Şimdi Ara

LG Monitör Bir Soru???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lg e2360 model 23'' bir monitör aldık. Ekran kartımız eski olduğu için analog girişe bağladık. Benim sorum internet sitelerinde gezerken yanlarda koca koca boşluklar oluşması, tam ekran görüntüleyemiyorum internet sitlerini. Bunu böyle mi kullanmam gerek? Ne yapmam gerekir?



  • analog girişine bağladım derken . onboard mı yaptın anlamadım açıkcası.. o konudada beni aydınlatırsan yardımcı olayım çünkü senin yapman gereken burada sadece ekran ayarlarını düzeltmek olucak
  • Arkadaşım cevap verdiğin için teşekkürler. Vallahi pek bilgi sahbi değilim ben 17''crt monitörle aynı girişe bağladım. Sorum internet sitelerinde mynet de falan yanlarda koca koca boşluklar oluşuyor. Yani tam sayfa dolmuyor sitelerde Ne yapmam gerek diye sormuştum. Tekraren cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahocan_1992

    Arkadaşım cevap verdiğin için teşekkürler. Vallahi pek bilgi sahbi değilim ben 17''crt monitörle aynı girişe bağladım. Sorum internet sitelerinde mynet de falan yanlarda koca koca boşluklar oluşuyor. Yani tam sayfa dolmuyor sitelerde Ne yapmam gerek diye sormuştum. Tekraren cevaplarsanız sevinirim.



    anladım senin sorunun monitörünle alakalı değil görüntü çözünürlüğünde bence sen onu bir ayarla sonrasında sorun çıkmayacağını düşünüyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 29 Nisan 2011; 12:01:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.