Şimdi Ara

LG Türkiye Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar. Forumda yeni sayılırım başlığı yanlış yere açtıysam düzelsin lütfen kusuruma bakılmasın.


    Trendyoldan LG65UR91 TV aldım. Televizyonlardan çok anlamam o yüzden standart bi şey olsun istedim. 17 Ekimde teslim edildi. Evde olmadığım için annem hastaneden benim eve geldi aldı sağ olsun. Sonrasında 3-4 gün sonra da kurulum için geldiler. Bu cuma oluyor yani 20si.


    Kutudan üst tarafı kırık olarak çıktı. Darbe almış. Foto ekledim. Takarken fark ettik. Yine de takıp fotoğraf aldılar. Raporu da yazdılar. Rapora kargo yüzünden yazmışlar. Kutuda da sorun vardı yazmışlar ancak kutuda bariz bir sorun yoktu. Kırık olan yerde hiçbir darbe vs yok. Hatta kutu tertemiz. Ben de heralde sorun olmaz prosedur böyledir diye bir şey demedim. Raporun da fotoğrafını eve gidince ekleyeceğim. Her neyse 1-2 hafta sürer diyip gittiler.


    Beni bugün LG bayiinden aradılar. Değişim raporu olumsuz diye. Beynimden vurulmuşa döndüm. Nedenleri de kargoyu alırken kutuyu kontrol etmek gerekiyormuş. Raporu göndereceklermiş.


    Kargoyu birincisi ben almadım herkes almış olabilir, bunu tüketiciye yıkmak ne kadar doğru? Ikincisi kutuda zaten sorun yok tertemiz gerçekten şaka gibi. Ucuncusu eve teknik ekip geliyor zaten o zaman onlar kutuda sorun görseydi açmasaydı arkadaşım. Teknik ekip ne için var zaten? Yani ben o teknik servisin kurbanı oldum. Ayrıca LG Türkiye'nin. Tabii ki bu yavşakların yanına bırakmam.


    Tabii ki yasal haklarımı arayacagım ve TKHK'ya başvuracagım. Ayrıca her yere yazacağım. Ancak bunun için ekstra bir şey yapılacak mı? Başına böyle bir şey gelen var mı? Trendyola da yazdım dönüş bekliyorum.


    LG Türkiye Rezilliği


    LG Türkiye Rezilliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denoboicreamer -- 23 Ekim 2023; 19:18:44 >







  • Geçmiş olsun markaların böyle durumlarda para için itibar kaybetmeleri rezalet bir durum. LG markasını bugüne kadar hiç tercih etmedim etmemde.

  • teşekkürler. ben LG'yi hiç böyle bilmezdim açıkçası. Artık yanına yaklaşmam TR'de.

  • Kıme neye güveneceğimizi neyi nasıl yapacağımızı şaşırdık gerçekten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.