Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (1031. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
97
Favori
1.076.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1-12-123-1234 1 kullanıcısına yanıt
    Valla artık apple geçmek istiyorum iphone 5 ve iphone 5c ye bakıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamerbilisim

    quote:

    Orijinalden alıntı: postacik

    Daha önce tavsiye ettiğim TouchPal X Keyboard'u aşağıdaki harika temasıyla kullanmaya devam ediyorum:

     LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi)

    Merhaba arkadaşlar, Custom rom ve kernel ile ilgili forumda çok fazla bilgi bulamayınca kendim denedim sonuç şu şekilde:

    Rom olarak ZAiben RC6 yükledim, lg arayüzü baz alınarak geliştirilmiş ama daha hızlı çalışıyor. Herhangi bir hataya rastlamadım. Bu romla birlikte önerilen Zaiben kernel ile birlikte kullandım. Cihazın normal kullanımdaki ısınması hissedilmiyor, biraz yüklendiğinizde de orjinal rom kadar çok ısınmıyor. Ancak Ram kullanımında pek bişey değişmedi. Telefonda hiçbir uygulama yokken bile yaklaşık 600MB ram doluydu. Uygulamaları kurunca yine 700lere ulaşıyor.

    Daha sonra iodak kernel yükleyip CWM ile aldığım orjinal ROM yedeğine geri döndüm. Geri dönme sebebim ise herhangi bir sorun değildi. SAdece LG smart share uygulaması sonradan kurulamadığı için DLNA ile telefon içeriğini LG TVde paylaşmak mümkün olmadığı için geri döndüm.

    Şu an iodak kernel ve orjinal rom kulanıyorum. Bana göre en ideal seçenek bu. iodak kernelde ısınma çok oyun oynamadıkça hissedilmiyor, pil performansı iyi.

    Umarım faydalı olur.


    Hocam merhabalar bilgilendirme için teşekkürler.Şuan telefonumda Cyan romu yüklü.Kernel nasıl yükleneceği ve orjinal roma nasıl döneceğim hakkımda bir bilgim yok.Yardımcı olurmusunuz lütfen?




  • Orjinal Rom daha önceden yedek alındıysa açılışta ses kısma tuşuna basarak cihazı açın CWM menüden REstore&backup menüsünden seçip kolayca geri yükleyebilirsiniz. ROM yedeği yok ise bildiğim kadarıyla telefonun KDZ dosyasını bulup onu bilgisayar aracılığıyla yapmanız gerekiyor.
    Kernel yükleme ise yine benzer şekilde dosyayı SD karta zip olarak açamdan kopyalayın CWM menüden "install zip from SD kart " seçeneğinden yapılabilir. Detaylı bilgi ilk sayfada ve birçok yerde var. Zaten tüm androidlerde CWM menü aynı, sadece telefona uyumlu rom ve kernel yüklemek önemli.
  • Klavye olarak TouchPal X Keyboard'u kullanmaya devam ediyorum.

    Son olarak bu uygulamaya özgü T+ klavye düzenini kullanmaya başladım. Görünüşü aşağıdaki gibi.

    Benim gibi dolma parmaklılar için son derece kullanışlı bir tuş düzeni. Siz yazdıkça program doğru kelimeyi tahmin ediyor.

     LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi)




  • selam beyler.

    ben bi bok yedim, üzerindeki ekran koruyucu çıkardım -çizilmişti- kadıköyde taktırdım işte yenisini, 10 liraya. ama o da çok dandik be. lg servisinde var mı bunun orijinali, ya da nerede var? ve ne kadar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitalp_R

    selam beyler.

    ben bi bok yedim, üzerindeki ekran koruyucu çıkardım -çizilmişti- kadıköyde taktırdım işte yenisini, 10 liraya. ama o da çok dandik be. lg servisinde var mı bunun orijinali, ya da nerede var? ve ne kadar?

    Ben aliexpres.comden 3,5 $ 6adet almıştım gayet güzel şimdi ipad için istedim 5 tanesi 10$ ama daha gelmedi. Buralar hep kazık, ipad için kılıf alayım dedim 50 - 75 tl arası aynı kılıfı ben 7 $ aldım oradan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seckin1781


    quote:

    Orijinalden alıntı: AngelOfLord

    Arkadaşlar telefondan hiç memnun değilim nexus 4 ile 4x arasında çelişkiye gidip google artık destek veriyor önce nexusa ardından buna çıkar yazılımı eksik etmez deyip bunu aldığıma pişmanım şimdi g2 ve nexus 5 arasında gidiyorum servise telefonumu saydırıp üstüne para verip almayı düşünüyorum.G2 de de 4x sorunu yaşar mıyım ki diyorum yardımcı olur musunuz ? Ya da artık lg yi bırakma vakti geldi mi sizce ?

