Şimdi Ara

LG HF60LS 1400 ANsİ LÜMEN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
6
Favori
14.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu arada arkadaşlar 2 nisan sonrası bu cihazı alanlar için lg kampanya yapmış detayları aşağıdkai şekilde. perde hediye ediliyor. 15 mayısa kadar geçerli.


    https://lgkampanya.com/lg-projeksiyon-bundle-kampanyasi/bitti

  • Merhaba bisey sormak istiyorum bu model için 120 inc maximum goruntu alabilirsin diyor mesela ben 160 inç almak istesem projektoru daha geriye çekmem yeterli olmaz mı

    Buradaki 120 inc sınırlandırma mı oluyor

    Duvarım daha buyuk ıcın musaıt cunku

    120 uzerını netleme yapamıyor mu acaba

    bilgisi olan varsa yazabilir mi

  • 120 inç görüntü için 3 mt ortalama bir mesafeden izlemek gerekir. 160 inç için ortalama 4 mt den yansıtma yapmak lazım. Görüntü büyüdükçe piksellerin görünürlüğü ve ışık gücünün zayıfladığını hesaba katmak lazım. Cansız bir 160 inç görüntüdense daha keyifli bir 100 inç görüntü daha ideal olmaz mı? Bu arada ışık zayıflaması için kazanç(gain) değeri yüksek perdeniz varsa 160 inç bile keyifli olabilir..Yine de denemeden anlamak zor.. 👌 Sarı pütürlü duvarda bile 2mt keyifli görüntü alabilirken neden 160 inç olmasın dimi😉


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabıkı duvar duz ve müsait o yuzden bu projeksiyonu almak istiyorum ama 120 inc kadar demesi soru isareti kafamda acaba netleme mi yapamıyor daha buyuk olunca

    eski lambalı projeksıonla 160 ınc ızleyebılıyoruz ama yaşlandı artık lamba degıstırmek yerıne yenı projeksıon almak ıstıyorum

  • Dün projektör bana ulaştı diğer projeksiyonun da iadesi sağlandı. Bulanıklık sorunu bunda da var ancak filmde oyunda vs bunu farketmek mümkün değil yalnızca source'da HDMI 1 yazıyorsa örneğin bunu hafif bulanık görüyorsunuz. Son bir haftada iki projeksiyon gönderdim artık bunda karar kılayım diyorum. Bu sorundan dolayı değişim yapan oldu mu aranızda arkadaşlar? veya bu şekilde uzun süre kullananların yaşadığı ekstra bir sorun oldu mu? Bu arada öneri ve başlık için teşekkürler gerçekten çok çok beğendim projeksiyonu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lajvard

    Dün projektör bana ulaştı diğer projeksiyonun da iadesi sağlandı. Bulanıklık sorunu bunda da var ancak filmde oyunda vs bunu farketmek mümkün değil yalnızca source'da HDMI 1 yazıyorsa örneğin bunu hafif bulanık görüyorsunuz. Son bir haftada iki projeksiyon gönderdim artık bunda karar kılayım diyorum. Bu sorundan dolayı değişim yapan oldu mu aranızda arkadaşlar? veya bu şekilde uzun süre kullananların yaşadığı ekstra bir sorun oldu mu? Bu arada öneri ve başlık için teşekkürler gerçekten çok çok beğendim projeksiyonu.

    Birkac kisi bulaniklik yuzunden iade etti.

    Tekrar satın aldilar, bulaniklik zamanla ilerleyebilir. Bence iade edip tekrar alın.

    2. pj olarak bende kullanıyorum, bulanıklık hic yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bahsetitğiniz durumla ilgili biraz projeksiyonu kurcaladım. Projeksiyonu duvara belli bir eğimde yansıttığımda her ne kadar dikey olarak düzeltsede eğim kaynaklı bir bulanıklık oldu üst tarafta..Sonra da üstü netleştirirken alt bölgenin bozulduğunu gördüm. Projeksiyonu duvara yakın açıda tuttuğumda ise her bölgede netlik sağladım. Buradan şu çıkarımı varsayabiliriz. Projeksiyonu tam veya çok az eğimle duvara yansıtmak lazım..

    Sizin bulanık sorununuz tam olarak nasıl? Eğimle ilgili olabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HF60LS modelinde internetteki resimlerde anten girişi gözüküyor ama sanırım TR için hiçbirinde yok sanırım ? bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saracevic

    HF60LS modelinde internetteki resimlerde anten girişi gözüküyor ama sanırım TR için hiçbirinde yok sanırım ? bilgisi olan var mı?

    Burada satılanlarda uydu girişi yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar


    Bu üründen yakın zamanda bende aldım ve birşey sormak istiyorum. Videolar sanki hafif daha hızlı hareket ediyor gibi yada bana mı öyle geliyor sizlerde de benzeri durum varmı?


    Diğer sorumda bulanıklık vs. bir problemim yok ancak 1080p canlılığı ve netliğini alabilmek için bir ayar gerekiyor mu?


    Bu arada genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim.

