Şimdi Ara

LG şimdiye kadarki en hızlı OLED oyun ekranını üretti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG şimdiye kadarki en hızlı OLED oyun ekranını üretti
    Diğer şirketlere ekran üreten ve satan bir üretici olan LG Display, yakında üst düzey oyun monitörlerinde boy gösterebilecek yeni bir OLED ekran tanıttı. Las Vegas'ta gerçekleştirilecek olan CES 2024’te sergilenecek olan panel için LG, bunu sektörde bir ilk ve "OLED'lerde yeni bir çağ" olarak nitelendiriyor. Bu panel LG Display tarafından geliştirildi, bu nedenle aslında tüketiciler tarafından satın alınamayacak. Bunun yerine LG, teknoloji gelecekteki oyun monitörlerinde kullanılmak üzere diğer şirketlere satılacak.



    LG’den dünyanın en hızlı OLED paneli



    LG Display’in geliştirdiği 27 inç boyutundaki bu 1440p panel, 0,03 ms'lik hızlı tepki süresini 480 Hz yenileme hızıyla bir araya getirerek şimdiye kadarki OLED ekranların en hızlısı olma özelliğini taşıyor. LG'nin yeni ekranı, Aralık ayında duyurduğu 32 inç OLED "Dual-Hz" oyun monitöründen (32GS95UE) bile daha iyi. Bu monitör de benzer şekilde 480Hz'e kadar yenileme hızı sunuyordu ancak bu hızdan yararlanmak için ekranı 1080p'ye düşürmeniz gerekiyordu.



    Ayrıca Bkz.LG, 2024 model OLED TV'lerini duyurdu



    Bu aynı zamanda LG Display'i, Samsung'un ekran kolu tarafından kısa süre önce duyurulan 360Hz yenileme hızı ve 1440p çözünürlük sunan panelle rekabet etme yoluna sokuyor. Samsung, yeni 27 inç Odyssey OLED G6 oyun monitörü için bu paneli çoktan benimsedi ve görünüşe göre MSI ve Dell de gelecek monitörlerinde bu paneli kullanacak. LG ayrıca, şirketin tescilli META teknolojisi aracılığıyla gelişmiş görüntü kalitesi vaat ediyor. Bu teknoloji, OLED panelden ışık yayılımını en üst düzeye çıkarmak ve dış yansımaları en aza indirmek için bir mikro lens dizisi içeriyor. Bu, özellikle ortalamadan daha karanlık oyun ortamlarında gezinirken yardımcı olacak gibi görünüyor.



    Şirket, bu ekranın standart LCD'lerin yaydığı miktarın yaklaşık yarısı düzeyinde sektördeki en düşük mavi ışık seviyesini yaydığını söylüyor. Bu, elbette göz yorgunluğunu en aza indirmek için yararlı, ancak aynı zamanda titreşimi azaltmak için de işe yarıyor. CES 2024, 9-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2024/1/3/24024042/lg-display-oled-480hz-oled-gaming-monitor







  • İyi bir şey herhalde diyeceğim de, o kadar fps yi görebilen göz var mı acaba. Hani en keskin gözlere sahip pilotlarda falan 140 ile 180 falan bile farkedebilen gözler varmış deniyordu da 480 nedir yani. Hadi diyelim göz var, bu sefer de nizam nerde. Yani onu verecek ekran kartı nerde. Cs, pubg falan oynamaya ancak :)

    Şahsi olarak 60fps nin altına inmedikçe rahatsız olmuyorum. Monitörüm de 100 veriyor. Ekran kartımda işte 100 vermeye çalışıyor. Geçinip gidiyoruz.

  • 2k 480hz pcde lazım hani o fps almaya :)

  • quote:

    LG ayrıca, şirketin tescilli META teknolojisi aracılığıyla gelişmiş görüntü kalitesi vaat ediyor. Bu teknoloji, OLED panelden ışık yayılımını en üst düzeye çıkarmak ve dış yansımaları en aza indirmek için bir mikro lens dizisi içeriyor. Bu, özellikle ortalamadan daha karanlık oyun ortamlarında gezinirken yardımcı olacak gibi görünüyor.


    Benim bildiğim maksimum parlaklığı ve görüş açısını arttırmak için kullandıkları bir teknoloji. Karanlık oyun ortamıyla ilişki kuramadım açıkçası.

  • TL. fiyatı ne kadar olucak acaba

  • kardeşim ekran solunda yalnız nereye bakıp oynuyorsun acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.