Şimdi Ara

LG NB5540 Soundbar hakkında herşey.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
12
Favori
33.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BenkisacaFM kullanıcısına yanıt
    Ürünü ben de tv'den söküp bilgisayara kurmaya çalıştım ancak Subwufer'dan çok cılız bir ses geliyor. Ses kartının programından ses denetimini açıp Subwufer'ı test ettiğimde de ses alamıyorum. Bunun sebebi ne olabilir. Bu cihazın subwuferı pc'de çalışmıyor mu? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuvuu

    Ürünü ben de tv'den söküp bilgisayara kurmaya çalıştım ancak Subwufer'dan çok cılız bir ses geliyor. Ses kartının programından ses denetimini açıp Subwufer'ı test ettiğimde de ses alamıyorum. Bunun sebebi ne olabilir. Bu cihazın subwuferı pc'de çalışmıyor mu? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

    Merhaba Arkadaşım ;

    NB5540'ı ilk aldığımda hem TV'ye hemde PC'ye bağlamıştım. Her ikisindende gayet iyi bir ses aldım. Hiç bir fark yoktu PC'ye taktığımda. Fakat benim PC'de '' CREATIVE SB Zx PCI-E SES KARTI '' var, ve bağlarken Optik kablo ile bağlamıştım..


    http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-zx-pci-e-ses-karti.html


     LG NB5540 Soundbar hakkında herşey..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 11 Mart 2015; 11:04:24 >




  • guida kullanıcısına yanıt
    guida arkadaşım kapalı kutu üründen bulabildin mi durumlar nasıl ben buradaki vatana sordum kapalı yok dediler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevzat09

    guida arkadaşım kapalı kutu üründen bulabildin mi durumlar nasıl ben buradaki vatana sordum kapalı yok dediler

    Merhaba Nevzat ;

    Vatan Bilgisayar'dan haber bekliyorum. Çok can sıkıcı bir durum ile karşı karşıyayım. Vatan Bilgisayar'ın Tüm Türkiye Mağazalarında kapalı kutu ürün olmadığı söyleniyor, fakat bir mağaza varki oda İstanbul dışında bir kaç mağaza ile iletişim içinde olduğunu ve kapalı kutu ürün olduğundan bahsediyor. Fakat Müşteri Hizm. Teşhir var kapalı ürün yok diyor. Müşteri Hizm.'mi yoksa Mağaza çalışanımı doğru söylüyor onu henüz tespit edemedim.

    Bu arada LG Genel Merkezini aradım 444 6543. Dedim durum böyleyken böyle. Vatan'da yok ürün. Benim arızalı cihazımı servisiniz aldı bozuk dedi rapor düzenledi. Arızalı cihazada Servisiniz el koydu. Elimde bir tek raporunuz var Bayii tarafından değişimi uygundur diye. Vatan'da ürün yok, ürün kesinlikle bir daha mağazalara gelmeyecekmiş, ürünü LG'den temin edeceğim dedim MH... Müşteri Hizmetleri Para iadesi isteyin Vatan'dan deyince, dedim istemiyorum para falan. Ben ürünü istiyorum dedim. Genel Merkezde İade/Değişim Dept. ile görüştü bi 10 dk bekledik telefonda. Sonra bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Vatan olmuyorsa LG olacak. Bu ürünü mutlaka alacağım çaresi yok. Vatan bu ürünü temin edemiyorsa mecbur değilim bir başka ürünle takas yapmaya yada para iadesi almaya.

    DipNot::: LG ne dese beyinirsin.. :) Dedi Vatan'dan bir üst modelini isteyin Soundbar olarak. Dedim ben nereyi aradım LG'yimi yoksa başka bir firmayımı aradım yanlışlıkla. NB5540 zaten en üst modeliniz Soundbar olarak. Neden bahsediyorsunuz siz dedim :) Öylemi demezmi LG MH... Yaw daha ürünlerinin modellerini, yeni çıkan ürünlerinin neler olduğundan haberleri yok.

