Şimdi Ara

LG Magic Motion Kumanda sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
34.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktaki kumandayı yurt dışından sipariş ettim ve geldi. Mükemmel kullanışlı bir ürün ancak şunu fark ettim ki; TV'yi bu kumanda veya diğer kumanda ile kapatıp tekrar açtığımda magic kumandayı TV bir daha görmüyor. Mutlaka alıcıyı USB porttan söküp tekrar takmam gerekiyor. Magic kumanda hem kapatıp hem açabiliyor ancak kapatıp açınca bir daha RF kısmı kumanda etmiyor. Zaten kapatma açma işlemini klasik kumandadaki gibi önündeki IR ile yapıyor. Kısaca TV yi kapatınca magic kumanda USB alıcıyı söküp takmazsam çalışmıyor. Kullanıp bu sorunu yaşayan var mı acaba?

    Teşekkürler...



  • orjinal magic kumandada usb sriver olmadığından sorun tok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsadak

    Arkadaşlar başlıktaki kumandayı yurt dışından sipariş ettim ve geldi. Mükemmel kullanışlı bir ürün ancak şunu fark ettim ki; TV'yi bu kumanda veya diğer kumanda ile kapatıp tekrar açtığımda magic kumandayı TV bir daha görmüyor. Mutlaka alıcıyı USB porttan söküp tekrar takmam gerekiyor. Magic kumanda hem kapatıp hem açabiliyor ancak kapatıp açınca bir daha RF kısmı kumanda etmiyor. Zaten kapatma açma işlemini klasik kumandadaki gibi önündeki IR ile yapıyor. Kısaca TV yi kapatınca magic kumanda USB alıcıyı söküp takmazsam çalışmıyor. Kullanıp bu sorunu yaşayan var mı acaba?

    Teşekkürler...

    yeni aldigim lm620 de olmadigindan az once orjinal aldim kurdum. acma kapamada soylediginiz problemler yok. bekledigimdende kullanisli ve hizli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: western222

    orjinal magic kumandada usb sriver olmadığından sorun tok...

    Benim aldığımda orijinal ancak maalesef belli modellerde dahili olarak bulunmuyor bu kumandanın alıcısı. Mecburen USB adaptörlüsünü almak zorundasınız. LG servisi ile paslaşıyoruz. Ellerinde ne bu kumandadan var ne de bendeki TV den var. Her iki durumda da hangisi sorunlu deneyemiyoruz.
  • Benim kumanda 2 aydır sorunsuz çalışıyordu dünden beri açma kapama tuşuna basınca hiçbirşey olmuyor kanal değiştirme ve ses açma kapamada sorun yok...
    bu sorunu yaşayan varmı?
  • Bu aralar bende de yaşanmaya başladı. Açma sorunsuz fakat kapatmak için bazen defalarca basmak gerekebiliyor.
  • Aynı sorun bende de başladı. Tv kapattıktan sonra tekrar açınca akıllı kumanda çalışmıyor.

    Alıcıyı söküp takıp, ekrar tanıttığımda çalışıyor.
  • Yetkili LG servisen götürdüm. Yazılım güncelleme ile düzelir dedi. Kumanda da ve USB'ye bağlı aparatında sorun yok dedi.

    LG müşteri hizmetlerini aradım. Servise yönlendirdi.

    İşin garip tarafı kumanda garanti kapsamında değilmiş.
  • tv yi fabrika ayarlarına çevirsek sorun çözülür mü acaba...bende de aynı sorun başladı...kaldı ki hiç kullanmadım sayılır...
  • Lg Sihirli Kumanda gerçekten güzel mause kullanmaya gerek kalmadan size butun herşeyi sunuyor ama bazen sihirli kumanda tanımıyor bu sorunu back ve smart tuşlarına aynı anda basarak açma kapama tuşunun yanında tuşlara bastıgımız zaman yanan kırmızı ışık var back ve smarta aynı anda basınca 2-3 kere yanıp sönecek sonra ordaki joystick tekerlege basarak kumanda aktif hale gelecektir... gibisinden bir çare okudum bi yerlerden fakat gene ses kanal home komutları var ama mouse özelliği çalışmıyor....
  • yaklaşık 1 ay önce 65 uhd aldım orjinal kumanda ile birlikte magic motion kumanda da verdiler. kurulumdan bir hafta sonra sihirli kumanda ile tv arasında uyumsuzluk başladı. servis pil değiştirmemi önerdi yeni pil taktık tv ile eşleştirdik ancak tv kumandanın güncellenmesini istiyor. tv yazılımı güncel kumandayı 15 dakika tanıyor kumanda hareketsiz kalınca ( yaklaşık 30 dk falan ) tanımıyor. tekrar lg yi aradım yeni kumanda getirip bıraktılar eskisini merkeze gönderdiler.ben evde yoktum 15 dakika denemişler sorun çıkmamış , işten dönünce kumandayı denedim yine çalışmadı. sorunun tv deki yazılımdan kaynaklandığını kumanda hareketsiz kalınca çalışmadığını anlatmaya çalıştım ama yeniden yeni bir kumanda getireceklerini söylediler bekliyorum:(
    tv çok güzel kumanda çalışırken harika web sayfalarını sesle aramak bile mümkün ah birde sürekli çalışşa :))
    sorun ya yazılımsal yada tv içindeki alıcı sensör sorunlu diye düşünüyorum
    benzer sorun yaşayan arkadaşlar varsa haberleşmek isterim.