  • Projeksiyonu Bluetooth Hoparlöre bağlamak için ses kaybı yaşamayacağım aux kablosu öneriniz var mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazdığınızı gördükten sonra kontrol ettim aynen dediğiniz gibi ne kadar açıyı 90 dereceye yaklaştırırsanız o kadar köşelerde düzelme eşit şekilde oluyor. Çok kısa süre içerisinde 2 cihaz alıp iade ettim. çok da fazla uğraşmak istemiyorum iade değişim işleriyle yine de bir satıcıyla görüşeyim. Teşekkürler kontrolğnğz ve geri dönüşünüz için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uzun denemeler sonunda şu sonuca vardım;

    Cihazı eğer duvara dik değilde belirli bir açıyla yandan fln yansıtırsanız kesinlikle çok çok azda olsa projeksiyona uzak mesafelerdeki köşede netlik gidiyor fakat bu filmlerde farkedilecek seviyede değil, ben yazıların netliğinden farkettim. Oran olarak verecek olursamda %100 netlik yerine %98-99. Yani çok takılacak birşey değil.

    2.Husus cihazı aldığımdan beri standar resim modunda kullanıyordum bu modun ne kadar kötü olduğunu diğer modlarda farkettim. Filmlerde kesinlikle manuel ayar bilmiyorsanız sinema modunda izleyin. Örneğin filmlerde standart modda insanların yüzlerinde hafif bulanıklık oluyorken sinema modunda çok daha iyi hale geldi ve resmen pürüzsüzleşti.

    Birde merak ettiğim bir husus üzerindeki zoom tuşunda sola kaydırınca 1.1x sağa kaydırınca 1.0x zoom yaptığı kullanım kitapçığında yazmakta. Bu sağa sola kaydırmada aynı fotoğtaf makinelerindeki zoom gibi optik yada digital zoom olayı var mı?Yani örneğin bir görüntü kalite kaybı olmuyor mu?

    Cihazı uzun süredir kullananlar varsa yapmamız gereken ek ayarlar hakkında bilgi verirse çok güzel olur, hatta ilk sayfaya sabitlense bilgilendirici olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,

    1.0 yada 1.1 yakınlaştırma tamamen optik olduğu için kaliteden asla ödün verilmiyor. Hassas ayar gereken durumlarda kullanılıyor. Aslında işlevsel ama ledin taşınabilirliğinden kaynaklı fazla tercih edilmediğini düşünüyorum.

    Ayarlar konusunda size hak veriyorum. 82 ekran LG tv ile yaptığım aynı boyutta karşılaştırmada projeksiyondan çok daha iyi bir görüntü aldım. Tv de sanki yazılımsal bir çözüm kullanılmış gibi biraz çamurluk hissettim.

    Bende sinema ve uzöan modları kullanıyorum ama herkesin algısı farklı olduğu için kesin birşey söylemek mantıklı olmuyor. Şöyle ki futbol maçını parlak olduğu için canlı modda izleyen kuzenime, bu nasıl saha? Zemin çamur gibi oldu dediğimde böyle çok iyi kalsın demişti..Halbuki zeminin ot olduğunu uzman modda farketmiştim. Kısacası herkes perdesinin kalitesine ve ortamının ışığına hatta gözüne göre ayar yapması iyi oluyor..

    Gerisi zaten kalite kokan bir ürün👌 Bazen radyo niyetine bile kullanıyorum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serukanu kullanıcısına yanıt
    LG HF60LS  1400 ANsİ LÜMEN

    Aynı sorun bende yaşıyorum fakat daha önce nasıl fark edemedim sizin fotodaki görünce bende fark etmeye başladım pazartesi İstanbul daki yetkili servisi LG ye yollucam bakalım sonuç ne olacak umarım iade talebi olabilir yada değişim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Servis tanımında optik blok arızası olarak geçiyor, yeni ürün geldi bunda da ayni sorunu yaşıyorum tekrar göndereceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faruk baskan F kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun... Daha önce farketmediniz mi? Açıkcası zamanlamı çıkıyor diye düşündüm.. Garantisi olduğu için sorun olmayacaktır. Umarım kısa sürede çözümlenir rahata kavuşursunuz. Ayrıca ürün değiştirirlerse kontrol edip göndermelerini talep edin lütfen.. Sağlam ürün geldiğini bilirsiniz en azından..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgehan_de B kullanıcısına yanıt
    Sağolasın ama lglerin genelde böylemiş dün lg kullanan arkadaşlara söyledik hepsi böylemiş sorun yok yani kullanmaya devam ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serukanu

    Servis tanımında optik blok arızası olarak geçiyor, yeni ürün geldi bunda da ayni sorunu yaşıyorum tekrar göndereceğim

    Bende tam heveslenmiş bu cihaza hoş olmadı cidden. Siz tekrar değişim sağlayabildinizmi. Birde bu sorun sadece simsiyah ekrandamı farkediliyor. Mesela mavi bir gökyüzü gösterdiğinde ondada bir koyuluk farkediyormusunuz o kısımda. Yada herhangi bir sahnede.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdass

    Bende tam heveslenmiş bu cihaza hoş olmadı cidden. Siz tekrar değişim sağlayabildinizmi. Birde bu sorun sadece simsiyah ekrandamı farkediliyor. Mesela mavi bir gökyüzü gösterdiğinde ondada bir koyuluk farkediyormusunuz o kısımda. Yada herhangi bir sahnede.



    Alıntıları Göster

    Herhangi bir görüntü oynarken herhangi bir renkte farketmeniz imkansıza yakın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.