Şimdi Ara

LG PC1R'DE burn-in sorunumu yaşıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.2007 başında LG PC1R modeli plazma aldım.Çok memnundum.Hiçbir sorun yaşamamıştım.Görüntüsü süperdi.Ama 1-2 hafta önce ekranın sağ üst köşesinde renk cıvıldaması gibi bir şeyler olmaya başladı.TV açıkken farkedilmiyor uydu menüsüne girince kendini belli ediyordu.Ayrıca bilgisayar ekranı olarak kullanıncada belli oluyordu.Kapatım açınca düzeliyor.Bir süre sonra tekrar başlıyor.Dün servis geldi.Baktı.Logo yanması olmuş deyip 24 saat Beyaz yıkama yapmamı tavsiye edip gitti.Söylendiği gibi 24 saat yıkama yaptım ama bugün tekrar oluyor.Hemen servisi aradım.Sağolsun fevzi bey çok ilgilendi.Alıp serviste bakalım diyor ama ben servise vermek istemiyorum.En son çare olarak buna başvuracağım.Ekranda sabit bir logo yapışması falanda yok.Bana pek burn-in gibi gelmedi.Başka bir sorunmuş gibi geliyor.Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim.







  • birtane piksel belli bir süre çalıştıktan sonra sabit (kırmızı ve ya mavi) renk mi veriyor...
  • piksel hatasına benziyor benziyor derken kapsüldeki gaza elektrik verilince istenilen renkte ışıma yapar ve elektirik kesilirse o kapsül içinde gaz deşarj olur.baı durumlarda arkadaki sas kartları arızalı olması durumunda deşarj yapamıyor ve o piksel sürekli yanık kalıyor ve zor gidiyor.sebebi bu olabilir ama haliyle ihtimal.
  • Turktime arkadaşım sağol ilgilenip cevap yazdığın için, sabit bir renk sözkonusu değil.Cıvıltı gibi bir şey yoksa sabit bir renge bürünmüyor.Kapatınca kayboluyor.Bir süre sonra tekrar oluyor.Valla plazma aldığıma pişman oldum.Keşke LCD alsaydım.Ne bu ya anlayamadım gitti.Serviste bir şey yapamıyor şu an.Göndersemmi acaba servise?
  • ekranda yanma vardırki muhakkak belli bir ısıdan sonra çıkıyodur. firmalar bunu kullanma klavuzun da özellikle belirtmişlerdir. garanti kapsamına ne kadar sokarlar sokmazlar onuda bilemem. kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.