    Durum bundan ibaret Nevzat...
    Syg.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 12 Mart 2015; 14:41:52 >




  • bizde yok başka birşey alın diye birşey yok ya baksınlar bulsunlar lg den falan sattık kurtulduk hesabı yapmasınlar :) lg servisi baya garip ya bi üstünü isteyinde nedir nb6540 çıktıda bizim mi haberimiz yok acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevzat09

    bizde yok başka birşey alın diye birşey yok ya baksınlar bulsunlar lg den falan sattık kurtulduk hesabı yapmasınlar :) lg servisi baya garip ya bi üstünü isteyinde nedir nb6540 çıktıda bizim mi haberimiz yok acaba

    Nevzat Vatan Bilgisayar'dan Kapalı Kutu NB5540'ı bugün teslim aldım nihayet. Vatan Bilgisayar Müşteri Hizmetlerinin Vardı yoktu tartışmalarına son verdim.. Demekki bulunuyormuş.. Kurdum cihazı bağladım kablolarını şu an için sorun yok çok şükür. Fakat bir olay dikkatimi çekti. Ürün kutusundan çıkan Optik kablo ilk aldığım ürünün içinden çıkan Optik kablo ile aynı değil. İlk aldığım ürün yani arızalı ürünün içinden çıkan Optik Kablo kalındı. Yeni aldığım ürünün içinden çıkan Optik kablo nerdeyse saç kalınlığında diyebilirim. Ben arızalı ürünün Optik kablosunu vermemiştim, onlarında aklına gelmeyince hatırlatmadım tabii :) Fakat iki kabloyu yan yana koyuyorum neden bu kadar farklı olur anlamadım. Standart değilmi bu Optik Kablolar. Hakikaten çok ince, elimde kopacak zannettim takarken. Kablo şu an işini yapıyor bir sorun yok. Ama LG bunu nasıl yapar anlamadım. Tek tip koyması lazım bütün ürünlerine. Entresan.

    Syg.




  • sevindim arkadaşım o zaman arızasız sorunsuz güle güle kullan :) kablolar standart olması lazım ama belki yeni kablo cam optik olabilir diğeri plastik karışımlardanda olabilir hatayla karışmıştır büyük bi ihtimalle seste bozukluk yoksa onemli değil ya ikisini yan yana koyup fotoda çekip atabilirsen daha iyi olur aslında
  • Benim kutudan cikanda incecik. Asilsan kopacak gibi. Daha once kullandigim cok daha kalindi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar. Uzun araştırmalarım sonucu dun aksam lg 5540 aldim. Aslında ses sistemi olarak bu 4+1 gibi kule tipi sistem düşünmüştüm en basta. Ama sonra kararımı bu üründen yana verdim. Umarım ürün burda bahsedilenler kadar iyi bir performans verir. Ürün henuz elime ulaşmadı, bugun gün içerisinde servis getirecek insallah. Yalnız servis ürün kurulumu yapmiyormus anladığım kadarıyla. Umarım bi terslik çıkmadan kurulumu kendim yapabilirim. Benim tv lg 660 s. Tv ile uyumu sıkıntı olmaz dediler ama bakicaz artık aksama. Herkese hayırlı günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manuleos kullanıcısına yanıt
    bence kesin memnun kalacaksınız. Ben 6.1 avr sisteminden bu cihaza dönüş yaptım ve hiç pişman değilim. Her müzik dinlediğimde bu aletden bu ses nasıl çıkıyor diye şaşırıyorum. Heleki güzel flac formatında albümler bulursanız bir daha mp3 dinlemezsiniz.
  • sana katılıyorum arkadaşım bende herseferinde aynı tepkiyi veriyorum alet küçük ama büyük işler çıkartıyor mp3leri tarihe gömdüm artık hele birde live performance parçalardan bulursanız tam konser havası veriyor evde
  • cihaz henuz gelmedi bakalım bugün gelir insallah. Benim asıl merak ettigim, müzikten ziyade film performansı. Eşimle birlikte haftada en az 3-4 film izliyoruz. Gerci önceki sayfalarda bahsedilmiş, ayrıntı sesleri cok net duyabildigimiz yazılmış ama bakalım gelince aksam ilk isim ona bakmak olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manuleos

