Şimdi Ara

LG ikinci el aldığım cihaza para iadesi çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Ağustos'un 10u gibi falan LG V10 cihazım birden bire açılış ekranına düştü ve öyle kaldı. Bir kaç kere bataryayı söküp tekrar açmama rağmen aynı şekilde kaldı ve en son yeşil ekranda kaldı. Servise gönderdim bu arızanın anakart olduğunu söylediler ve beraberinde rahatsız edici şekilde ghost screen vardı. Bunların neticesinde anakart ve ekran arızalı olduğuna kanaat getirilerek cihaz değişimine karar verip genel merkeze yönlendirdiler ve tarafıma ücret iadesi çıktı. Cihazı ikinci el aldığım ve fatura adıma olmadığı için bayram öncesinden beri ne cihaz ne de para alamadım. Benden noterden onaylı evrak istiyorlar ama noterde çalışan kuzenim de bu şekilde bir evrak olmadığını söyledi.

    Bu şekilde bir durumla karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, yaklaşık bir aydır 4S kullanıyorum delirmek üzereyim.



  • Normalde noterden onaylı evrak şart değil böyle durumlarda satın aldığın kişi ile aranızda bir tutanak tanzim etseydiniz oda geçerli olurdu (en azından olması gerekir) istersen nerden aldıysan irtibata geç tutanak tutup tuttuğunuz tutanağı teklif et servise.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşdığınız kişiyi bulmanız lazım.

    Nereden aldıysa oradan tekrar fatura çıkartabilir.

    Hele internetten aldıysa en kolayı

    Ama değişim için fatura istemezler değişim yapıp satabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolyo

    Normalde noterden onaylı evrak şart değil böyle durumlarda satın aldığın kişi ile aranızda bir tutanak tanzim etseydiniz oda geçerli olurdu (en azından olması gerekir) istersen nerden aldıysan irtibata geç tutanak tutup tuttuğunuz tutanağı teklif et servise.

    Fatura sahibi 2 ci ele sattığı kişiye, noterden vekalet verecek (90 TL masraflı) veya fatura sahibiyle servise cihazı birlikte verecekler-alacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade değil değişim talep ediyorum de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.