Şimdi Ara

LG OLED CX Ölü Piksel Bombardımanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    3 yıl önce TeknoSA'dan 55 LG CX OLED TV almıştım. Epey test ettim ilk geldiğinde, hiç ölü piksel vb. yoktu. Hatta forumdan epey bilgi alarak incelemiştim ekranı.

    Bugün evde büyük bir temizlik yaptık, bi televizyonu kontrol edeyim dedim, televizyonun 4 köşesinde onlarca siyah siyah ölü piksele rastladım. Özellikle köşelerde minimum 5'er tane var. Toplasan rahat 20 tane vardır yani. Daha önce hep uzaktan seyrettiğim için farkına asla varmamıştım.

    Evde çocuk yok, televizyonun ekranına asla dokunmadık. O kadar hassas kullandım ki... Televizyon çalışma odamda duruyor, salonda bile kullanmıyorum. Yani haftada belki 10-20 saat çalışıyor veya çalışmıyor öyle söyleyeyim.


    Bunun sebebi ne olabilir? Garanti süresi bitti ürünün... Bu konuyla ilgili bir şey yapabilir miyim? Bir hakkım var mı? Ürünü bu kadar titizlikle kullandıktan sonra yalnızca 3 yılda bunun başıma gelmesi çok üzdü beni açıkçası. Salonumdaki 4 yıllık Vestel LED TV'de (Oled'in 1/5 fiyatında) hiçbir problem yok.


    Görseller eklendi...


    LG OLED CX Ölü Piksel Bombardımanı


    LG OLED CX Ölü Piksel Bombardımanı


    LG OLED CX Ölü Piksel Bombardımanı


    LG OLED CX Ölü Piksel Bombardımanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan007 -- 15 Kasım 2023; 21:26:13 >







  • Up...

  • LG ile görüştüm teknoloji şans işidir diyor müşteri hizmetleri, haberiniz olsun. 1500 €'a OLED alacak arkadaşlara duyurulur...

  • Merhaba geçmiş olsun. Takılmış pikseller olabilir. İnternette çeşitli videolar var, sürekli renk değiştiren videolardan birini bir süre çalıştırın, belki takılmış pikseller tekrar aktif olurlar. Ölü olanlara yapacak bir şey yok.


    Bunun dışında, oled şans işi, teknoloji şans işi söylemlerinin saçmalık olduğunu düşünüyorum. Ürettiğinizin arkasında durmanız gerekir, bunu da tüketiciyi koruyan yasalarla sağlamak/zorlamak gerekli, maalesef ükemizde


    bunun tam tersi geçerli, yapanın yanına kâr kalıyor...



    LG OLED CX Ölü Piksel BombardımanıYesterday's Techyoutube
    This is for unlocking stuck pixels of your display, monitor, tv, phone or any kind of screen. Dead pixels are dead, but stuck pixels can sometimes be unlocked. If your pixel is completely white or completely black, it's most probably dead, but if it's stuck on one color such as red, green or blue, it may be possible to be unlocked. It can take hours until the stuck pixel gets unlocked, if the stuck pixel did not unlock, replay the video until it gets unlocked. SIEZURE WARNING - Do not Watch the Screen!
    https://www.youtube.com/watch?v=QX8dmRYS_g0&ab_channel=Yesterday%27sTech


    LG OLED CX Ölü Piksel BombardımanıGAMETUBE786youtube
    HOW TO FIX RUN IN FULL BRIGHTNESS LET IT RUN FOR A FEW HOURS SCREENBURN FIX VIDEO COMPATIBLE WITH OLED TV AMOLED QLED SCREENS LCD LED MOBILE PHONES image retention pixel refresher refresh dead pixel screen test stuck picture Tiktok screen burn fix Tiktok image stuck Image retention DROP A COMMENT AND A LIKE IF IT HELPS YOU !
    https://www.youtube.com/watch?v=C7vCMGlT9kA&ab_channel=GAMETUBE786




  • Zenohsama kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim deneyeceğim, THH'ye gizli ayıplı ürün kapsamında başvurmayı ve LG Global'e mail atmayı düşünüyorum bu arada.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.