    cihaz henuz gelmedi bakalım bugün gelir insallah. Benim asıl merak ettigim, müzikten ziyade film performansı. Eşimle birlikte haftada en az 3-4 film izliyoruz. Gerci önceki sayfalarda bahsedilmiş, ayrıntı sesleri cok net duyabildigimiz yazılmış ama bakalım gelince aksam ilk isim ona bakmak olacak.


    Merhaba manuleos ;
    Memnun kalacağına eminim. Pişman olmayacaksın ne müzik nede film konusunda. Gayet başarılı bir cihaz. Eğer memnun kalmasam (( benim cihaz 14.gününde bozuldu :) )) kesinlikle para iadesi alırdım, ki teklif edildi. :) Tekrar aynısından almak için çok uğraştırdılar beni ya, neyse aldım sonuçta.


    quote:

    Orijinalden alıntı: nevzat09

    sana katılıyorum arkadaşım bende herseferinde aynı tepkiyi veriyorum alet küçük ama büyük işler çıkartıyor mp3leri tarihe gömdüm artık hele birde live performance parçalardan bulursanız tam konser havası veriyor evde


    Merhaba Nevzat ;
    Cihazın müzik performansı konusunda dediğin gibi Live Performance parçalar bulduğun zaman Mp3'ü tarihe gömersin, dinlemezsin kesinlikle. Bunlara hemen örnekler vereyim. Ki ben bunları buldum ve dinliyorum, dinletiyorum :)

    DTS Blu-ray Music Demo - Disc 1
    DTS Blu-ray Music Demo - Disc 2
    DTS Blu-ray Music Demo - Disc 3
    .....
    ...

    manuleos,,, 12'ye kadar gidiyor bu Bluray'ler. Bunları bulup bu cihazda dinlediğiniz zaman, bu sesin bu cihazdan çıktığına inanamayacaksınız. Konser içerikli müzik barındırır bu Bluray'ler. Diyeceksin içinden alt tarafı 320W, ne ses verirki :) Dinledikten sonra karar ver. Yada bir arkadaşına dinlet diyeceği ilk laf '' 1.000 Watmıdır bu cihaz '' :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 18 Mart 2015; 17:29:47 >




  • guida kullanıcısına yanıt
    sesi zaten normal bir ortamda en fazla 20-25 e kadar açabiliyorsun. bir denemek için acaba 100 e kadar açabilecem mi ve açınca acaba ses bozma yapacak mı dedim ve verdim coşkuyu kolonlara. ses 100 e geldiğinde her yer inliyordu. 10 saniye zor durdum ve ses mükemmel di. 1 gram da bozulma yoktu.

    acaba rica etsem bu dts demo diskleri nerden indirdiniz. pm alabilirmiyim.
  • Beyler selamlar,

    Yorumlarınızı okuyup gaza gelip bende bir LG 5540A soundbar aldim.

    Ses çıkışı hakikaten güzelmiş.

    Ancak bluetooth la ilgili problemim var. Iphone ile cok guzel baglaniyorum, 7-8 metre çekim mesafesi var.

    Macbook pro 15" 10.9.2 ile de bağlanıyorum ama baglanabilmek icin şu an 50 cm mesafedeyim. buna ragmen arada sirada hala kopukluklar oluo.

