Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
33.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eg910v modelinde de burn in sorunu var mı acaba. Bu siteye üye olmadan tv hakkında nerdeyse hiçbir şey bilmiyordum. Derler ya: cahillik mutluluktur. Şimdi yeni şeyler öğrendikçe hangi tv yi alsam karar veremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 modelleri gelmedimi daha tr'ye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xyro

    2016 modelleri gelmedimi daha tr'ye

    Teknosada var ancak fiyatlar ilk çıkış fiyatı. Yurtdışında uygulanan indirim yansıtılmadı henüz. Mesela İngiltere de 55c6 2800 pounddan 2300 e düştü. TR de bu TV 12000 TL. %20 lik bir indirimin gelmesi yakındır. Zaten şu 2015 ler bir temizlense de yeni stoklar mağazalara gelse. Birkaç ay sonra 55c6 nın 9-10 arası alınabileceğini düşünüyorum. Bence en önemli sorunu olan near black probleminin giderilmiş olması ve nit değerlerinin daha da yukarı çıkmış olması 2016 ları beklemek için önemli gelişmeler. Tabi bu çıkış fiyatları ile tv satmaları zor. Bir kırılım mutlaka yapacaklardır.

    Teşhirde görmek isteyenler cevahir teknosada en üst ürün olan 65g6 yı ve 65c6 yı görebilir. 65g6 gerek görüntü kalitesi, gerek kasası ile dehşet bir cihaz. Tasarım harikası olmuş ve buram buram kalite akıyor. Tabiki 24000 tl çok deli bir rakam. Verebilene saygı duyarım ancak bence verilmez.

    Birazdan arkadaş son dakika yanık fotolarını yapıştırır yine... avsforum a bir bakın acaba bu burn in sorunu ile kaç topic veya mesaj var. Bizim donanımhaber sırf bu sorunun tartışıldığı platform olmuş. Ayrıca 2016 modellerde ve 2016 üretimli 2015 modellerin katoloğunda bu sorunun varlığı kaldırılmış. Yani artık garantiye sokulmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 18 Eylül 2016; 15:45:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yarınki Duruşma Hakimin tayininin çıkması yeni hakim atanmaması sebebiyle duruşma yapılamayacağından mazeret dilekçesi istenmiş olup ileri bir tarihe ertelenecek. bizim dava cinayet davasını geçti bakalım kaç yılda tamamlanır. LG sana teşekkürler.
  • Bir teknoloji halka duyurulduğu zaman onu sahip olup olmamak tamamiyle kim tarafından çıkarıldığı ile alakalı olmalı. Her markaya hele ki kore mallarına atlanmamalı. Para odaklı markalar halkı field test olarak kullanırlar. Yıllarca Vestelin servisleri ile dost kanka veya düşman olmamız bu yüzdendir. Proje biter, saha testi yapılmadan iç testlerden sonra halka sürülür halkın şikayetleri üzerine o sorunlarla boğuşurlarda boğuşurlar. Ama o yılki hedef 500k dolap satmaktır. Satıldıysa proje başarılıdır. Seneye yeni modelde görüşmek üzere! Servisler çalışsın dursun. Lg biliyordu bunu. Field test tüketiciydi. Etiksiz ticaret! Ahh milletim. Bir türlü öğrenemedi komşunun osunu busunu kıskanmak yerine cebine göre hareket etmesi gerektiğini.. Cahiliz işte boşverin canım bazılarımız hala mutlu! Kaç evde yaşar o tv. Koreliler yarım kalite kontrol ve para zihinleri ile eğlenirler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 aydır lg 55ec930 kullanıyorum ağırlıklı olarak hdd den bluray remux ve 1080p dizi izliyorum uzun zamandır foruma girmiyorum sebebi tivim le mutlu mesut yaşamamdır zamanında 10 ay gibi bir sürede 17 led tv alıp satmışlığım vardır eski kullanıcılar tanır beni az çok.ilerleyen 4k teknoloji sine daha fazla dayanamayarak 55eg960 aldım 4k görüntüler dışında ec930 dan hiçbir farkı yok ancak 4k olayında olay tersine dönüyor inanın böyle birşey yok 4k revenant filmini denedim olağanüstü güzel akıcı, tv muazzam hızlı 50 gb lik görüntüyü süper hızlı işliyor ışık hızıyla sahne atlatmama rağmen anında tepki veriyor hiçbir şekilde takılma sallanma yok almadan önce çok dolaştım konuştum logo yapışması olayı 920 dede var 960 dada var en az 5-6 tv gördüm bu şekilde ona rağmen gözümü karartıp aldım inşallah sorun yaşamam bu saatten sonra led mi oled mi diye düşünmek bile gereksiz yüzde 50 sinde logo yapışma oranı bile olsa oled alırım abartısız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    cok iddiali konusmussun hocam:) bende de 920v var da 4k film nereden buldun? internetten indirsem omrum yetmez ona ya...10-15gb indirip h.264 1080p 5.1ch seklinde indiriyorum genelde onlar bile olduruyor beni...4k keyfi bambaska ama yasayamiyorum pek:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kotasız fiber var indirme problemim yok bendekiler 50+ gb filmler ay içindede samsung player almıştım o gelicek denemek içinde 1-2 4k film satın aldım sonuçlarını buradan paylaşırım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzb

