Şimdi Ara

LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
14
Favori
68.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demoprazol

    Kardeşim tam vazgeçiyorum sineye çekiyorum 2 3 gün sonra sen yazıyorsun tekrar gaza geliyorum dava açasım geliyor, konuyla ilgili nerden kimden yardım alabilirim bir önerin var mı?
    Benim actıgım konu var LG ile mahkemelik oldugum orada bütün detaylar var.

    Kıssadan hisse TV nin parası hakaem heyeti limiti içindeyse heyete verrceğin bir dilekçeye bakar sıfır masraf.

    Yok hakem heyeti limiti üzerindeyse tahmini 150-200 tl lik bir mahkeme harcı ile tüketici mahkemesine dilekçe verecen olay bu kadar.
  • SELAM HERKESE

    Malum davamızı kazanıp ayıplı ürünü LF ye geri paketledik.

    Bu arada gittim LG 55SJ850 V aldım mağada durumu ilettim daha önce yasadıgım sorunu vs..

    TV yi aldım geldi kuruldu aynı ABNDONG sorunu daha fazla bur sekıdle yıne mevcut.

    Ayrıca bu TV de ISIK SIZMASI da var.

    Servisi cagırdım bakalım reısm vıdeo vs cektıler LG merkeze gondermısler donsu beklıyorum.

    Anlaşıkan 2. mahkeme sürecim başlayacak...
  • Arkadaşlar yıl 2018 olmuş, şuan bile vertical banding olmayan TV neredeyse yok gibi, Led olsun Oled olsun. Hala çözemedikleri bir problem. 3 hafta önce ben de Samsung 65Q9FN Qled alarak banding problemiyle sizlerin arasına katılmış oldum. Benim Tv de DSE'de mevcut. Zaten Rtings.com incelemesinde tv'ye grey uniformity için bayağı düşük puan vermişler. Sanırım bunda Full-array olmasının katkısı da büyük. İlk önceleri takmıyordum ama insan o kadar para verince takmaya başlıyor. Herneyse servisi çağırdım geldi foto video falan çektiler eleman kendisi de gördüğünü söyledi ama son söz merkezinmiş. herhangi bir kağıt falan vermedi. neyse merkez aradı bikaç gün sonra ve bunun normal olduğunu söyledi, dosyayı kapattı. bende şikayet var.com a şikayetimi bildirdim. samsungtan konuyla ilgileneceklerine dair cevap geldi. 2 gün oldu arayan eden yok. Ayrıca one connectte de sorun var digitürkün bağlantısını kesiyor arada tek kumandayla tekrar aktive edemiyorum. Servis elemanı yazılımın kutuyla uyuşmazlığı olabilir dedi. ama ilginçtir tv yazılımında digiturk platform olarak kayıtlı. zaten bunun hakkında merkez de hiçbir şey söylemedi.şimdi sizce ne yapmalıyım? o şekilde izleyemiyorum artık bi kere taktım kafaya. ha ayrıca evde bir samsung led daha var. farkettim ki onda da banding var ve çok daha fazla. 5 yıllık tv. ilk kez görüyorum. demekki biraz araştırınca dikkat edince sorunları görebiliyor insan. açıkçası eskisi gibi görememeyi tercih ederdim;) Şimdi diyelim sorunu kabul ettiler tv'yi değişim yerine para iadesi talep edicem yada mahkeme yoluyla karar lehime çıktı yine para iadesi isteyeceğim çünkü vertikal banding sorununun tekrar olacağını biliyorum belki de daha fazla. Sorun şu bundan sonra hangi tv yi alacağım? Sorunsuz panel yok gibi. Oled65b8 yada c8 düşündüm onlarda da banding sorunu olabiliyor ayrıca burn-in olma ihtimali ve LG bunu sorun olarak da kabul etmiyor kullanıcı hatası olarak görüyormuş..gibi. yani kısaca anladım ki tv teknolojisine hala büyük miktarda paralar harcamanın anlamı yok çünkü kusursuz tv yok. LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU




  • namredips N kullanıcısına yanıt
    Yalnız benim Tv'nin fiyatı tüketici hakem heyeti sınırını aşıyormuş. Ne yapmam lazım peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namredips

