Şimdi Ara

LG mi SAMSUNG mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 47 yada 55 led tv alacağım ama bir türlü marka konusunda kararsız kaldım.Birisinde aktif diğerinde pasif gözlükler mevcut.Görüntü tazeleme oranları aynı olan televizyonların fiyatları arasında bile farklar var.Film+digitürk kullanmak ara arada olsa televizyonun smart özelliğini kullanmak istiyorum.bu lg deki maçlarda siyah çizgi olması olayı kranik mi? Sizce hangi marka almalı yada hangi model? Forumda muhakkak led tv kullanan arkadaşlarım ve görüşleri vardır.Yardımlarınızı bekliyorum...



  • Lg al. Samsung'un renklerine kanma. Lg de de canlı mod var ona alınca aynı samsung gibi oluyor eco modda da hafif mat ama samsungdan ayrıntılı net oluyor. Mağazalarda lg direk eco modda geldiğinden öyle koyuyorlar samsungda canlı mod yok direk öyle. Pazarlama hilesi olarak yapmışlar. Az yaksın diye lg lerin canlı modlarıda açmıyor mağazalar.

    Eğer kavisli oled veya 4k alamayacak paran yoksa. git 42 la660s al. Güncel ihtiyaçlarını çok güzel götürü 4-5 sene kullanır yeni tv alırsın. Çünkü 3-4 sene sonra 3 binlik tv de eski olacak 1700 lük lg 42la660s . akıllı ol bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.