Şimdi Ara

LG LX9500 buluşma noktası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: margasi

    ARKADAŞLAR BEN BU LX9500 ÜN 3D GÖZLÜK AYARLAMASINI YAPAMADIM ALDIĞIMDAN BU YANA İZLEYEMEDİM BANA NASIL OLACAĞINI ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM.YANILMIYORSAM TANITILMASI GEREKİYORMUŞ YARDIM LÜTFENNN!!!!!!!


    merhaba
    formda dolaşırken ilgimi çekti. bende 55lx9500 modeli var. ayarlama dediğiniz nedri. ?
    çözebildinizmi ?
  • Merhabalar,

    Gözlüğün şarjının tam olduğuna emin ol, sonra da TV de 3D film oynarken gözlüğün sağ iç tarafında küçük bir düğme var ona bas, 1 kere bastıktan sonra bekle eğer gene düzelmez ise 2. defa basarsan görüntünün netleştiğini göreceksin.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • lx9500 kullanıcısıyım usbden 3 d film izlemek mumkun değil fakat bilgi + hdmı bağlantı yapınca 3 d film izliyebiliyorum fakat görüntü bi kötü gölgelenmeler var yani hiç memnun değilim heleki 4 gün once es 7000 samsungun usbeyi takıp direk filmi oynatınca ve benim tvyle alakası olmadıgı görünce tvyi kırmak istedim verdiğim paraya yazıkmış yada tv de bi sorun var dıye servisi aradım fakat daha tvyı tanımıyolar bile ps3 de resıstance 3 d olarak oynuyorum yine aynı gölgelenme ve samsungun görüntüsüyle dağlar kadar fark var evlenirken samsug yok diye lg aldık tam bir hayal kırıklığı oldu bu konuda bana yardımcı olabailecek biri varmı teşekürler
  • Bende de 3d de golgelenme sorunu var. Bunu herhangibir ayarla düzeltmek Yada yoketmek mümkün müdür ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gölgelenme olmuyor. lx9500 de 3d ayarlarına müdahale etme şansınız yok, o yüzden elinizdekiyle yaşamak zorundasınız.

    belki led local dimming i açıp trumotion ı da yüksek seviyeye getirirseniz bir miktar düzelebilir, bir deneyin isterseniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.