    Servis kabul ediyormu cihazi gonderip ustune g2'nin farkini versek.Ben boyle durumla ilk karsilasmam detayli bilgi verirmisiniz.
    LG L5'e kitkat güncellemesi verecek bu nedenden dolayi kıcık aldim birdaha almam LG

    Bende p970 vardı serviste 3 ay oldu gelmedi yenisini verelim dediler ben şikayet edeceğim falan dedim 900 e saydırıp üstüne 400 lira verip almıştım 4x'i benim durumuma özel mi yaptılar yoksa yaparlar mı tekrar bilmiyorum ama ekrana toz kaçtı zaten servise vereceğim.Takılma,ısınma vs sorunlarda var mecidiyeköy lg'yi tekrar kafalamak istiyorum yaparlarsa hoş olur 850 ye falan sayarlar 4x i ve 500 600 civarı ekleyip alabilirim ikinci el olarak satsam 400 etmez bile çünkü.Olmazsa hollanda dan nexus 5 getirteceğim.

    DN:G2 için yorum yapan arkadaşa teşekkür ederim.




  • Arkadaşlar bende de jelly bean den sonra donmalar ana ekrana dönünce çok geç yüklenmesi gibi şeyler oldu şarjda çok çabuk gidiyordu teli sıfırladım hiç uygulama yokken şarj uzun gitti donmalar olmadı geri tüm uygulamalarımı yükledim yine şarj yemeye başladı bişeyler araştırırken bir sitede şu bilgiyi buldum bunu yaptım gerçekten farkını gördüm şarj konusunda sizde bilmeyenler varsa denesin

    LG P880 Optimus 4XHD’ de Arka Plan İşlem Sınırı Belirleme Nedir? Nasıl Yapılır?

    LG‘nin yeni ürünleri arasında bulunan LG P880 Optimus 4XHD özellikleri ile çok sağlam, hızlı ve kaliteli bir cihaz olduğunu kullanıcılara gösterdi. Kullanıcılar tarafından gelen beğeniler ile LG Optimus 4X HD hızlı adımlarla piyasada kendine büyükçe yer buldu. 8Mp kamerası ile kaliteli fotoğraf çekme özgürlüğünü bizlerle buluşturan LG Optimus 4XHD, aynı zamanda True HD IPS ekrana da sahip. True HD IPS ekran sayesinde video, fotoğraf görüntülerde renkler daha canlı ve parlak.

    Arka Plan İşlem Sınırı Belirleme Nedir Nasıl Yapılır?

    Arka plan işlem sınırı ICS ile birlikte gelen bir yenilik. Bu işlem sayesinde telefonunuzun arka planda çalışmasını istediğiniz işlemlere sınır koyabilir ve bu sayede telefonunuzun batarya süresini daha fazla uzatabilirsiniz. Güçlendirilmiş pil teknolojisi ile sizlerle buluşan LG Optimus 4X HD de sınırları siz belirliyorsunuz.

    Arka plan işlem sınırını uygulayabilmek için telefonunuzun Ayarlar menüsüne girdikten sonra Geliştirici Seçenekleri (Karşımıza Çıkan Uyarıya Tamam Diyoruz) Arka Plan İşlem Sınırı sekmelerini takip ediyoruz. Bu sekmede karşımıza altı adet işlem seçeneği çıkacak. Bunlar; Standart Sınır, Arka Plan İşlem Yok, En Fazla Bir İşlem, En Fazla İki İşlem, En Fazla Üç İşlem ve En Fazla Dört İşlem olarak belirlenmiş durumda.

    Siz, çalıştırmayı düşündüğünüz işlem sayısına göre sınırlandırmayı belirledikten sonra “Tamam” diyerek artık telefonunuzun arka planda çalışacak uygulama sayısını belirlemiş olacaksınız.

    Bu ayarlamadan sonra arka arkaya 10 tane uygulama açıp “Home” tuşuna basarak geri dönmüş olsanız bile, telefonunuz size sadece belirlemiş olduğunuz işlem sayısı kadar izin verecek. Belirlemiş olduğunuz arka plan sınırlamasından önce 10 adet uygulamanız aynı anda çalışmış olsaydı telefon şarj süreniz daha kısa bir zamanda bitmiş olabilirdi. Ancak bu işlem sınırı sayesinde telefonunuzu daha uzun süre kullanabilirsiniz.

    kaynak :http://blog.lgturkiye.com/2012/12/13/lg-p880-optimus-4xhd-de-arka-plan-islem-siniri-belirleme-nedir-nasil-yapilir/


    Beni de konuya ekler misiniz.? Teşekkürler.




