Şimdi Ara

LG Ultragear 27GL83A-B Kullananlar Klubü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
16
Favori
12.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    bu modeli ilk defa duydum ama 27GL83A-B'nin revize edilmiş modeli olabilir

  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

    Monitör firmalarının hep yaptığı şey. Neredeyse tıpa tıp aynı, çok minik değişiklikler ile adına bir harf eklemeden ibaret  Asıl olay biri 2020 yılının, öteki 2023 yılının monitörü.

  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

    15-18 bin tlye adam gibi monitör bulamadım çıldırmak üzereyim, 2 tane alacağım ortalama 30-40 bin tl ödeme yapacağım ama monitör seçemiyoruz

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Nasıl bir şey arıyorsunuz?

  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

    Hocam 2 tane güzel kaliteli oyuncu monitörü arıyorum.

    Yan yana kullanacağım. Tanesine 15 - 18 bin tl ödeme yapabilirim.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Anladım, o zaman şöyle sorayım büyüklük olarak tercihiniz nedir 24-27-32?, bir de hangi oyunları daha ağırlık oynuyorsunuz? Mesela valorant-cs go-overwatch gibi fps oyunları mı, gta5-rdr2-cyberpunk gibi açık dünya oyunları mı veya wow-ff14-lost ark gibi mmorpg oyunları mı?

  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

    GTAV,Space Engineers,Dayz,Arma3,


    27 veya 32 olabilir ama 32 çift ekranda çok mu büyük olur bilmiyorum artık hangisi iyiyse onu alabilirim beğenmezsem iade ederim.

    IPS ekran istiyorum.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    27 inch size şu monitörü tavsiye ederim, ips panel olması ve quatum dot ekran olması ile renkler canlı ve siyahların doğruluğu da daha yüksek



    www.incehesap.com
    MSI G274QPF-QD 27" 1ms (GTG) 170Hz FreeSync Premium Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/msi-g274qpf-qd-27-1ms-gtg-170hz-rapid-ips-wqhd-gaming-monitor-fiyati-63530/?ref=akakce&v=1.61


    Ben 32 inch kullanıyorum, yanında da bir tane 24 inch pivot olarak duruyor discord, web sayfası gibi şeyler için falan. Yan yana 2 tane 32 inch kullanmak için masanızın baya geniş olması lazım, şöyle söyleyeyim monitörün eni 73 cm. Yani size en az 150 cm genişliğinde masa lazım. Benim kullandığım monitör şu ve çok da memnunum. Bu fiyata bundan iyisi yok zaten.



    gaming.gen.tr
    Dell G3223Q 32 Inç 144Hz 1ms HDR600 FreeSync Premium Pro Ultra HD Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/215797/dell-g3223q-32-inc-144hz-1ms-hdr600-freesync-premium-pro-ultra-hd-fast-ips-gaming-monitor/

    Karar size kalmış  





  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

    Bakayım amazonda bu modeller varmı, Benim masam 2 metreye 80 cm :)

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    İlla amazondan alacağım başka yerden almam diyorsanız, o zaman ona göre model bakabiliriz. Ama bunlar kadar iyi olmayacaktır.

  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

    sadece Amazon dan alabilirim.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Satıcısı amazon olmak zorunda mı peki? Yoksa amazonda satan her hangi bir satıcı olabilir. Bu arada küçük bir bilgi, koşulsuz iade sadece amazonun kendi sattığı ürünler için geçerli. Örneğin diyelim ki monitör de ölü pixel çıktı ve geri gönderdiniz, satıcısı hangi firmaysa onun iade kuralları geçerli oluyor.

