Şimdi Ara

LG LM615s Alındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG LM615s aldım.Henüz servis çağırıp kurdurmadım.Yeni eve kurulacak.Ben pek anlamıyorum bu işlerden.TV Nasıl iyimidir.Birde bende Logitech Z5500 var.Bu ikisi opticden bağlanıyormuş.İyi film performansı alırmıyım.?Fikirlerinizi bekliyorum.



  • Bugun ya da en kisa zamanda ben de LM615S almayi planliyorum, iyi film performansi elde edecegini dusunuyorum ki ben de o umutla bu yola bas koydum.Z-5500 u optik kablo ile televizyona baglayabilirsin hic de fena olmaz ben bilgisayarda bile optik kabloyla kullaniyorum z-5500 u ses kalitesinde farki hissedebiliyorsunuz tek eksisi boost 22 olmuyor cok da dert degil acikcasi.Bana sorarsaniz iyi yapmissiniz hele hele cinema 3D bi tv almakla
  • hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kullan..
  • Çok sağolun.İnşallah iyi yapmışımdır.Heyecanla kurulmasını bekliyorum.
  • Kurulduğu zaman muhakkak bir geri dönüş yazın bize. Merakla bekliyoruz ilk kullanıcıların yorumlarını. Güle güle kullanın.
  • tasarımı ve ince yapısıyla gayet şık . Ekran gayet kaliteli 3d de titreme yok . 4 tane gözlük çıkıyor . Dahili uydu alıcısı var ben kullanmıyorum . 8 ekran modu var. dual play 2 kişilik oyunlar için güzel bir özellik. Bence smart tv internet takıntısı olmayanlar için fiyat perfermans açısından gayet güzel bir televizyon. Ben 1899tl. bonus a 10 ay vadeli aldım. 42lm615s
  • Açıkça söylemek gerekirse ben bu kadar performans beklemiyordum.Hiremco uydu alıcı ile Sd yayınları izliyorum.Neredeyse HD yayın gibi.İzleme mesafem 3-4 metre.Kanal geçişleri,yazılar en küçük bir takılma göremedim.Herhangi bir bulanıklıkta yok.1TB lık diske 1080p filmler yüklettim.Görüntü kalitesi inanılmaz.Verdiğim parayı helal ettim.

    Tek sıkıntım Z5500 bağladığımda ses alamadım.Nasıl ayarlayacağım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isez

    Açıkça söylemek gerekirse ben bu kadar performans beklemiyordum.Hiremco uydu alıcı ile Sd yayınları izliyorum.Neredeyse HD yayın gibi.İzleme mesafem 3-4 metre.Kanal geçişleri,yazılar en küçük bir takılma göremedim.Herhangi bir bulanıklıkta yok.1TB lık diske 1080p filmler yüklettim.Görüntü kalitesi inanılmaz.Verdiğim parayı helal ettim.

    Tek sıkıntım Z5500 bağladığımda ses alamadım.Nasıl ayarlayacağım?

    Ne yazıkki tv nin tek eksik yanıda o dts sesleri çözmüyor tv. Ama servisdeki adam ilerde güncelleme ile çıkabilceğini söyledi. Ben media player ile kullanıyorum. Tv gerçektende görüntü kalitesi olarak muazzam. 3d de olayıda çok çok iyi
  • DTS uzantısını AC3'e çevirmek kolay bir işlem zaten. Sanırım DTS için pass through da yapmıyor olabilir.
  • arkadaşlar bugün gittigidiyorda 42lm615s 1699 TL sizce bundan daha aşağı fiyat olur mu? kredi kartına 12 taksit
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basis35

    arkadaşlar bugün gittigidiyorda 42lm615s 1699 TL sizce bundan daha aşağı fiyat olur mu? kredi kartına 12 taksit

    Hocam biraz geç kalmış bir cevap olacak benimkisi ama o fiyatın en fazla 200 lira fazlasına LG Türkiye garantili almak mümkün olur. Sizin alacağınız ürünün garantisini ithalatçı verir buradan alırsanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.