Şimdi Ara

LG ULTRAGEAR 24GN60R-B 1Ms 144Hz Full HD IPS GAMİNG MONITOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar kendime yeni bir monitör alma karari aldim. Bu monitörü hem video edit yaparken kullanacagim hem gündelik hayat hemde apex tarzi oyunlari oynamak icin kullanacagim. Aslinda video edit icin IPS ekran almam gerekiyor ama piyasada IPS ekran gaming monitörler cok pahaliydi bende arastirmalarim sonucu bu monitörü buldum : LG ULTRAGEAR 24GN60R-B 1Ms 144Hz Full HD IPS GAMİNG .

    Fiyatlar genel itibariyle düsük ve istedigim özelliklerde hemen hemen var. Tavsiye eder misiniz bir sorunu var midir? Eger bu isler icin daha iyi bir tavsiyeniz varsa bunu da belirtirseniz cok sevinirim..





  • Dostum selam,


    Ben 4 ay önce Ultragear serisinden 27gn60r-b 27 Full Hd 1ms 144hz modelini aldım. Ben çok memnunum iyi ki almışım diyorum. 27 inc FullHd rahatsız eder mi diye çok düşündüm, ürünü mağazada gidip inceledim ve aldım. Ekran parlaklığı başarılı, ghosting problemi yok, 144 hz bu ekranda idare eder ve enerji tüketimi fena değil. Ben tavsiye ederim bu seriyi. Bu seri olmasa da IPS Panel dışında almanı tavsiye etmem.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.