Şimdi Ara

LG Optimus VU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kıymetli arkadaşlar,

    LG Optimus Vu isimli telefonu alan, kullanan, olumlu/olumsuz eleştiri yapabilecek, ona laflar hazırlamış olan birileri buralarda var mıdır?
    Nitekim bu telefonu almayı düşünüyoruz fakat çevremizde söz konusu cihazı kullanmış olup da memnuniyet bildiriminde bulunabilecek hiç kimse olmaması, bizi bu konuda biraz çekingen ve çekimser yapıyor.

    Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

    Saygı ve sevgiler.

    zeyneb & umud



  • Bugün Vu veya L9 kesin almak üzere gittim ve tercihimi L9'dan yana kullandım. Vu'nun günlük kullanımı çok zor.
  • Vu güzel telefon boyut biraz sıkıntı ama cok akıcı ve tam bir f/p. Bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 4x hd yi uzun zamandır takip ediyorum vatanda indirim vardı kaçırdım şimdi vuu düşünüyoum ama kararsızım hiç araştırmadım gerçekten bilenler paylaşırsa bitmeden alırım belki
  • Optimus vu için söyleyebileceğim şey ekranı kolay okumak için tasarlanmış bir çok telefonda tam olarak sığmayan yazıları çok kolay okuyabilirsiniz.
  • lg optimus vu tablet telefon tarzı modellerden birisi.5 inç lik ips bir ekrana sahip.ips olmasından dolayı daha doğal görüntü veriyor ve amoledlere göre gün ışığında daha net görünüyor.

    bataryası gömülü 2080mah.yoğun kullanımda max 1 gün normal kullanımda 2 gün gibi şarjı gider ki günümüz telefonlarında durum hep böyle şarj konusunda.

    dahili 32 gb hafızası var ve arttırılamıyor.bence hafıza gayet yeterli ama bazılarına yetmeyebiliyor.

    4 çekirdekli tegra3 işlemcisi 1 gb ram i var.şuan piyasa fiyatı 900-1000tl lerde ve bu fiyata alınabilcek büyük ekranlı en iyi telefon.hatta bu fiyat bu telefon için bedava bile diyebilirim.

    eğer geniş ekran telefon istiyorum,taşımaktada sıkıntı çekmem deniyorsa bu fiyata bu telefon alınır.büyük ekran sıkıntı oluyorsa muadili olarak lg optimus 4x hd modeli var.onuda tercih edebilirsiniz fakat onun fiyatı ortalama 200tl vu dan yüksek.buna istinaden kutu içinden yedek batarya,16gb hafıza kartı,arka koruyucu kapak,ön koruyucu jelatin,masa üstü şarj standı ve kalemi çıkıyor.vu da ise kalem ve bazı yerlerde orjinal flapcover kılıf hediyesi var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.