Şimdi Ara

LG Türkiye'nin Yasa Tanımaz Tavrı ve Haklarınız (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
37
Favori
19.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 günde panelin gelecekmiş ve size kullanmanız için cihaz bırakmışlar. Kendi TV nizi bırakmadılar mı size @SAVIAR hocam.



    LG Türkiye'nin Yasa Tanımaz Tavrı ve Haklarınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 18 Ekim 2022; 11:46:34 >
  • firmalar büyüdükçe yasalardan nasıl kaçarım hangi politikacıyla anlaşırım derdine düşüyorlar çünkü kayıplar da artıyor insan yine insan açgözlülüğü bitmez adı büyük diye mahalle bakkalından farklı yürütülmüyor işler ha türkiye de politikacılar baştan razı milleti nasıl kazıklarım bu firmalarla bir olup diye bir kafa yapısında olduğu için burada cirit atıyorlar tabi yurtdışında böyle bir millet az görürsün kazıklanmaktan hoşlanıp oy vercem yine diye ısrar eden tabi.

  • CueMaker kullanıcısına yanıt

    Selamlar hocam, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Kanuni hakkım gereği, işlem süresi 10 günü geçtiği için ikame ürün istedim. Servis de sağ olsun arızalı ürünümü verip, o zaman tamir süresinden kalan 8 gün için bekleyeceğiz, gereken yapılacak demişti. Hatta kendilerine attığım mail de duruyor, 8 gün içinde eğer paneli temin edemeyeceklerse bu prosedüre gerek olmadığını, boşuna vakit kaybı yaratmak yerine değişim ile devam edebileceğimiz yönünde, reddedildi pek tabiki. Belirtmiş olduğunuz 10 gün süreci kabul etmemse mümkün değil, bu yönde herhangi bir onayım da söz konusu değil. Kanuni süreyi aşmış durumdalar. Kendilerince kendi LG YASALARI’nı işletmeye devam ediyorlar. Benim uyacağım ve kabul ettiğim tek yasa ise TÜRKİYE CUMHURİYETİ yasa ve kanunlarıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 18 Ekim 2022; 12:14:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun, umarım hakkınızı alırsınız.


    ben son dakikada samsung qled'e dümeni kırmıştım, görüntü oled değil ama en azından risk çok daha az.

  • Konuyu Adem bey vasıtasıyla öğrenmiş oldum detaylar hakkında bilgim yok ancak LG GLOBAL bu sorun için bilgilendirilmeli distribütör firma merdiven altı yaklaşım sergiliyorsa bunun hesabı da mutlaka sorulmalı...Geçmiş olsun

  • Eywah benim tv dede 4 5 ölü piksel çikmis , korktum simdi ,yan cizerlerse , kanunu tanimazlarsa :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt

    Maalesef yukarda globalden gelen yanıtı görebiliyorsunuz. Durum kendilerine bu şekilde aksettiriliyorsa onların da yapabileceği bir şey olmuyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Ülkemizin yasa ve kanunlarının %100 haklı olunan bu durumda hakkı ve adaleti sağlamasını temenni ediyorum. Lg nin hukuk tanımaz tavrı için de örnek teşkil eder.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    Globalin de cevabı buysa lg sevdası bitmiştir.

  • Kanun 20 is gununde tedarik edemiyorsan, yedek parcayi, ya ucret yada misli ile degisim diye, belirtilmemismi, bu acik ,video da izledim, 6502 sayili kanun acik,
    Lg nin bu kanun tanimaz tavri cok dusundurucu,
    Mahkeme de thh kanunlarini bagli, tuketici lehine sonuclanir , lg deki inat ilginç, , tek kayip zaman kaybi olur, tuhaf, lg bile bile.lades diyor resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savaş hocam çok geçmiş olsun. Her türlü hakkınızı alacaksınız ama süreç uzun olacak maalesef. Bu süreçte size destek olup LG'nin magandalığına karşı birlikte ses çıkarmalıyız. Konunun güncel kalması için sürekli paylaşımlara devam etmeliyiz. Sanırım dediğiniz gibi, fatura 30.001 tl olduğu anda markalar kimse tüketici mahkemesiyle uğraşmaz insanları istediğimiz gibi mağdur edebiliriz diye düşünüyor herhalde. Devletimiz kesinlikle bu tip olaylarda iş çözülünce mağduriyete sebep olan markaya ekstra ceza kesmeli

  • Son durum bu şekilde arkadaşlar, açık açık kanunu çiğnemeye, kendi kanunlarını işletmeye devam ediyorlar:


    LG Türkiye'nin Yasa Tanımaz Tavrı ve Haklarınız

    LG Türkiye'nin Yasa Tanımaz Tavrı ve Haklarınız

    LG Türkiye'nin Yasa Tanımaz Tavrı ve Haklarınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 18 Ekim 2022; 17:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuyu uzlaşarak halledebilmeyi gerçekten çok isterdim. Ancak maalesef yarın itibarıyla hukuki süreci başlatmak durumundayım, zira fazlasıyla bekledim arkadaşlar. Bu konuda da yapacaklarınızı madde madde yazacağım. Çoğu insan bu sürecin çok zor ve sancılı olduğunu düşünüyor. Oysa iyi bir avukatla anlaşıp, vekalet vermeniz gibi son derece basit bir prosedürü var. Zaten kazanmanız halinde tüm masrafları karşı taraf karşılamak zorunda kalıyor. Boşuna vazgeçmeyin, uğraşamam demeyin, hakkınızı arayın. Hiçbir şey gözünüzde büyüttüğünüz gibi değil. Aksine siz hakkınızı ararsanız 1TV için 5TV parası ödeyen firmalar bu yollara başvurmaktan emin olun imtina ederler. 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    Kasım 2017'de iş mahkemesinde açtığım davayı ilk mahkemede kazandım 2 yıl sonra. İstinafa gitti, orda da kazandım, şu an yargıtay yolunda. 2 yıl da orda bekler. Sizin de dava bitene kadar tv pert olur. Türkiyede hukuk bu şekilde maalesef.

  • hibo H kullanıcısına yanıt
    Sorun değil hocam. Ürünün misli ile değişimi yönünde açacağız davamızı. Sürenin uzaması, haklarımızı gasp etmelerine karşı sessiz kalmamıza neden olmamalı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    Hakkımızı enflasyon da sıfırlıyor, 5 yıl önce 4600 TL vekalet ücreti ödedim, onun yerine bu tutarı borsaya yatırsaydım davayı kazanınca elde edeceğim maddi kazanımdan fazla olurdu param... Kapitalist düzende hep büyük ve güçlü olan kazanır.

  • hibo H kullanıcısına yanıt

    Aslında dilekçenizi verirken “en yüksek ticari avans faizinin işletilmesi” yönünde verseydiniz emin olun bu zararı misli ile kapatmış olurdunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    Benimki iş davasıydı zaten, ama ticari temerrüt faiz oranı da % 18 gibi bir oran günümüzde.

  • Merhaba Arkadaşlar,

    Az önce vekalet işlemlerimizi hallettik. 231TL vekalet masrafı haricinde herhangi bir ödememiz söz konusu olmadı. Gün içinde arabuluculuk için başvuruda bulunuyoruz. Bizi kara listeye aldıkları için ayrıca satıcı arkadaşımız ve merkez hakkında suç duyurusunda da bulunuyoruz. Onun süreci biraz daha farklı ama yine bilgi vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.