Şimdi Ara

LG Optimus Black kullanıcı maduriyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG Optimus Black telefonumu internet üzerinden sipariş ettim. 2 gün sonra geldi. 1 ay sonra ekranın kenarında bir kalkma farkettim. Telefon simsiyah olduğu için farkedilmiyor, ancak ışıklı bir ortamda yandan bakmanız ve ışıktan dolayı parlama oluşması gerekiyor bu problemi farkedebilmek için. Bunu farkettiğimde cuma günüydü. Cumartesi günü aldığım yere götürdüm. Beni servise yönlendirdiler. Servise de pazartesi günü gittim. Değişim istediğimi söyledim fakat LG müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. Aradım, değişim istediğimi söyledim,( bu arada müşteri hizmetleri ve teknik servis birbirlerine paslıyorlar sizi 6 7 adet görüşmeden sonra) fatura tarihinden sonra 30 gün içersinde iade aldındığını söylediler. Derdimi anlatıyorum ama umurlarında değil, 2 gün kargoda geçti, 2 günde haftasonuna denk geldi. 4 günlük ölü zamanı benim 30 günüme niye sayıyorsunuz diye sorduğumda yapacak birşeylerinin olmadığını, sistem in 30 güne baktığını bu durumda sisteme giriş yapamadıklarını söylediler. Yetkili kişi ile görüşemiyorsunuz zaten. Aldığınız tek cevap şu : "Haklısınız X bey, ama malesef benim yapabileceğim birşey yok, sistem cart curt..." Araya katman koyarak müşterileri çaresiz bırakma yeni stratejileri. Bunu sadece LG de değil bir çok firmada gördüm. 2 farklı adrese mail atıp problemimi dile getirdim ama standart şablon cevaplarından verip geçiştirdiler. Sorumluluğu sisteme yükleyip sizi çaresiz bırakıyorlar.

    Almayı düşünen, almış ama 30 günü dolmamış arkadaşlar iyice bir inceleyin telefonunuzu bir terslik varmı diye, sistem kurbanı olmayın sizde.

    Ek: 30 iş günü içersinde tamir edilemeyen ürünler için değişim talep edilir ama ben 30. günün sonunda mesai bitiminde aldığım ürünü biliyorum (alırken şaka yapıp yapmadıklarını merak edip sordum). 30 iş günü olunca 2 ay a yakın bir süre sizi madur edebiliyorlar. ama müşteri isen durum farklı, kargoda geçen süre bile 30 güne dahil ediliyor.







  • Geçmiş olsun arkadasım... Teknoloji tamamiyle şans işi desek yeridir.. Sana tavsiyem mecidiyeköy'deki LG teknik servisine gitmendir..Garantisi varsa zaten işlem yapacaklardır ama değişim yaparlarmı bilemiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.