Şimdi Ara

<===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
3
Favori
129.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben aldigim gibi taktirdim. Kingston tavsiye ederim.
  • aynısı bendede cıkıordu, hatta burayada yazdım kapatıp açınca düzeliodu, sonra sık sık yaşanmaya başlayınca format attım düzeldi, formatla geçio...
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 buçuk seneden beri lg r400 kullanmaktayım. Malumunuz sistem vistalı olarak geliyor. Bugüne kadar herhangi bi sorunla karşılaşmadım. Ancak 2 buçuk senenin sonunda bilgisayara format atıp xp kurduğumda çeşitli sorunlarla karşılaşmaya başladım. Kurulu driverlarda falan bi sorun gözükmüo.
    Makina xp kuruldaktan sora inanılmaz biçimde ısınmaya ve çeşitli zamanlarda kendi kendini kapatmaya başladı. Vistada böle bi sorunla hiç karşılaşmamıştım. Bununla birlikte vistadayken hiç duymadığım fan sesi xp kurduktan sora çok gürültülü bir biçimde çalışmaya başladı. (fan normal modda çalışıyor) Son olarakta vistadayken en düşük ayarlarda sorunsuz olarak oynadığım pes 2009, xp kurduktan sora acayip dercede yavaşladı. (kasma diil yavaşlama) oyun resmen ağır çekimde oynanıyor.
    Bu konularda bi fikri olan, yardımcı olabilecek birisi var mı?
  • lg r400 de oynanabilecek oyunlar nelerdir
  • ARKADSLAR BU LAPTOPLARIN HDD VE RAM KAPAĞINI AÇINCA GARANTİ DŞI OLUYORMU BİLGİSİ OLAN VARMI?
  • @geko09 Sanki fanlarda bir problem var. PES icin ekran karti driverlarinda bir problem olmus diyecektim ama bellki isinma problemi var. Bir fanlara goz atmani oneririm hatta bir vista kur eger ayni problemleri yasarsan fanlarinda problem vardir. Oyunlara gelirsek benim oynadigim oyunlar,
    Frozen Throne
    Counter Strike
    Bir ara Wow oynuyordum. Bunun listesi Intelin sitesinde vardi sanki. Basligin ilk sayfalarindan goreblirsin arkadaslarin hangi oyunu oynadiklarini.
    @breniac %100 emin degilim ama buyuk ihtimal oyle birsey yok. Sonucunda oralar upgrade icin konulmus. Hatta ben ilk aldigimda direkt acildi ram kapagi. Garanti etiketi filanda gormedim. Forumun baslarina bakarsan herkesin direkt olarak 2gb rame yukselttigini goreceksin.
  • merhaba ... R400 1.6 GHz 2GB ram 798 mhz
    vistayı kaldırıp XP yükledim
    ama ekran kartının XP driverını bulamadım LG nin sitesinde de yok
    yüklediklerim hata veriyor
    ati x2300 XP sürücüsü için yardım lütfennn
    özellikle xp yükleyen arkadaslardan yardım bekliyorum
  • ati graphic driver x2300 Google a yazdim. Bir cok sonuc cikti xp ile. Elimde sendeki ekran karti olmadigi icin deneyemedim....
  • ilk defa gördüm burayı ve bende LG R400 kullanan biri olarak burdayım ve yazılanları takıp edıcem bundan sonra
  • 1 yıldır lg r400 ec2u9t kullanıcısıyım daha ilk aldığımda formatlayıp xp kurdum hiçbir sata yada driver sorunu yaşamadım.

    1 yılda 3 kez tekrar formatladım hiçbir sorun çıkmadı. ram bildiğiniz gibi 1GB olarak geliyor ben 1GB daha ekledim ram 2GB oldu ve ekran kartıda otomatikman 256 mb'ta yükseldi.

    performansı süper oldu fifa 2009 hiç kasmadan rahatlıkla oynuyorum.. ama oyun tutkunu arkadaşlara şunu söyliyim bu notebook oyunlar için tasarlanmamış. bir sürü oyun yükeyip sistemi zorlayarak yüksek kaliteli oyunları oynamaya çalışırsanız tabiki sorunlar yaşarsınız.
    bu notebook'un kullanım alanı ev-ofis-multimedya olarak belirlenmiş. bir cihazdan kapasitesinden fazlasını istememek gerek.

    kısaca ben performans olarak çok memnunum en az 2 yıl daha notebook değiştermem diye düşünüyorum. ayrıca LG nin yeni modellerini takip etmenizi öneririm LG bu konuda bayağı iyi işler yapıyo..




