Şimdi Ara

LG TV HDMI Tamir (Kart Değişimi YOK!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
10.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG TV HDMI Tamir (Kart Değişimi YOK!)

    Değerli LG Mağdurları arkadaşlar;

    LCD ve Led TV lerin ir çoğunda garanti bitimi veya garanti bitimine yakın bir şekilde HDMI arızası yani HDMI Sinyal Yok arızası almaktayız.

    Piyasa televizyon tamircilerine götürüldüğü zaman kart değişimi denir ve yeni kart takılır. Fakat biz kart değişimini yapmıyoruz! Kartı tamir ediyor ve garantili bir şekilde sizlere teslim ediyoruz.

    Bu sorunun chip sorunu olduğunu sizlere en başından söylemem gerekiyor. Lakin sadece bu iş fön makinesi ile çözülebilmektedir. Fakat bu işlem geçici bir çözüm olup kalıcı olmamaktadır. Bir kaç tekrar sonrası chipin kendisine zarar vermektedir. Sonra chip değişimi ve hemen hemen yeni kart parası çıkmaktadır.

    Chip sorunu neden çıkar? Isı tam olarak yeterince düşürülmediği için! Yani LG Mühendisleri tam sağlam bir şekilde çalışmamaktadır. Isının düşürülmesi gerekmektedir. Bunun için çalışmalarımız devam etmektedir.

    Biz bunu aynı orjinal gibi yapıp sizlere veriyoruz. Yani yine uzun yıllar kullanabiliyorsunuz.

    İşimizde İddalıyız! Her yönüyle sizleri düşünüyoruz. Biz ise Kalitemizi!...

    Eğer bizim verdiğimiz talimatları uygularsanız Anakart parasının 3/1 fiyatına televizyonunuzda HD görüntü izleyebilirsiniz.

    TV nizde hdmi bağlı ama görüntü gelmiyor fakat imput sekmesinden bağlı olarak gözüküyorsa kartı düzgün şekilde çıkartıp bize kargolamanız yeterlidir. Bunun için whatsapp üzerinden görüntülü konuşarak nereyi nerden ve nasıl sökeceğinizi söyleyeceğiz. Bir aksilik olmaz ise kargo ne zaman geldiyse aynı gün akşamına tamirini yapıp sizlere geri gönderiyoruz. Kargo size tekrar geldiğinde yine whatsapp görüntülü arama eşliğinde nasıl geri takılacağını söyleyeceğiz. Sonra tak ve çalıştır. hayırlı olsun efendim :)

    Daha fazla ayrıntı için :https://www.piranateknikservis.com/lg_hdmi_cozum/

    Fotoğraflar ve yorumlar : Google Pirana Teknik Servis

    Garanti : Aynı sorunu tekrarlarsa ay içerisinde ücretsiz şekilde tamirini gerçekleştiriyoruz. İlk 1 ay içerisinde arıza verirse ücretinizi geri iade ediyoruz.

    Ücret: Sadece 100 TL + kargo (Gönderirken kargo ücretini siz veriyorsunuz. 6-7 tl civarı tutmaktadır. Geri gönderirken biz ödüyoruz.

    Ödeme kanallarımız aşağıdaki gibidir:


    LG TV HDMI Tamir (Kart Değişimi YOK!)
    LG TV HDMI Tamir (Kart Değişimi YOK!)
    LG TV HDMI Tamir (Kart Değişimi YOK!)


    Kendinizi güvene alın. Sanal pazar ile alışveriş yapın sorun ile karşılaşmayın. Sistemi şöyle yapıyoruz: Biz ordan ilan açıp sizlere linki yolluyoruz. Oradan siparişi geçip kargoyu gönderiyorsunuz. Biz kargoyu alıp tamir işlemini yaptıktan sonra sistem üzerinden kargoyu gönderiyoruz. Kart çalıştıktan sonra sistem 3 gün sonra kendisi onaylayacaktır. İsterseniz 1 hafta bekletebiliriz.

    İletişim:www.piranateknikservis.com mail@piranateknikservis.com
    0850 302 69 90







  • Bu nasıl bir derttir ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart tamirini anlat tam olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.