Şimdi Ara

LG UB980V ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an 65" civarlarında alınıcak en iyi tv olarak gözüküyor.(fiyat performans olarak) Tru-ULTRA HD Engine Pro processing engine var olarak gözüküyor sadece bu modele özgüymüş. Kullananlardan yorum alabilir miyim. Harman kardon ses sistemleri de çok hoşuma gitti.

    Örnek inceleme.
    http://www.trustedreviews.com/lg-65ub980v-review



  • Hocam bende aynı tv yi inceliyorum fikirleriniz nedir, aldınız mı memnun musunuz??
  • Bu modeli almak istiyorum, geçen ay (mart) hemen tüm magazalarda kampanyası vardı (sanırım LG nin stokları eritmek için yaptıgı kampanya) ve fiyatı 6.500 TL idi, fakat şu anda kampanyası bitmiş. 2015 modellerde gelmeye bugünlerde başlıyacak, dolayısıyla bu modelin artık elde/stokta kalanları satılıcak (yenisi gelmiyeceği için) Uygun fiyatla bulabilirsem almayı düşünüyorum, fakat henüz 5.000-5.500 TL gibi bir fiyat denk getiremedim. Bu fiyatlara bu ay yada önümüzdeki ay yakalayabilirmiyiz, yada bu fiyattan satıldıgı yeri bilen arkadaş varsa bilgi yazarsa sevinirim...
  • bu tv yi alıp kullanan ve yorum yapabilecek arkadaş yok mu...şuan fiyatı 6000 tl...
  • dr.ibrahim D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben bu ürünü geçen ay aldım. Ürün harika şu anda oturduğum sitede sadece Türksat ve hot bird kurulumu olduğu için 4k olarak şimdilik Türksat 4k hevc ve hot bird 4k1 test yayınlarını seyredebiliyorum. Cümlemi yazarken lig tv den Galatasaray Gençlerbirliği maçı başladı. Bu maçı 3d izledim. 65 inçlik IPS ekran yansıyan görüntü gerçekten de seyir keyfi yaşatıyor, bunu hem ekran kalitesi ve Büyüklüğü ile gerçekleştirirken hem de normal yayınları daha da güzelleştiren görüntü işleme sistemi ile elde ediyor. Resim kalitesinin üstüne Harman Kardonunda sesini ekleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiplus -- 17 Mayıs 2015; 1:38:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.