  • arkadaşlar, ben de bu laptopu alalı neredeyse 2 sene olacak. ancak 2 senedir hiç format atmadım. Hızında tabiki bir yavaşlama var ancak format atmayı bilmediğimden cesaret edemedim. Bir arkadaş bu laptop için bana nasıl format atılacağını ve tekrar programların nasıl yükleneceğini sırasıyla anlatabilirmi,
    çünkü ben ne kadar dirensem de artık laptopun formata ihtiyacı var. Bu arada laptopdan çok memnunum alırken ihtiyaçlarımı belirleyip almıştım ve hepsine de çok iyi cevap veriyor. Bir de windows 7 yükleyen var mı ? yüklemek istiyorum ama laptopu alırken vistaya para verdiğim için bu parayı sokağa atmak da içimden gelmiyor.
  • Bayadır format atmadğım için çok ayrıntılı anlatamıyacağım. Aklımda kalan kademelere göre anlatayım.. Cdyi tak restart at daha sonra biosa gir first boot deviceı dvdrom olarak ayarla. Ayarları kaydetip cık daha sonra bilgisayarı cdden başlat . Ordaki kademeler Türkçeydi zaten. Windowsu tekrar yükledikten sonra lgnin lg intteligent updatei yükledikten sonra ordan tüm driver vede programları yükleyebilirsin.
  • Selamlar ,

    LG R400 ü alalı 2 yıl oldu , geçen ay garantisi bitti , ve geçen hafta da pili bir anda bitti, 10-15 dk gitmiyor.

    Ebay de 49-50 dolar'a satılan piller var, bunlardan hiç kullandınızmı? performansları nasıldır?
  • lg r400 ve lg r405 notebooklar var elimde, ram değişimi ve temizlik için servise göndermek istemiyorum çünkü güvenemiyorum..

    ön tarafta fonksiyon tuşlarının altında çentikler var klavyeyi söküp alttaki ram yuvasına ulaşmak için ama kanırtıp çizmeden nasıl yapılır?
  • @miki Aynı sorun bendede var. Yaklaşık 2 sene problemsiz kullandım pili halada 2 saat gidiyordu. Kardeşime 3 aylığına verdim şu an 10 dakika gitmiyor. Bende ebaydan baktım pahalı geldi pil fiyatları. Çinden filan sordurabilirim. Eğer fiyatlarını öğrenebilirsem haber veririm.
    @ten_don Hiç açmadığım için ne söylesem yalan.
  • 49.dolara Honkong dan shipping içinde gönderiyorlar, kullanan bulsak da referans alsak.
  • yaklaşık iki yıldır LG R400 kullanıyorum.Ram i yeni arttırdım ama bilgisayarda deli bi performans artışı olmadı. hatta değiştirirken ögrendim ki bilgisayarda 3 tane ram slotu var. biri klavyenin altında 1 gb sabit, diger 2 tanesi de bilgisayarın altında memory yazan kapagın altında. takması cok kolay. aldıgınız yerde taktırmanın da ek ücreti yok. bilgisayarın ram ı bu durumda 5 e kadar cıkabiliyor ama 32 bit oldugu için 3 ten fazlasının anlamı yok bosuna kasmayın. core duo olması da hızlanmamasının baska bi sebebi. ama artık 5 sn de acılıyo bilgisayar o ayrı :) ram alırken de sadece hızın aynı olması yeterli markanın falan aynı olmasına gerek yok. bizimkinde 667mhz. bunu da bilgisayarın üstündeki etiketten ve ya internet sitesinden görebilirsiniz.
  • Makinede 2 tane ram slotu var. Max 2gb rami desteklediğini söylüorlar ama 3 gb takan arkadaş olmus..
  • Selamlar,

    LG-R400 ( Intel T5300 / 1,73 Ghz ) onboard ekran kartlı modeli kullanıyoruz ofiste. Webcam ile diğer kullanıcıların yaşadığı problemi yaşamıyorum ( donanım bulunamadı vs. ). Benim yaşadığım sıkıntı WebCam programını açtığımda ( Lg Smart ya da Skype vs. farketmiyor ) kamera görüntüsü çok yavaş oluyor. Programda kurcalamadığım ayar kalmadı. En ufak çözünürlüğe de getirsem fayda etmiyor sanki ağır çekim görüntüsü veriyor. Donanımla ilgili sıkıntılarda yazan Acer Webcam driver'ı da yükledim o da fayda etmedi. Üzerinde Vista yüklü geldiğinde XP'ye çevirmiştim. İlk başta aynen ağır çekimdi ama driver güncellemesi yaptıktan sonra yavaşlık problemini çözmüştüm. Tekrar Vistaya geçtim ve ne yaptıysam kamerayı hızlandıramadım. Teknoloji marketlerdeki diğer LG modellerine bakıyorum onlardaki kameralarda böyle bir yavaşlık problemi yok. Var mı bunun çözümü yardımcı olursanız sevinirim.

    Teşekkürler




  • Problem driverdandır büyük ihtimal derim.... Lg intelligent updatei calıstırın.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.