Şimdi Ara

LG PA70G PROJEKSİYON 3D AYARLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
15.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • clarinetci C kullanıcısına yanıt
    Ever üründe dahili wifi var. Smart tv ve magic remote kumandası var.
    Bu ürün Türkiye de satılmıyor. Ben Amerikadan getirttim. Cihaz tüm özellikleriyle benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. 200x200 xblack cam tozlu perde ile kullanıyorum ve performansından çok memnunum. Bu cihazın şu anda Amerika fiyatı 750$ civazında.
    Bu cihazdan elimde 1 tane daha var ama onun anakartı arızalı. Cihaz daha 100 saat kullanılmıştı. Ben cihazı çok beğendiğim için Türkiye'ye gelen başka bir tanıdığım ile Amerikadan yeniden bu cihazdan getirttim.
    Lg Amerika ile yazıştım cihazın 200 $ gibi bir masrafı var. Almak isteyen forumdan bir arkadaşım olursa 750 TL ye verebilirim. 200 dolar daha harcayarak tüm aparatları ve full kutu içeriğiyle 100 saat kullanılmış bu cihazı sorunsuzca kullanabilir.
    Ben pa70 i ve bu cihazı herkese tavsiye edebilirim.
  • cetates C kullanıcısına yanıt
    promacto pro x10 alsaydınız bu kadar uğraşmazdınız 3d filmi atıyorum usb ye onuda projeksiyonun usb kısmına takıyorum play diyorum fısstık gibi hd 3d :)

    film izleyecem diye iki saat uğraşmıyorum saygılar
  • Merhaba

    Bende Lg Pb60g projeksiyon cihazi sahibiyim 3d oynatmayi bir turlu beceremedim. Total video converter ile cozunurlugu dusurmek mi cozdu sorunu ? Yukarida verdiginiz stereoscopic player ayarlarini yaptim ama 3d de problem yasiyorum. 3d gibi oldu ama titreme ve netlik sorunlari var goruntu de. Tam olarak en iyi goruntuyu nasil elde ettiniz yazabilir misiniz?
  • Merhaba ;

    Pa70g + Stereoscopic Player ile gayet başarılı bir 3d görüntü alabiliyorum.

    Bilgisayar olarak Acer 6930g notebook kullanıyorum, Core 2 duo işlemci + Nvidia 512 mb GeForce 9600 GS
    günümüze göre yavaş kalan bir sistemde hiç titreme sorunu olmadan kullanabiliyorum.
    Bino playerda halen titreme var ; fakat Stereoscopic Player'in ayarlarını kurcalarken yaptığım bir değişiklik sonucu titreme sorunu kalmadı,tam olarak neyi değiştirdim de düzeldi ben de anlamadım,bir çok ekran kartı ayarınıda değiştirmiştim fakat görüntünün düzelmesi Stereoscopic Player ile ilgili.Hatta Stereoscopic Player'in config dosyasını ,i3 işlemcili diğer bilgisayarıma attığımda onda da titreme sorunu çözüldü.

    Stereoscopic Player'in kurulduğu klasörde CustomizationTool.exe yi çalıştırarak demo süresi için saniye değeri girilmesine izin veriyor , böylece 5 dkdan sonra kapanmıyor.Tabi ben torrentteki versiyonlardan kullanıyorum.

    Bir diğer tavsiyem 2d görüntü izlerken SmoothVideo Project ile Pa70g'de film izlemek bir başka oluyor.




  • Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır LGPB60G 3d ready projeksiyon kullanıyorum. Bilgisayara bağlı 3D izliyordum fakat sizinki gibi görüntüde titreme oluyordu. Az evvel bu sorunu çözdüm. Aşağıdaki linkteki bilgileri uygulayınca sorun çözüldü. Çok güzel 3D izleyebiliyorum.http://www.bilgigunlugu.com/filmler/3d-stereoscopic-player-ile-3d-film-izleme-rehberi.html

    Bilgisayarımın özellikleri
    İşlemci : İntel Core 2 Duo E8400 3.0
    Ram: 4 Gb. DDR2
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9600 GT

    İlk başta titreme nedeninin ekran kartı olduğunu düşündüm. Daha kaliteli ekran kartı taktığımda yine titreme oluyordu. Ama stereoscopic player da codec ayarı yapınca sorun çözüldü. Darısı başınıza



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excluster -- 11 Ekim 2014; 22:11:46 >




  • Ekran kartından 120 hz. ayarlayamayan arkadaşlar ekran kartı sürücüsünü güncellesin sorun kesin çözülecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bende bu cihazı yeni aldım. Şu linkteki gözlükleri deneyen oldu mu? Muadillerine göre baya ucuz, görüntü kalitesinde birşey fark eder mi aceba?http://www.ebay.com/itm/3D-Active-Shutter-Glasses-for-DLP-Link-LG-BenQ-Acer-Sharp-Optoma-NEC-Projectors-/141293310554?pt=US_3D_TV_Glasses_Accessories&hash=item20e5bcd25a
  • Geçen sene şu linkteki gözlüğü aldım ====>http://www.dx.com/p/universal-usb-chargeable-3d-active-dlp-projector-shutter-glasses-black-150164#.VDxCKmd_u1g
    Şarjı uzun süre gidiyor. Çok da kullanışlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: excluster

    Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır LGPB60G 3d ready projeksiyon kullanıyorum. Bilgisayara bağlı 3D izliyordum fakat sizinki gibi görüntüde titreme oluyordu. Az evvel bu sorunu çözdüm. Aşağıdaki linkteki bilgileri uygulayınca sorun çözüldü. Çok güzel 3D izleyebiliyorum.http://www.bilgigunlugu.com/filmler/3d-stereoscopic-player-ile-3d-film-izleme-rehberi.html

    Bilgisayarımın özellikleri
    İşlemci : İntel Core 2 Duo E8400 3.0
    Ram: 4 Gb. DDR2
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9600 GT

    İlk başta titreme nedeninin ekran kartı olduğunu düşündüm. Daha kaliteli ekran kartı taktığımda yine titreme oluyordu. Ama stereoscopic player da codec ayarı yapınca sorun çözüldü. Darısı başınıza

    verdiğiniz linkteki programları kurup anlatılanlara göre ayarları yaptıktan sonra titreme kalmadı teşekkürler.




  • zafermavi Z kullanıcısına yanıt
    Ben denedım ama sanırım ekran kartımdan dolayı arasıra titreme yapıyor ama sorun yaratacak boyuttan degıl ben yurtiçi bi siteden aldım.
  • Arkadaşlar ben lg pa1000 kullanmaktayım pc 3d sıkıntı oluyor ebayda bir cevirici var sizce işe yararmı bakarmısınız
    http://m.ebay.com/itm/271476291031?nav=SEARCH

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stereoscopic Player full sınırsız kullanmak isteyen olursa link atabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhanx54

    Stereoscopic Player full sınırsız kullanmak isteyen olursa link atabilirim


    Ben istiyorum kardeşim. Link atabilir misin? :)
  • binoplayer ile altyazı olayı çok kötü... ayarsız.
    stereoscopic playerda altyazı olayı nasıl çözülüyor? mkvmerge ile altyazıyı içine atsamda film dosyasının alyazıyı çıkaramadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutuk000 -- 12 Mart 2015; 11:27:49 >
  • Arkadaşlar uzun zaman sonra konuyu hortlatıyorum galiba, bütün ayarları yaptım ama sallanma ve titremeyi çözemedim. Nedir asıl sorun codecler mi yoksa ekran kartı mı? Bu sorunu yaşayıp çözenler nasıl çözdüler acaba?
  • selamlar,

    bu konuyu defalarca okudum anlamaya çalıştım. dinceroz kardeşim sayende merak saldım bu işe. aliexpresten 4 adet gözlüğü 120 tl ye sipariş ettim bugün geldi. akşam forumda verilen bilgiler doğrultusunda asus jk550 laptobumda deneme yapacağım. mutlaka şu linkteki bilgilerden de faydalanarak deneyeceğim. umarım kesin sonuca çabuk ulaşırım.http://www.bilgigunlugu.com/filmler/3d-stereoscopic-player-ile-3d-film-izleme-rehberi.html
  • deneme yaptınız mı sonuç ne oldu?
  • evet denemeyi hafta sonu yaptım. öncelikle donanımımdan bahsedeyim. LG-PB60G projeksiyon cihazı ve Asus JK550 Laptopda denemeleri yaptım. Sadece projeksiyonun göerüntüsünü kullanılacak ekran yaptığımızda 120 hz tazeleme hızında görüntü aldım. önce bino programı ile deneme yaptım ve ilk seferinde arkadaşların bahsettiği kalitede 3d görüntüyü aldım. gerçekten olağan üstüydü. Transformers 4 ü böyle izleyebileceğimi hiç tahmin etmemiştim.

    Daha sonra Streoskopik Player ile deneme yaptım. Bu programda çok fazlaca ayar yapmak gerekiyor. ilgili codec ayarları program içi ayarlar derken tüm ayarlamalarını yaptım. projeksiyonun maksimum çözünürlüğü 720P olduğu için 1080P filmlerde Streoskopic Playerda titreme oluyor ve izlenmeyecek derecede kötü. ama 720p filmlerde hem bino hem streeoskopic player çok güzel ve net görüntüler veriyor. ama bino'da 1080p filmlerde hiç bir sıkıntı olmuyor. gayet güzel ve titreşimsiz net görüntüler oluyor.

    bir tane 1080p filmi xiloft video converter ile 720p ye çevirdim yaklaşık 1 saat filan sürdü. sonra streoskopic playerda denedim o zaman güzel görüntü elde ettim. yani 1080p çözünürlüğe sahip olmayan projeksiyonlarda stereoskopic player kesinlikle 1080p videoları titreşimli oynatıyor.

    binoyu kullanmak en mantıklısı. hem fazla ayar yapmanıza gerek yok. hem de bedava. deneyimlerim bunlar. umarım faydalı olur.




  • Aynı cihazdan bende de var. Bende dediğiniz şekilde deneyeceğim , umarım başarılı olurum. Bu arada sisteminiz win7 mi yoksa win8 mi zira ben ilk denememde ikisi arasında fark yaşadım. 7 de titreşim varken 8 de titreşim daha azdı.
  • tarikkuscu arkadaşım, dediklerini aynen yaptım gayet güzel oldu teşekkür ederim. Yalnız bu gözlüklerin kalitesi olma gibi bir durumu var mı? ben 2 ad. daha almak istiyorum iyisini mi almak gerekiyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.