Şimdi Ara

LG NANOCELL Mİ SAMSUNG QLED Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
3
Favori
49.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir haftalık araştırma, inç konusunda kararsız kalma gibi aşamalardan sonra buradaki yorumlardan da feyz alarak 65 inç Samsung Qled 65Q80T de karar kıldım. Alalı 1 ay oldu,2,5 metre mesafeden izliyorum. Çok memnunum :) Emeği geçen yorum yapan herkese de bu vesileyle teşekkür ederim. Samsung'tan bu gün 1200 TL lik hediye çekim de yüklendi. 12.800 TL ye geldi. Şu an 15.000 TL olmuş. Taksitleri bitince Harmon Kardon Go 2 mi, Jbl Boombox 2 mi kararsızlıklarımla burada olacağım :)

  • bu arada hem nano hem qled test ettim arkadaşlar nano iade ettim film izleyemezsiniz kenarlar ışık sızması kaynıyor servis arkadaş tanıdık diğerleri de böyle dedi görüntü kalitesi mükemmel ama ışık sızması araba farı gibi gittim qled aldım ışık sızması yok siyahlar çok iyi uyduda hafif pastel gibi lg kadar canlı olmada da 4k da fark güzel kısaca filmciler qled alsın
  • ve hem samsung hem lg alttan aydınlatmalı
  • arkadaşlar bende uzun uğraş ve eleme sonucunda LG 65NANO796 ile 58q60t arasında kaldım öneriniz nedir. lg nin akıllı kumandasını sevdiler, bir de baştan 65 inç almayı istiyorduk. sırf ışık sızması olmaması için o kumanda ve büyüklükten vazgeçmeye değer mi sizce? Ailem kullanıcak, arada netflixden veya hdd den film, çoğu zaman tv8, fox vs. görüntü kalitesi önemli. bütçeyi zorlayarak bu ikisini alıcam lütfen yüksek model önermeyiniz.


    arada ulan ne gerek var al 5bine vestel toshiba geç nasıl olsa uydudan diyorum ama kaliteleri vs çok tartışılır.

  • 78erhan78 kullanıcısına yanıt
    Hocam LG için iadeyi nasıl hallettiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.