    Yarınki Duruşma Hakimin tayininin çıkması yeni hakim atanmaması sebebiyle duruşma yapılamayacağından mazeret dilekçesi istenmiş olup ileri bir tarihe ertelenecek. bizim dava cinayet davasını geçti bakalım kaç yılda tamamlanır. LG sana teşekkürler.

    Geçmiş olsun hocam ama bence artık avukat tutma zamanı gelmiş, ne de olsa avukatlık masraflarını alırsınız karşıdan.
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Avukat tuttum. Avukatsız başladık avukatlı bitirecez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 5 Ekim 2016; 9:07:19 >
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Ne uğraştırdılar ya altı üstü bir değişim yapacaklar sanki maliyeti kaç para bu tv'lerin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çağır birkaç tane tv den eleman, benzin döküp yakacağım tv mi de , canlı canlı , cinnet geçiren vatandaş tv sini benzin döküp yaktı diye birde başlık attılar mı tamamdır... Çıldırmamak elde değil yazdıklarınızı okuyunca...
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle. ne yarsan yap adamların hiç umurunda değil. benzin döksende küfür etsende ağlasanda sızlasanda adamlarda tık yok. tek bir şeye karar verdim. LG nin kapısındandan asla geçmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 5 Ekim 2016; 14:43:25 >
  • Bende samsung tv aldim 15 20 gün once tv nin sol kosesinde boydan boya mavi bir cizgi belirdi hemen video foto cektim servis cagirdim benden fotoyu istedi wp den attım adamlar hemen panel hatasi dediler degistiler gidip ayni urunden alacaktım ama curvedden cok igrenmistim 10 gun icinde tv izlerken skldm resmen bende lg 55uh850v aldım inş bir sorun cikmaz sizede cok gecmis olsun ama bi tv davasinun bukadsr uzun surmesi ulkemizdende kaynaklaniyor almanyada dayim 3 yillik lg telefonunu bile iade etti durum birazda ulkemizden kaynaklaniyor yani ordakida ayni lg ama iste ulke farki var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ayni sorunların hepsi samsungdada var şuan elimde s7 edge var 5 ay oldu telefonu gorsen bu samsungun ben dersin tv aldım paneli arizi cikti iade ettim yani anlayacagib her markanin sorunlari var ama sunu dersen lg servisi biraz sıkıntılı orasi dogrudur samsung hemen iade aldi benim tv yi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana0555 A kullanıcısına yanıt
    Ben hep aynı şeyleri söyledim. elektronik eşya ne alırsan al hangi marka alırsan al sorun çıkabilir. bu markada çıkar bunda çıkmaz diye bir şey yok. Olay burdan sonra başlıyor. Hangi firma sattığı malın arkasında hangi firma müşterisini mağdur etmiyor. Bizim anlatmak istediğimiz bu. Bak sorun çıkmış değiştirebilmişsin. Benim Tv iğrenç bir hal aldı hiç bir şey seyredilmiyor. adamlar. işine gelirse biz logo yapışmalarının olacağını kitapçığına yazdık bizi bağlamaz bunu bilerek aldın değiştirmeyiz diyorlar. 1 sene olacak nerdeyse Mahkemelerde uğraşıyoruz. Ne kadar daha süreceğide meçhul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 7 Ekim 2016; 14:21:12 >
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Bugün lg 55uh850v modelini kurmaya geldiler bi actilar tv ekrani kirik bayagi ama hemen paketleyip goturduler yenisi gelecek bendr amma sanssizim yani 😁

