Şimdi Ara

Lg V10 mobil erişim(hotspot) noktası açılmıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi günler. Amerika at&t Lg v10 getirttim. Evdeki wifime bağlanabiliyorum fakat kendi internetimi paylaşamıyorum telefon üzerinden. Fotodaki hatayı alıyorum. Bluetooth üzerinden ve Usb ile internete bağlamada da aynı hatayı veriyor. Ve bildirim çubuğunda wifi erişim alanı butonu yok. At&t bunu kapatmış olabilir. Model H900. Bi çözüm bulabilirseniz sevinirim. Sorunu giderecek ROM vs varsa atabilirim. Şimdiden teşekkürler
     Lg V10 mobil erişim(hotspot) noktası açılmıyor :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 1 e 1 aynı durumdayım. aynı problemi yaşıyorum. ek olarak görüntülü arama yapamıyorum ve telefonun kendi ayarlarından firmware güncellemek istediğim zaman sanki şebeke interneti yokmuş gibi davranıyor, wifi yada hücresel veri i açın diyor. Ama arkadaşın paylaştığı gibi yukarda 4g lte yazısını görebiliyoruz ve tarayıcıya girebiliyor play store den uygulama vs indiriyor hız gayet iyi derecede. Başka wifi ile internete bağlayınca 4g lte yazısı otomatik gidiyor ve firmware güncelleştirmesini bu sefer sıkıntısız kontrol edebiliyor.

    muhtemelen at&t nin şeyine kurban gidiyoruz. lgh900 yani amerika versiyonu olan bu telefona normalde android 6 gelmemiş ama ben çözülür ümidi ile
    http://forum.xda-developers.com/att-lg-v10/general/att-lg-v10-h900-force-upgrade-to-t3365658
    burada anlatılanlarla zorda olsa 6 yükledim ama yine at&t nin programları falan bu yüklediğim android 6 da da var ve aynı problem devam ediyor.

    at&t nin gıcık programları ve rehbere girince her seferinde adres book diye internete bağlanmaya çalışan program harbi uyuz.

    Benim çözüm olabileceğini düşündüğüm bir şey oda lgh900 olan bu telefona lgh960tr yükleyebilirsek problem kalkabilir diye ümidim var ama bunu nasıl yaparız?




  • Benim telefonda aynı durumda düzeltmek için rotlamak lazım şuan 6.0 için root yok. 6.0 dan 5.1 e dönülmüyor.Beklemekten başka çare yok.
  • hala uğraşmaya devam ediyorum. root lu 5.1 versiyon .tot uzantılı dosya ortalıkta dolaşıyor 1.9 gb boyutunda. ama dediğin gibi 6 şu an yüklü ve bunun üzerine bu rootlu versiyonu yükleyince lg logosunda donup kalıyor devam etmiyor. Allahtan lgup usb den bağlayınca görüyor da tekrar diğer 6 versiyonunu kurup telefonu açabiliyorum.

    bu at&t versiyonunun en lanet diğer özelliği diğer versiyonlar recovery moda fln girebiliyorken bizim telefonlarda adamlar her şeyi engellemişler. adb programı üzerinden recovery moduna alma ve ordan root yapma gibi çözümler var ne yazık ki adb den recovery moda alamıyoruz.

    root lu 6 versiyon olsa belki sorun kalmayacak dediğin gibi. ve ya root yapma olanağımız olsa twrp kuracağız ama yok arkadaş america versiyonu çıldırttırma seviyesine taşımış her şeyi.
  • Sorunun kesin cozumu için 05434147061

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.