Şimdi Ara

LG LW650S - SAMSUNG UE46D7000,UE46D6500 modellerinden hangisini almalıyım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3d led tv almak istiyorum,samsung favorilerim arasındaydı.Taki lg yi görünceye kadar.Samsungun d7000 serisini 3d olarak izledim,görüntülerdeki derinlik hissi pek tatmin etmedi ayrıca sanki görüntülerde karmaşıklık varmış gibi oldu,görevli arkadaş ayarlarına baktı,herşey gayet normaldi.sonra bana lg lw650s i tanıttı,özellikle 3d de samsungtan bariz öndeydi,hemde 7 gözlük hediyesi var.Şimdi kafamı karıştıran şu acaba samsungun 3d görüntüsü hepmi böyle yoksa ayar sıkıntısımı var.vede lg nin 3d görüntüsü hep böyle güzelmi.Forumdaki arkadaşlardan eğer iki tv yi test eden varsa görüşlerini öğrenmek isterim.Samsung mu? yoksa LG mi?



  • LW serisinin 3D si açık şekilde daha iyi. Pasif teknoloji kullandığı için ekran titremesi gibi sorunları yok, alınan görüntü dalgalanmıyor. Baş dönmesi, bulantı vb sorunlara da yol açmıyor. Ayrıca LW serisi SD yayında gayet iyi, oyun konusunda çok iyi ve 2D de ortalama üzeri bir TV. Tam bir fiyat / performans ürünü yani, her ihtiyacı belirli bir oranda iyi yapabiliyor. D6500 de local dimming yok, hiç düşünme onu. D7000 - LW650S arasında da özellikle pasif teknoloji kullanan çok daha kaliteli ve rahat 3D izlenebilmesi ve konsol oyunlardaki düşük gaming lag yüzünden LW650S derim ben. Ana konudan kullanıcılarına da ulaşabilirsin daha fazla bilgi için;

    LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]




  • "techraven" bilgilendirmelerin için teşekkürler,LG daha ağır basıyo şimdilik..
  • Samsung D6510, kullanıyorum memnunum, ama PS3 fifa 2011 de kalecinin degajı sırasındaki topun havadayken neden parazitlendiğini (dalgalanıyor gibi) anlamış değilim. 200 hz bir cihazdan böyle bir performans beklemezdim. Diğer bir konu ise cihaz siyah ekrandayken bölgesel beyazlanma var, bunu Samsung teknik merkezi çalışanlarına sorduğumda hepsinde var normal bir durum ışıklandırmadan kaynakladığını söylediler.
    Ayrca , tüm SMART TV ler için tam ekran (fullscreen) fotoğraf görüntülebileceğiniz bir sitenin adresiwww.fotograf.tv, tavsiye ederim, tüm smart tv ler için internet bağlantınız sağlandıysa, bu siyete girip kanallardan birini seçip tam ekran yapabiliyorsunuz,




  • LG cinema tv alırsanız 3D filmde 1080p görüntü alamayacaksınız bunu da unutmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viracocha

    LG cinema tv alırsanız 3D filmde 1080p görüntü alamayacaksınız bunu da unutmayın.

    Yaklaşık 100 kere anlatıldı böyle birşey olmadığı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    quote:

    Orijinalden alıntı: viracocha

    LG cinema tv alırsanız 3D filmde 1080p görüntü alamayacaksınız bunu da unutmayın.

    Yaklaşık 100 kere anlatıldı böyle birşey olmadığı.

    O bin defa yazılan şeyleri yüzbin defa soranlar var.İnsanlara bilgi verirken sadece iyi yanlarını değil kötü yanlarını da belirtmeniz lazım.
    Savunduğunuz markanın satıcısı mısınız ya da kullanıcısı mısınız bilmiyorum ama ben olsam bir marka hakkında 2 yönlü (iyi ve kötü) yorum yapardım.
    Sonuçta bu insanlar alışveriş yaptıktan keşkelerle başbaşa bırakmak istemezseniz umarım.Yukarıda hep iyi yönlerinden bahsetmişsiniz dikkatinizi çekerim.Bende kötü tarafını belirtmek istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viracocha -- 27 Eylül 2011; 17:53:04 >




  • Bende samsung d8000 var 3d performansi cok guzel ama bende bas agrisi yapiyor sizde yaparmi bilmiyorum. İki tv ninde 3d performansina bakmak icin ayni goruntuyu izleyin ona gore karar verin. Sd performansi ve hd performansi samsungun super otesi diyebilirim bende lg ye bakmistim ama bana d8000 kasasi daha cazip geldi. Sonucta tv lerde evde bi aksesuar goruntu. Eve arti bi sıklık katiyor.
  • merhabalar lütfen yardım edin bu kardeşinize, :) 3D tv almaya karar verdim elektronik marketlerde her satıcı farklı bir marka tavsiye ediyor , tv seyretme mesafem max.4 mt (şuan da philips 42 inç lcd var, 3D daha büyük olsun istiyorum problem olurmu ) sizce LG 47LW650S - LG 47LW5500 modelleri arasında kaldım veya sizin önereceğiniz başka bir model ve marka olabilir...şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.