  • murat_540 kullanıcısına yanıt
    evet uyguladım en fazla 1 işlemi seçtim, ve şarza bağladım, ayrıca telefonda gözle görülür bir hızlanma olduğu gibi kullanılan ram miktarıda epeyce düştü şu anda 580 mb. ram kullanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    evet uyguladım en fazla 1 işlemi seçtim, ve şarza bağladım, ayrıca telefonda gözle görülür bir hızlanma olduğu gibi kullanılan ram miktarıda epeyce düştü şu anda 580 mb. ram kullanıyor.

    Evet bende en fazla 4 işlem yaptım çalışan hizmetlerde yine uygulamalar çalışıyor hepsi ama ön belleğe alınan işlemlere bakınca 4 işlemi geçmiyor demekki oraya etki ediyormuş. Şarjı baya etkiledi bende dediğin gibi RAM'de de eskisine göre yer açıldı. Eskiden şarj durduğu yerde çok çabuk giderdi bu işlemden sonra 11 saatte telefon görüşmesi de yaptım yüzde 22 düştü. Daha başka bilmediğimiz yararı olacak ayarlar varsa bizimle paylaşın arkadaşlar.
  • bende birdaha Lg almamaya karar verdim alırken nexus4 ve s3le kararsız kalmıştım ama 4x aldım nexus 4 almadığıma çok pişmanım s3 alsam belki değiştirmezdim ama bu telefonla artık olmuyor
  • Merhaba arkadaşlar bi sorunum var.Telefonu her açtığımda Kanal 50 diye mesajlar geliyor orada geçtiğim bölgeler beylikdüzü vb gibi bildirimler geliyor 30-40 tane telefon titriyor bunu nasıl kapatabilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostwolfx

    Merhaba arkadaşlar bi sorunum var.Telefonu her açtığımda Kanal 50 diye mesajlar geliyor orada geçtiğim bölgeler beylikdüzü vb gibi bildirimler geliyor 30-40 tane telefon titriyor bunu nasıl kapatabilirim ?

    Hücre yayınını kapatın menüde görürsünüz hücre yayını diye
  • Düzeldi teşekkür ederim basit bir sorunmuş aslında menüde yeni gördüm hücre yayınını aylardır ayarlara bakıyorum bulamıyorum :) Lg yi aradım adamlar telefonu yüzüme kapattı mesaj attım tek çözüm telefonu sıfırlamak dediler lgnin desteği gerçekten kötü :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asd20101

    bende birdaha Lg almamaya karar verdim alırken nexus4 ve s3le kararsız kalmıştım ama 4x aldım nexus 4 almadığıma çok pişmanım s3 alsam belki değiştirmezdim ama bu telefonla artık olmuyor

    Bende ilk başta hata yaptığımı düşünüyordum çok donuyordu şarj olayı filan baya hayal kırıklığı yaşadım 2 ay oldu benim alalım şu an geri sevmeye başladım bazı ayarları yapınca sıkıntı kalmadı ama uzun vade de ne kadar stabil çalışır bilemem deneyip göreceğiz. Hangi telefonu alırsan al sonuçta android o yüzden sıkıntılar oluyor bence bundan sonra android almayalım İOS'a geçelim :)
  • Cihaz gercekten kaliteli aldigimdan beridir hic sorunla karşılasmadim ama tek sorun yazilimsal guncelleme vermiyorlar bu da cihazdan soguttu beni kismet ise note 2'ye gecmeyi planliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat_540 kullanıcısına yanıt
    bende bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum i5 yada i5c ios iyidir yeni çıkan lgleri bilmem ama artık lg telefon alacağımı sanmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asd20101 -- 29 Kasım 2013; 18:45:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seckin1781

    Cihaz gercekten kaliteli aldigimdan beridir hic sorunla karşılasmadim ama tek sorun yazilimsal guncelleme vermiyorlar bu da cihazdan soguttu beni kismet ise note 2'ye gecmeyi planliyorum

    bende öyle düşünüyorum ama bu telefonun üstüne note 2 çok farklılık göstermeyebilir şuan p880e 4.3 gelse asla değiştirmeyi düşünmezdim 4.2.2 bile yeter ama ne yazıkki 4.1.2
  • Arkadaşlar anlamadığım şey google playden birsey indirirken inanilmaz yavaş indiriyor...mesela 32 mblik oyunu ancak 7 dkde indirdi format atmadan önce böyle değildi neden acaba bir çözümü var mı (wifi ve tam güç cekmekteyken)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-12-123-1234 1 kullanıcısına yanıt
    Hatta 7 dk değil 15 dakika oldu şuanda hala indiriyorrrr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.