  • MSI G274QPF-QD renk konusunda çok başarılı bir monitör renk konusunda aşırı takıntılı bir insanım renklerin çok canlı ve doygun olmasını beklerim Quantum dot katman Rapid IPS panelle birleşince renkler muazzam seviyeye ulaşıyor bu monitörde


    şu an tr'de 2k 170 hz ips qd panelli bir monitör sadece bu var başka yok piyasa'da


    biraz güzel yanlarından bahsettik gelelim eksi yanlarına hdr performansı ehh işte hdryi açınca parlaklık nirvanaya ulaştı hdr 400 destekli diyor ama fake hdr imiş gözü çok alıyor hdr açınca parlaklığı ayarlayamadım böyle mi olması gerekiyor bilmiyorum eski monitörümde hdr10 desteği vardı onda ayarlayabiliyordum.


    güç tuşu yok yani panel pc'yi açtığınızda açılıyor kapattığınızda kapanıyor normalde ayrıca osd tuşundan da off ile kapatıyordum eski monitörde bunda öyle bir olay yok sağ alttaki güç ledi sürekli yanıyor, sol üst köşede ışık sızması var parlaklık %100'e alınınca belli oluyor çok takmadım bu duruma ips panel olupta ışık sızması olmayan monitör yok gibi zaten ışık sızmasına çok takarım derseniz VA panel'e yönelin


    geçen amazondan 2 defa aldım ikisinde ölü piksel çıkınca iade ettim. 3.sün de çıkmadı amazon iade konusunda sıfır sıkıntı sorgusuz sualsiz iade alıyor hatta direk değişim seçeneği bile çıkartıyor. msi'da ölü piksel garantisi yok bu arada diğer yerlerden alırsanız bilginiz olsun 4 ölü piksel bile olsa sıkıntı değil diyor. garanti şartlarında açık açık yazmışlar bunu resmi sitesinde var. aman dikkat


    diğer e ticaret firmalardan alsam nasıl bir işleyiş olacağını az çok tahmin edersiniz kısaca süründürürler amazon candır. Monitör alacaksanız amazondan alın yada görerek alın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 6 Eylül 2023; 12:55:13 >




  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Satıcısı amazon olan monitörler arasında önerebileceğim 32 inch yok maalesef. 27 inch de sadece şunu önerebilirim




    Ama madem bütçeniz 35 bin liralar civarında. Size farklı bir önerim var. Tam olarak neden 2 monitör istediğinizi bilemiyorum. Ama şu monitör dünyada ki en iyi oyun monitörlerinden bir tanesi. Ips panelin bunun yanında esamesi okunmaz. Bence bunu alın ve oyun dışında farklı amaçlarla ikinci bir monitöre ihtiyacınız varsa da o zaman ikinci bir 24 inch monitör alabilirsiniz veya düşük bütçeli bir 27 inch monitör.







  • 30-40 bin tl bütçeniz varsa yukarıda ki arkadaşın tavsiyesine %100 katılıyorum 2 tane 27 ıps panel alacağına 1 tane taş gibi OLED al gözlerin bayram etsin. bütçem olsa direk OLED'e yapışırım zaten OLED'in yanında diğer paneller standart kalıyor ama OLED'inde yanık mevzusu var ancak firmalar son zamanlarda bu konuda çözümler üretmişti diye biliyorum.

  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

    Satıcı ve gönderici Amazon olmayan ürünleri almıyorum problem çıktığında uğraşmak istemiyorum.

  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

    Viewsonic XG251G


    LG Ultragear 32GP750-B

    27GL83AP-B



    bunlar şuan aklımda, yamuk monitör istemiyorum. 2. Monitör Aynı marka ve Aynı model olmak zorunda aksi taktirde kullanımda problem oluyor.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    27 inch de size daha önce gösterdiğim Asus monitör daha iyi




    Ama 32 inch LG'nin fiyatı güzelmiş. Alıp bir deneyebilirsiniz, beğenmezseniz iade edersiniz en fazla. Çok fazla değerlendirmesi, incelemesi olmayan bir monitör o yüzden bir şey diyemiyorum. Ama satıcı amazon olunca alın deneyin derim.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    yanlış terçihler



    Bu ürün Viewsonic XG251G 7 bin tlden fazla etmez


    Bu fiyata Dell G3223Q alarak 3-4 level atlarsın

  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    yok ama demiş ya arkadaş sadece amazondan ve satıcısı amazon olan ürünlerden alacağım diye...ee tabi hal böyle olunca seçenekler baya bir daralıyor  açıkçası ben samsung g8 oled almasını şiddette tavsiye ediyorum, amazon çok iyi fiyata satıyor...ama pek ilgisini çekmedi

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.