Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
109
Favori
320.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pil bende de sorun olmuştu. 2016 Aralık'ta Teknik servisten orijinal değişim yaptım, sorunsuz devam ediyorum.

    90 TL ye değişim yapmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler, Aliexpress'ten hızlı şarj özellikli adaptör alsak, bataryaya zarar verir miyiz ? Bir bilginiz var mı bu konuda, veya kullanıp problem yaşamayan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StackOverflow

    Şimdilik iyi görünüyor. Tavsiye ederim. Gece uyumadan 100 deydi. Sabah uyandığımda yani 7 saatte yüzde 5 azalmıştı. Bir iki hafta içersinde daha iyi olur düşüncesindeyim.

    Merhaba,

    Sizce bataryayı değiştirmeye değer mi? Eski bataryaya nazaran ciddi fark var mı?

    Yorumlarınız için teşekkürler.
  • Merhaba,

    Arka kapağı çıkarırken sağ taraftaki güç tuşu kısmına yakın dişi kırdım. Şimdi internet sinyali (LTE) çekmeme problemi yaşamaya başladım. Sizce sorunu yeni kapak alarak çözebilir miyim? Normal telefon konuşmasında herhangi bir problem olmuyor. Tek sıkıntı internet çekmiyor.
    Yorumlarınız için teşekkürler
  • Telefonun son android sürümü nedir hala güncelleme kabul ediyormu.
  • kilincarslan91 kullanıcısına yanıt
    6.0.1 hayır almıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moto g4 plus aldım teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilincarslan91 -- 24 Nisan 2017; 19:47:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal şarj aletini kullandığımda ekranda "tamamen şarj olmasına 7 saat" yazıyor ve gerçektende çok yavaş şarj oluyor. Lenovo cihaza ait şarj aletini kullandığımda çok daha hızlı şarj oluyor. Sorunun kablodan olduğuna inanıyorum. Kablo ya da toplu halde şarj aleti önerecek var mı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran degisimi yapan oldu mu hic ? dokunmatik calisiyor sadece cam kirik. degistirmek istiyorum nerden alirim ?
  • Ksilon K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de soket kısmında sıkıntı var. Arkadaşın lg g3 ü var. Onda gayet hızlı ve düzgün şarj ediyor. Ben onun orjinal şarj aletini almayı düşünüyorum. Dandik şarj aletleri hemen bozuluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kırılınca Aliden ekran+full kasa aldım. Arka kapağın tırnakları da kırıktı, onu da aldım.

    Gelen ekran cacık çıktı. Hizalamayı düzgün yapamamışlar soldan 10-20 piksel gözükmüyor. Ekranın en üstünde garip bi parlaklık var. Halbuki en çok satılan, 4.9 puan alan ürünü almıştım. Dispute açıp paranın yarısını alabildim ancak.



    Pilini de yüksek puanlı bol satış yapan birinden almıştım. 6 ay sonra kendine kendine reset atmaya başladı. Meğerse pil konnektöründe hata varmış. Orijinal pile döndüm sorun çözüldü.



    Geçen gün power tuşu cortladı. Şimdi onun değişimini nasıl yaparım diye bakınıyorum.



    Ekranı bataryası falan öldüyse yeni telefon bakın derim. Parça değişimi orijinal randımanı vermiyor kesinlikle.



    Sanırım Nexus macerasına son vermenin vakti geldi. Xiaomi sağlam cihazlar yapmış. F/P kralı birşeyler bakınıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar iyi günler sahip olduğum Nexus 5 cihazında sürekli wi-fi den kopma sorunları yaşamaktayım. Bu durumu nasıl cozebilirim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Geçenlerde nexus 5 telefonumun ekranı karardı ancak telefon çalışmaya devam ediyordu. Bu sorundan defalarca önceden karşılaştım hemen düzelmişti. Hatta ekran titremeleri de vardı ilkten. Sebebinin flex cable (şarj soketi) olduğunu öğrendim ve aliexpressten flez cable aldım kendim evde değişimini yaptım. Ekran sorunum düzeldi çalışıyor fakat şarj olmuyor. Yaklaşık 24 saat beklesem %100ü görecek telefon. Ayrıca şarjdayken telefonu kurcalayınca şarjı prizde olsa bile düşüyor %0 oluyor ancak kapanmıyor. Biraz daha kurcalayınca kapanıyor.



    Şimdi bir şey daha fark ettim. Twitter insta gönderilere bakarken dokunmatik elim ekrandayken aniden saçma sapan davranışlarda bulunup ekranı en aşağı felan itiyor. Klavyede yazarken eskisi gibi yazamıyorum bazı harfleri arasıra basmazken bazılarına ekstradan basıyor. Bunun sebebi de flex cable olabilir mi? Bu sorunla karşılaşan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, telefonu düşürdüm ve ekran kırıldı. Aramalar falan gözüküyor, ancak açamıyorum dokunmatik de bozuldu. Yurtiçi ekran fiyatlarına sahibinden, gittigidiyor vs baktım 140 tl civarında satılıyor. Daha önce aliexpressten 70 tlye 2 haftada getirip kolay bir şekilde kendim değiştirmiştim. Gayet de güzel çalışıyordu. Zaten yurtiçi satış gerçekleştirenler de bu şekilde alıp satıyor. Telefonu elinden çıkarmayı düşünen veya elinde ekran olup satmak isteyen varsa talibim.
  • XLTRN kullanıcısına yanıt
    dokunmatik bozulmustur. Bende de ekrana görüntü gitmiyodu ekrana vurunca geliyodu biraz öyle idare ettim sonra telefonun sağ yarısı hiç algılamamaya başladı. yeni ekran + batarya da aldım. bataryası tutmadı kendi kendini resetlemeye başladı eskisine geçtim. telefonun bataryası çok berbat günde 3 kere şarj ediyorum
  • Lorne Malvo kullanıcısına yanıt
    Bataryası hariç bi sorunu yok. Power düğmesi içine girik. Arka kapağın da bazı dişleri kırık ama kapalı duruyor. telefonun ekranını değiştirdiğim için kenar yerlerinde 2 çatlak var ama bi sorun yaratmadı.
  • Lorne Malvo kullanıcısına yanıt
    fiyat teklifi için soruyorum ne kadar verirsiniz yeni telefon almak için durumum yok da satsam kaça gider merak ediyorum
  • Bi de bende yeni bir sorun çıktı ss alıyorum ss alırken bir sorunyok ama ss aldığım fotoyu açınca karanlık gözüküyor. bu durumu yaşamış olan var mı? indirdiğim bi şeyden mi kaynaklanıyor anlamadım
  • fbyekta07 kullanıcısına yanıt
    Benim sadece ekrana ihtiyacım olduğu için vereceğim fiyat 150 liradır. Yoksa bu telefonların artık satılacağını da düşünmediğimden biraz düşük teklif ediyorum.
  • Benim telefon kullanırken birden ekran solar gibi olup kapandı birdahada açılmadı problem nedir acaba benim yapabileceğim format vs .. gibi şeyler varmı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.