    Bunla ilgili bi sorun yasayan oldumu ???
  • tuner106 T kullanıcısına yanıt
    Cihazınızı güle güle kullanın. Malesef bluetooth çekim gücü zayıf. Adamlar bi onu yapamamış.
  • Nerdeyse tum sayfalari okudum .99 yilindan beri philips 855c teybi tv ye baglayip anfi olarak kullaniyorum .sesi gercekten hala daha muhtesem.1 hafta once lg 55ub 950 v tv aldim.forumdanda etkilenerek lg 5540 sound bari almayi dusunuyorum.magazada dinledim ama tam anlayamadim sesini.2 seyi merak ediyorum.bana eski teybimin sesini aratirmi.2 cisi bu sounbari ben bu tv ye kablosuzmu bagliyacam .kablosuz baglaniyosa seste kayip falan oluyomu.kabloyla baglarsam hdmi dan nasi baglicami anlamadim .tvde hdmi ses cikisimi var.playstationda var tv ye bagli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgaaaaa T kullanıcısına yanıt
    3 şekilde de bağlayabilirsiniz. Ama ben her zaman optiği seçerim. kablosuz ve hdmi arc çıkışından bağlayabilirsiniz. hdmi avantajı sesi tv nin kumandasından kontrol edebilmeniz. ses olarak 855 c yi arıyacağınızı zannetmiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknokolik35

    3 şekilde de bağlayabilirsiniz. Ama ben her zaman optiği seçerim. kablosuz ve hdmi arc çıkışından bağlayabilirsiniz. hdmi avantajı sesi tv nin kumandasından kontrol edebilmeniz. ses olarak 855 c yi arıyacağınızı zannetmiyorum...


    teknokolik35 Cihaz kablosuz bağlanabilir demişsin TV'ye. Cihaz direkt olarak TV'ye Kablosuz olarak bağlanmıyor. HDMI yada OPTİK. Kablosuz bağlanan Active Subwoofer oda Soundbar'a bağlanıyor.
    Saygılar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: tuner106

    Beyler selamlar,

    Yorumlarınızı okuyup gaza gelip bende bir LG 5540A soundbar aldim.

    Ses çıkışı hakikaten güzelmiş.

    Ancak bluetooth la ilgili problemim var. Iphone ile cok guzel baglaniyorum, 7-8 metre çekim mesafesi var.

    Macbook pro 15" 10.9.2 ile de bağlanıyorum ama baglanabilmek icin şu an 50 cm mesafedeyim. buna ragmen arada sirada hala kopukluklar oluo.

    Bunla ilgili bi sorun yasayan oldumu ???


    tuner106 hayırlı olsun cihazın. Tüm telefon, tablet vs. ürünler için aynı sorun var. Telefona, Tablete ve evin dizaynına göre, değişkenlik gösteriyor çekim gücü. Ben pek kafama takmıyor bence sende takma. Cihazın böyle bir özelliği mevcut elbette, fakat cihazın gerçek çalışma felsefesi TV için üretilmiş olması. BT seçeneği, firma Ar-Ge çalışanları tarafından '' Hadi buda olsun içinde, bir zararı olmaz. Hiç olmamasından iyidir. '' diyerekten konulmuş bir özellik, üzerinde çalışılmamış özen gösterilmemiş BT kullanarak müzik çalma özelliği. Bence takılma bu özelliğine. Bir örnek vermek gerekirse, bugün telefonlar için üretilmiş olan BT kulaklıklar bile evin içinde senin rahat bir şekilde dolaşmana izin vermiyor. çuvalla para verdiğin BT kulaklık dahi olsa. 10 metre standart bir kavram. Hepsinin üzerinde yazıyor. Ama 10 metre çekeni görmedim. Soundbar'dada Max 4 metre bilemedin 5 metre, hadi 6 olsun. :)
    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 19 Mart 2015; 16:49:54 >




  • guida kullanıcısına yanıt
    Genelde LG tv lerin üst serilerinde kablosuz ses aktarım olayı var. Zaten sound bar da source de gezerken lg link gibi bir şey var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.