Şimdi Ara

LG R560 Modelli bilgisayarımdaki sorun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dediğim gibi LG R560 Modelli bilgisayarımda açılma esnasında sorun çıkartıyor ( Yaklaşık 3 aydır ). Bende sizlere bu sorunu anlatmaya karar verdim. Sorun şu:
    Bilgisayarımı açıyorum LG yazısı herzamanki gibi geliyor qama windows başlatılıyor bölümüne tam geçecekken LG yazısı tekrar geliyor ve bunu hep tekrarlıyor. Power tuşuna bastığım an pc kapanıyor. Herhangi tuşlara basınca dıt diye tuşa bastığım kadar ses geliyor. Pc'nin içini açtım tozluydu temizledim herşey sağlam görünüyordu ama yinede sorun gitmemişti sonra düşünüz aldığım yer olan electroworld de götürdüm adam bios menüyle boot menüyüaçtı birşeyler yapamadı ve servise götürülmesi gerektiğini söyledi bende vermedim sizlere danışmak istedim. Birde bilgisayarımı annem ve komşuyla dışardayken komşunun oğlu pcyi düşürmüş ama ondan önce pc turp gibiydi çalışıyordu açmıştım bile. 1-2 dk sonra düştü eve getirdim bu sorunla karşılaştım. PC normal iphoneu şarja takıyorum tanıyor felan caps lock ve numlock tuşlarını felan herşeyi tanıyor ama sorun bir türlü çözülmüyor hep tekrarlıyor sizce ne yapmam gerek bilgisi olan arkadaşlar varsa söylesin lütfen ACİL.







  • up
  • Hdd sorun vermiş görünüyor başlangıçta takılıp yeniden başlıyorsa,hdd'yi mümkünse bir harici hdd kutusu alıp farklı bir bilgisayarda hd tune programıyla test etmeni tavsiye ederim error scan bölümünden tets yap bed sector var mı? Sonucu yazın buraya kırmızı kare varsa yeni hdd almanız gerekmekte bilgileriniz varsa eğer hdd kitlenmemişse tast bilgisayarında verilerinin kurtarabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.