Şimdi Ara

LG Mobile, güncellemeleri hızlandırmak adına 'Yazılım Güncelleme Merkezi'ni kurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    LG, Güney Kore'nin başkenti Seul'daki araştırma ve geliştirme kampüsünde bir "Yazılım Güncelleme Merkezi" kurduğunu duyurdu. Merkezin amacı yeni güvenlik yamalarını, yazılım güncellemelerini ve Android sürümlerini, daha hızlı ve zamanında dağıtabilmek. Yeni merkez aynı zamanda LG cihazların daha tutarlı bir kullanıcı deneyimi sunmakla da sorumlu olacak. 
     
     
    "Yazılım Güncelleme Merkezi" sadece yazılımlar güncellemeleri üzerinde çalışmayacak. Donanım ve yazılımın kararlılığının birbiriyle  uyumluluğunu da sürekli olarak test edecek. Şirket bu doğrultuda akıllı telefonların mevcut olduğu tüm ülkelerde işletim sistemi güncellemelerini daha hızlı bir şekilde sunma olanağını güçlendirmeyi planlıyor.
     
    Konuyla ilgili olarak LG Electronics'in CEO'su Jo Seong-jin,“Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda satış sonrası desteğin hızlanması LG'nin en önemli önceliği olacak.  Kararlı ve tutarlı güncellemeler, LG akıllı telefonların uzun ömürlü ve güvenilir olduğunu müşterilerimize gösterecek." dedi. Merkezin ilk çalışmaları LG G6 modeli için geliştirilecek Android 8.0 Oreo sürümü için olacağı da gelen bilgiler arasında.
     







  • insanlar telefondan çok güncelleme desteğine daha çok önem veriyorlar bunu ilk gören lg olmuş tebrikler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih1983

    insanlar telefondan çok güncelleme desteğine daha çok önem veriyorlar bunu ilk gören lg olmuş tebrikler

    Bunu görene kadar kullanıcılarının çoğunu kaybetti ama.

    G4 en son 6.0 aldı. 4 ay sonra çıkan Z5 7.1 aldı ve yeni sürümü alacak.
    Aynı ay çıkan S6 8.0 alacak yakında.


    G4'e 2017 Ekim'de 7.0 çıkacak sözü verdi LG. Sonra Aralık ayına ertelendi. Ama hala gelmedi.


    Diğer firmaların buna ihtiyacı yok. Tamam onlar da güncelleme konusunda sıkıntılı ama LG hiç güncelleme vermiyor.

    G4 ve öncesine desteği kesti. Ama aynı yılda çıkan S6 , Z5 hala destekleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 12 Nisan 2018; 12:55:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'ın stock Android'i her cihaza yüklenebilir hâle getirmesi lazım artık. Belli donanım gereksinimleri olacak ve karşılayan her cihazda Windows misali kolayca yüklenip çalışabilecek. Her üreticinin kendine yazılım üretmeye çalışması güzel ama zahmetli. Alternatif olarak Google stock sürümü de sunulmalı her cihaza.

  • Güncelleme isitiyorsan Pixel (eskiden Nexus) alacaksin

  • G6 için Daha Oreo'yu çıkartamayan şirketten ne bekliyorsunuz ki? Sen Bırak bu kendi markan telefon üretimi İşini LG, Google'a cihaz üretmeye devam et...

  • S6, Oreo almayacak diye biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guncelleme ici n General Mobile in Android One cihazlarii alin :D


    9 ayda bebek geliyor General Mobile TELPA anca 9 ay sonra kademeli olarak guncelleme cikartiyor! ( General Mobile 5 Plus )


    General Mobile 5 icinse durum daha vahim hala bekliyorlar :D



    Benzer adimi General Mobile TELPA da atmali .

  • S6 desteğini kesti uydurmayın 8.0 gelecek diye. Hatta güvenlik güncelleme listesinde bile yok S6 ve S6 Edge. LG G4 gelecek olursan 7.0 gelmeyecek kilit kırılsında modlayalım telefonu TR sürümünde garanti bitsin halledeceğim. LG telefon almayın aldırmayın. Casper'dan farkı yok BIOS güncellemesi olamyan ısınan markalardan ve kronik sorunları benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'den örnek alsınlar biraz

  • lg g4 e güncelleme gelecek gelecek denildi forumdaki konusunda 2 ay sırf bunu konuştuk 7 ay geçti üzerinden gelmedi.

  • Sırf bu mevzudan dolayı iPhone daha fazla satıyor. Telefonlarına adam gibi destek veren üretici diğer Android cihaz üreticileri arasında fark açacak.

