Şimdi Ara

LG TONE Free FN7 gürültü engelleme yapabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Tam kablosuz kulaklık pazarında TONE serisi ile kendisine pay arayan LG giderek vites yükseltiyor. LG TONE Free FN7 yeni tam kablosu kulaklık aktif gürültü engelleme ve bakteri temizleme özelliğine sahip.



    LG TONE Free FN7 özellikleri



    LG TONE Free FN7 tam kablosuz kulaklık modeli; pandemi döneminde hijyene dikkat eden kullanıcıları hedefliyor. Önceki nesilde olduğu gibi bu nesilde de şarjlı muhafaza kılıfı aynı zamanda UV ışınları ile bakterileri öldürüyor. Bununla birlikte SARS tipi virüslere karşı biraz etkisiz.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 Pro karşınızda



    Meridian Audio ses firması ile birlikte geliştirilen kulaklık model 2 katmanlı dinamik sürücüler barındırıyor. Harici hoparlör gibi etkileyici ses kalitesine ulaşabilen kulaklık ayrıca 3 mikrofonu ile aktüf gürültü engelleme yapabiliyor. Vortex Ribs kulaklık ucu tasarımı ile de dış dünyayı tamamen kapatabiliyor.



    Kulaklık tek şarj ile 7 saate kadar kullanılabiliyor. Kılıf ise ekstra 12 saat daha kullanım süresi sunuyor. 5 dakikalık şarj ile de 1 saatlik kullanım süresi elde ediliyor. Kılıfın LED bildirimi hem şarj süresini hem de UV temizleme süresini gösteriyor. LG TONE Free FN7 için henüz bir fiyat açıklanmadı.








  • min 200 dolar olsa. dolarda 10 tl desek. 200x10=2000 artı keyfe keder vergisi falan 2500 falan alırız biz. Sonrada gider dolar 8 tl deriz.

  • Teknik donanım ve sunmuş olduğu hijyen teknolojisi bir yana, fiyat skalası 2-3 bin TL ise o piyasaya göre Sennheiser True Wireless 2, Klipsch T5 True Wireless, markaları performans olarak önerebilirim...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.