Şimdi Ara

LG MyView 4K serisi tanıtıldı: Hem monitör hem de akıllı TV

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG MyView 4K serisi tanıtıldı: Hem monitör hem de akıllı TV
    Tüketici elektroniği pazarının önde gelen isimlerinden LG, yerleşik akıllı TV özelliklerine sahip MyView 4K serisini duyurdu. Yeni monitörler, LG'nin akıllı TV platformu olan webOS 23 desteğine ek olarak, üretkenlik, içerik oluşturma ve oyunculara yönelik teknolojileri beraberinde getiriyor. İşte LG MyView 4K serisinin özellikleri ve fiyatı



    Monitör ve akıllı TV bir arada



    LG MyView 4K serisi, 32 inç boyutlarında üç farklı modelden (32SR85U, 32SR83U ve 32SR70U) oluşuyor. Serinin tamamı, 16:9 çerçeve oranı ve 4K (3.840 x 2.160) çözünürlüğünde IPS ekrana sahip. Bu panele ise, 60hz yenileme hızı, yüzde 95 DCI-P3 ve HDR 10 desteği eşlik ediyor. Ayrıca modeller arasındaki farklara değinmeden önce, üç sürümün de webOS 23 desteği ile öne çıktığını belirtelim.



    Böylece LG, Netflix, Disney+ vb. uygulamalar dahil olmak üzere kompakt bir akıllı TV sunuyor. Üç model de, kutusundan 5W stereo hoparlör, sesli asistan, iki adet HDMI 2.0 bağlantı noktası ve uzaktan kumanda ile çıkıyor. Ayrıca yerleşik WiFi, Bluetooth, kablosuz görüntü aktarımı için AirPlay 2 ve Miracast desteği unutulmamış. 



    LG MyView 4K serisi tanıtıldı: Hem monitör hem de akıllı TV
    Serinin giriş modeli 32SR70U'dan başlayacak olursak, diğer iki sürüme kıyasla 350 nit parlaklık, 45W USB Type C PD şarj ve düşük profilli bir ayak desteği mevcut. 32SR83U ve 32SR85U modellerinde ise, 400 nit parlaklık, ayarlanabilir stand ve sırasıyla 65W ve 90W PD şarj desteği söz konusu. Ayrıca 32SR85U'da video konferansları için harici bir web kameraya (1080p) yer veriliyor.



    LG MyView 4K modellerinin doğrudan Samsung M8 serisine rakip olacağını söylemek doğru olur. Hatta LG, "bu kategoride sunduğu görüntü kalitesine'' dikkat çekiyor. Zira M8 serisinin IPS'e kıyasla VA panellere sahip olduğunu belirtmekte fayda var. 



    Ayrıca Bkz.LG, çift moda sahip dünyanın ilk monitörünü duyurdu



    LG MyView 4K serisinin fiyat bilgisi henüz paylaşılmadı. Ancak serinin orta modeli 32SR83U, Kore'de 699.000 won (yaklaşık 538 dolar) fiyat etiketine sahip olacak. Dolayısıyla yakın fiyatlar ile karşılaşabiliriz.




    Kaynak:https://www.engadget.com/lgs-new-myview-4k-monitors-have-webos-smart-features-baked-in-094035996.html







  • Yıl olmuş 2024 60 Hz ve 400 nit parlaklık nedir.kalkıp buna kim para versin.Yeminle bu LG mühendislerine boş yere maaş veriyor
  • wox kullanıcısına yanıt
    artı hocam ips mi kaldı onuda anlamıyorum
  • wox kullanıcısına yanıt
    samsung da aynı şekilde monitörler çıkarıyor. e-spor oynamak için çıkmıyor bu monitörler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

    samsung da aynı şekilde monitörler çıkarıyor. e-spor oynamak için çıkmıyor bu monitörler

    Yav sana anlatmak isterdim ama vaktim yok.

  • Samsungun benzer özellikler sahip monitörünü kullanıyorum çok memnunum. akıllı tv youtube vs için kullanıyorum. kumandaysıyla falan çok pratik.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.