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selamlar..Ben de geçen gün eg910v aldım fakat özellikle kutuyu açmadım kurulum da yaptırmadim. Bu konuyu okuyunca iade edip mediamarkt tan çek alayım diyorum.2015 modellerinin 2016 üretimlerinde logo yapısmasının garanti dışı kalması kitapçıkta kaldırılıp garantiye sokulmuş mu? Kesin bilgi mi? Benim kutu üzerindeki numara 609 ile başlıyor Sizce ne yapayım açmadan kutuyu iade etmem daha mı sağlıklı olur?
    Yardımınız için simdiden teşekkürle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erimo E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım. Oled tvlerde logo yapışması sorunu mevcut. birazda şans işi sizinkinde çıkarmı çıkmazmı bilemem. çıkma ihtimali yüksek. bunu kendileri açıkca söylüyorlar bu tvlerde logo yapışma sorunu vardır. bu ayıplı ürün değildir. değişim yapılmaz diyorlar. tabiki onların ne dediği önemli değil. Mahkemenin vereceği karardan sonra bu netleşecek. sonucunu beklkiyoruz.. 2016 kitapçığında bunu kaldırdıklarını bilmiyorum. kaldırılıp kaldırılmaması önemli değil. böyle bir sorunda değişim yine vermiyecekler. Siz en iyisi müşteri hizmetlerini arayın böyle bir sorunla karşılaştığımda değişim garantisi veriyormusunuz de onların niyeti ordan belli olur. ben aradığımda beyefendi kitapçığında bu yazıyor bu normal siz bunu bilerek aldınız dediler. karar sizin ben olsam o riske girmem. risk tv nin ayıplı çıkması değil LG müşteri hizmetlerinin sattıktan sonraki tutumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 11 Ekim 2016; 23:33:13 >
  • İade ettim rahatladım. Bir kaç mağaza gezdim Tel aldığımı söyledim ki satış kaygılı yaklasmasinlar diye ki sağolsunlar her mağazada ilgili bir danışmana denk geldim.
    # Biri eskiden LG çalışanı olduğunu kuzeninin onu dinlemelerek 960 modelini aldığını Fifa oynarken degaj esnasındaki görüntünün yandığını ve bir kaç yanik daha oluşunca servis üzerinden değişim talep ettiğini fakat lg türkiyenin panel değişimine 7 bin küsür fiyat talep ettiğini bunun üzerine kuzeninin lanet olsun deyip tv yi parçaladigini anlattı.

    # Başka bir mağaza yetkilisi ise bunun uzun süre izlemek ile alakalı olmadığını kendi demo görüntü izletilen logosuz görüntülerde bile play & pause tuşlarının göründüğü anda yandığını Uzun süre aynı kanalı izleme gibi bir dayatmanın kabul edilemeyeceğini aktardı.

    Bunca söylem ve görüşmeden sonra bile bile lades deyip o riski almanın okadar para verdikten sonra mantıklı olmadığına karar verip TV alma hevesimden vazgeçtim. Panasonic OLED bekleyeceğim umarım BOSCH bayileri soylenildigi gibi ülkemize getirip satarlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erimo -- 16 Ekim 2016; 16:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.