  • Aynı sorun bende de var. Televizyonun 40ub800v, yaşadığım sorun sizinkinin aynısı. TV yaklaşık iki ay önce aldım. İlk başlarda böyle bir sorun yoktu.İki defa kendisi güncelleme yaptı.
    Şimdi iki haftadır bu sorun var.Akıllı kumandanın imleci çıkıyor ve hareket ediyor, fakat diğer tuşlar çalışmıyor.Diğer kumandalar (normal kumanda, telefon kumanda uygulaması ve LG ses sistemi kumandası) çalışmıyor.
    Servisi aradım. Kumandaları getirin bakalım diyor, fakat bende sorunun kumandanlardan değil TV den kaynaklandığını düşünüyorum.
    Fabrika ayarlarına döndüm fakat sorun çözülmedi.
    Soruna bir çözüm bulursanız yanıtınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magic kumandayı 55lb652v lg tv nin yanida ucretsiz almıştım. 4 ay oldu ama hiçbir sorun yaşamadım. Geçenlerde de güncelleme geldi ve yaptım yine bir sıkıntı yok.
    Muhtemelen güncellemelerden sonra kumandalarinizda görmeme sorunu yaşıyorsunuz. Kumandalar Problemli degil.Son güncellemelerden gelen bir sorun nedeniyle görmüyor sanırım. Bunu servise belirtin muhakkak.muhtemelen bazı modellerde oluşan bir güncelleme sorunudur diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 12 Nisan 2015; 10:02:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunu daha önce yaşayıp çözümü bulan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal akıllı kumanda'yı servisten satın alanlar, aldıkları fiyatı paylaşabilir mi?
  • Ben de 79UB980V aldım. Sihirli kumanda güncelleniyor diye uyarı çıkıyor ve kumanda mouse olarak çalışıyor ama tuşlar basmıyor. Güncellendiği falan da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasargor1

    Lg Sihirli Kumanda gerçekten güzel mause kullanmaya gerek kalmadan size butun herşeyi sunuyor ama bazen sihirli kumanda tanımıyor bu sorunu back ve smart tuşlarına aynı anda basarak açma kapama tuşunun yanında tuşlara bastıgımız zaman yanan kırmızı ışık var back ve smarta aynı anda basınca 2-3 kere yanıp sönecek sonra ordaki joystick tekerlege basarak kumanda aktif hale gelecektir... gibisinden bir çare okudum bi yerlerden fakat gene ses kanal home komutları var ama mouse özelliği çalışmıyor....

    43uf7787 var yeninakıllı kumanda ile.
    Bende 2 aydır sorunsuz kullanıyordum.
    Geçen 4k trt izlemek için sağlayıcıyı söküp tvinin uydu alıcısına bağladım,

    Yanında kumandayı düşürdüm,
    Onun yanında güncelleme falan geldi mi bilmiyorum da
    Bir anda kumanda sadece ses ve kapatma açma işlevi yapabilir oldu.

    Dediğini bende bir yerde izledim fakat yeni* kumanda da tuşların yeri farklı yanlış denemişim senin yorumu okuyunca tekrar denedim.
    Geri tuşu ve ev tuşuna 3 kere yanıp sönünceye kadar bastım ve orta tuşa basınca yeni kumanda kaydedildi dedi
    Şu anda sorunsuz bozuldu diye korkmuştum :)

    teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialemdar -- 24 Ekim 2015; 23:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.