  • Android tarafında bence kullanıcılara stok android yükleyebilme seçeneği getirilmeli. Zaten firmaların kendi uygulamları 3-5 adet. Kamera,Browser (Chorme kullanıyor herkes) vb... Çok daha faydalı olacaktır.

  • sdelta S kullanıcısına yanıt
    iPhone kullanıcıların hiç biri yeni bir yazılım güncellemesi beklemiyor. Telefonu da yazılım güncellemeleri hızlı geliyor diye de almıyor. Stabilite vs de hikaye. Bir kaç neden var en önemlisi hava atmak (hadi buna prestij diyelim), oyun deneyiminin daha iyi olması. Platforma özel uygulamalar.

  • Eğer adam gibi güven kazanmak istiyorsa önce söz verdiği ama 6 aydır vermediği LG G4 güncellemesini verir. Daha sonra da G2 de başta olmak üzere bütün telefonlarına Oreo güncellemesi verir.

    Maalesef bunun gerçekleşme olasılığı kadar düşük LG'nin bizim için güven kazanması..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brshr

    iPhone kullanıcıların hiç biri yeni bir yazılım güncellemesi beklemiyor. Telefonu da yazılım güncellemeleri hızlı geliyor diye de almıyor. Stabilite vs de hikaye. Bir kaç neden var en önemlisi hava atmak (hadi buna prestij diyelim), oyun deneyiminin daha iyi olması. Platforma özel uygulamalar.
    Tabi tabi sırf hava atılmak için alınıyor. Türkiye'de görüyorsunuz sonra tüm dünyada aynı sanıyorsunuz. Burada tonla paraya satılan iPhone yurtdışında 600-700 dolar. Şimdi tutupta doları Türk lirasına çevirmeyin. Direk 600-700 liraya iPhone aldığınızı düşünün. Android telefonlar ile uğraşır mısınız ?

    Birde iPhone'nun prestij simgesi olduğu dönemler iPhone 4-4S zamanıydı. Şuan inşaat amelesi bile iPhone alabiliyor. Geçiniz.
  • brshr kullanıcısına yanıt
    Ben hayatımda bu kadar vizyonsuz, alaksız bir cevap daha görmedim. Hava atmak için alan illa ki vardır ama ne hakla tüm kullanıcıları bu şekilde genellersiniz?

    iPhone alıyorum çünkü kafam rahat oluyor. Android telefonlardaki gibi bin bir tane saçma dertle uğraşmıyorum. Telefona bir şey olsa garanti için 30 gün süre beklemek zorunda kalmıyorum, hatta telefonu beğenmezsem direkt iade bile edebiliyorum. Marketteki uygulamalar kat ve kat daha iyi. Drone uçuruyorum resmen Android cihazdan iPhone'a geçince drone'un menzili arttı. Ne alaka bilmiyorum ama drone uzaklaştıkça cihaza gelen görüntü bozuluyordu Android cihazlarda. Bunun dışında istediğin uygulamayı kur fark etmez, telefon menüdeyken ekrana saçma saçma reklam gelmiyor, virüs girme, güvenlik derdi olmuyor. Bunun gibi daha bir çok neden var iPhone almak için. Kedi misali almadığınız cihaz için atıp tutmayın.




  • sdelta S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Birincisi kedi misali diye bir şey yok, alabilirim ancak almıyorum. Gereksiz çünkü. Para değerli boşa harcamaya gerek yok. Halen daha Huawei G7 kullanıyorum. Sıkıntı yok bence.

    İkinci Apple tarafından üretilen tüm ürünlerin temelinde felsefe olarak estetik ve prestij vardır. Teknoloji ikinci plandadır. Tüm marka algısı ve reklamlar bu yöndedir.

    Üçüncü olarak ta uygulamaların kalitesi (uyumluluk özellikle) evet androidden daha iyi. Bu durum tamamen tek bir platforma yönelik olarak uygulamaların geliştiriliyor olmasından kaynaklanıyor. Android işletim sistemli cihazların birbirinden çok farklı olması ve telefon üreticilerin özelleştirmeleri android ekosisteminin bir handikapıdır.

    İyi günler.
  • BİR DAHA LG ALMAK MI TÖVBE

  • Lg g5 kullanıyorum, Ağustos dan beri tr cihazlara herhangi bir güncelleme gelmedi ( Avrupa modelleri 2 güncelleme aldı ekimde ve aralıkta) resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz, üstelik ağustos ta verilen güncelleme ile batarya ömrü yerlerde sürünüyor, resmen telefonunun içine ettiler......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.