    Arkadaşlar yıl 2018 olmuş, şuan bile vertical banding olmayan TV neredeyse yok gibi, Led olsun Oled olsun. Hala çözemedikleri bir problem. 3 hafta önce ben de Samsung 65Q9FN Qled alarak banding problemiyle sizlerin arasına katılmış oldum. Benim Tv de DSE'de mevcut. Zaten Rtings.com incelemesinde tv'ye grey uniformity için bayağı düşük puan vermişler. Sanırım bunda Full-array olmasının katkısı da büyük. İlk önceleri takmıyordum ama insan o kadar para verince takmaya başlıyor. Herneyse servisi çağırdım geldi foto video falan çektiler eleman kendisi de gördüğünü söyledi ama son söz merkezinmiş. herhangi bir kağıt falan vermedi. neyse merkez aradı bikaç gün sonra ve bunun normal olduğunu söyledi, dosyayı kapattı. bende şikayet var.com a şikayetimi bildirdim. samsungtan konuyla ilgileneceklerine dair cevap geldi. 2 gün oldu arayan eden yok. Ayrıca one connectte de sorun var digitürkün bağlantısını kesiyor arada tek kumandayla tekrar aktive edemiyorum. Servis elemanı yazılımın kutuyla uyuşmazlığı olabilir dedi. ama ilginçtir tv yazılımında digiturk platform olarak kayıtlı. zaten bunun hakkında merkez de hiçbir şey söylemedi.şimdi sizce ne yapmalıyım? o şekilde izleyemiyorum artık bi kere taktım kafaya. ha ayrıca evde bir samsung led daha var. farkettim ki onda da banding var ve çok daha fazla. 5 yıllık tv. ilk kez görüyorum. demekki biraz araştırınca dikkat edince sorunları görebiliyor insan. açıkçası eskisi gibi görememeyi tercih ederdim;) Şimdi diyelim sorunu kabul ettiler tv'yi değişim yerine para iadesi talep edicem yada mahkeme yoluyla karar lehime çıktı yine para iadesi isteyeceğim çünkü vertikal banding sorununun tekrar olacağını biliyorum belki de daha fazla. Sorun şu bundan sonra hangi tv yi alacağım? Sorunsuz panel yok gibi. Oled65b8 yada c8 düşündüm onlarda da banding sorunu olabiliyor ayrıca burn-in olma ihtimali ve LG bunu sorun olarak da kabul etmiyor kullanıcı hatası olarak görüyormuş..gibi. yani kısaca anladım ki tv teknolojisine hala büyük miktarda paralar harcamanın anlamı yok çünkü kusursuz tv yok.
    Hocam çok boktan bir durum hakkaten , değişim ya da ücret iadesi için bastırın ne kadar aldınız bilmiyorum ama bunlar çok yüksek paralar , sorunlu ise tüm haklarınızı arayın aslında keşke 14 gün içinde bu durumu farketseydiniz de o zaman harekete geçseydiniz cayma hakkınızı kullanıp iade ederdiniz




  • Haklısınız hocam aslında 09 eylülde cihazı almışım 24 eylülde servise arıza kaydı oluşturmuşum. Yani 15. günde. Keşke daha önce fark etseydim ama yapacak birşey yok. Tv yi 16.800 TL.ye aldım. Ne olursa olsun iade etmek için gerekeni yapacağım. Gerekirse avukat tutarım. İsterse 2 yıl sürsün ne de olsa kullanımı acil bir ürün değil ki arızası beni zorlasın. Mahkeme sonuçlanana kadar izler sonra iadesini yaparım yeterki mahkeme lehime sonuçlansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan ayında awox 55 aldım. Normal yayında değil fakat düz renk yada maç yayınlarında bendede var. Birde psikolojik olarak kafayı takınca işin boyutu dahada değişiyor. Gıcık oluyorum aslında bu Led TV'lere... Plazma üretilse kesin plazma alırdım. Led TV'lerin kronik sorunu... Çoktan vericem servise farklı şehirde... Garanti bitmeden vericem ama... Mahkeme işine düşerse iş benden kılınıda bulamazlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namredips N kullanıcısına yanıt
    Mahkeme başvuru dilekçesinde ayıplı ürün olduğunu ve satın alma tarihinden itibaren yasal faizi ile para iadesi istediğinizi belirtmeniz yeterli.Bilirkişi görevlendirilip tv'yi incelemeye gelecek usb'ye test gorüntü/videoları atın mümkünse o anda ortam karanlık olsun sorunu gorme açışından daha iyi olur.

    Led tv'lerin büyük kısmında bu sorun var tek fark kiminde daha az kiminde çok fazla belli oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonic35 -- 31 Ekim 2018; 23:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu konuda bir saptama yapayım ,Samsung 75 “ ve Sony de 9405 yine 75” iki tv ücret iadesi oldu üstelik Samsung 1,5 yıl kullanım ile ücret iadesi oldu mahkemesiz sorunsuz Sony de aynı şekilde fakat ben değişim istedim bir ümitle,gelen tv daha az fakat tam karşıdan seyrederseniz görünmüyor bende ses çıkarmadım artık,bunuda versem ne alacam .Q9FN 75” deli para üstelik bu boyutlarda mutlaka banding az veya çok var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde tvnin altında beyaz bir ışık çizgisi çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her1 -- 3 Kasım 2018; 11:22:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namredips

    Yalnız benim Tv'nin fiyatı tüketici hakem heyeti sınırını aşıyormuş. Ne yapmam lazım peki?
    Tüketici Mahkemesine başvurmanız gerekli
  • Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederm çok faydalı bir konu olmuş bende geçen hafta vatan dan 55q70 aldım ve bendede alırı miktarda banding mevcut servis çağırdım daha gelmedi gelsede sonuç belli bunda problem yok deyip geçiştirirler!!! Sanırım banada tüketici hakem heyeti yoku göründü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekatmer

    SELAM HERKESE

    Malum davamızı kazanıp ayıplı ürünü LF ye geri paketledik.

    Bu arada gittim LG 55SJ850 V aldım mağada durumu ilettim daha önce yasadıgım sorunu vs..

    TV yi aldım geldi kuruldu aynı ABNDONG sorunu daha fazla bur sekıdle yıne mevcut.

    Ayrıca bu TV de ISIK SIZMASI da var.

    Servisi cagırdım bakalım reısm vıdeo vs cektıler LG merkeze gondermısler donsu beklıyorum.

    Anlaşıkan 2. mahkeme sürecim başlayacak...
    2. Tv nizin durumu ne oldu bilgilendirir misiniz en azından konunun devamı açısından şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oled TV ile ilgili logo yanığı Sony ve lg garanti şartlarında yanık oluşması tüketiciye ait diyor. Ayıplı malı bilerek aliyorsa sonucuna katlanirsin diyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.