yolu yok mu
  • BesTCooL B kullanıcısına yanıt
    sol tarafta mod düğmesinin altında veya üstünde hopörlör ayar düğmesine her bastığınızda hopörlör seçiminden sw yi kısarsanız basıda kısmış olursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caprice

    sol tarafta mod düğmesinin altında veya üstünde hopörlör ayar düğmesine her bastığınızda hopörlör seçiminden sw yi kısarsanız basıda kısmış olursunuz.

    sagoalasın hocam bir de ben bunu 10+2 kullanıyorum 2 sistemden tek sistem olarak yaptım kolonları dagıttım herhangi bir zararı olur mu ? bir de default 0 da mıydı yoksa 6 da mı fabrika ayarlarına alsam da 6 da kalıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 19 Ocak 2015; 22:13:20 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.