Şimdi Ara

★★★ LG V20 ANA KONU ★★★ (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.918
Cevap
34
Favori
209.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimser

    Evet evet aynı söylediğin gibi hocam tüplü tv gibi anakart bozuldu sandım ama sen bootloader diyosun tam vakıf değilim lg yazılım ve durumlarına.

    Lg up ile stock kdz yükledim düzeldi telefon yeniden başlasam mı bilemedim
    evet hocam bootloader tamam idi, TWRP (recovery) yükleyip sonra ROM sonra magisk yükleyecektin iş tamamdı. karlı görüntünün sebebi stock ROM un santa bootloader ile uyumsuzluğu, buna uyumlu ROM atınca düzeliyor. Şimdi en başa dönmüş oldun. Yükle veya yükleme diyemem, ben rootsuz kullanmaya alıştırdım kendimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanbahri H kullanıcısına yanıt
    Yani aslında olan olması gerekendi hocam öyle mi?

    Tam olarak şu oldu, konudaki anlatımla adım adım fastboot moduna geldim step2 bat dosyasını açtıktan sonra ama sonrasında yapabileceğim başka bişey kalmadı çünkü step2 ve fastboot modundan sonra bütün cmd komut ekranları kapanıyor ve açılmıyor haliyle de 3. Adım olan twrp komut kodunu yazacağım bir yer bir ekran bir mod yok yada ben bulamıyorum. İşte hal böyleyken fastboot mode dan çıkmayınca pili çıkarıp taktım ve sonrada yukarda yazdığım televizyon giib hale geldi. Çözüm için yardımcı olursan sana zahmet çok güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    telefon fastboot ekranına gelince, fastboot flash recovery komutundan bahsediyorsunuz sanırım, bilgisayarda adb ve fastboot.exe dosyalarının olduğu klasörde bir komut penceresi açılıp orada yazılacak, 2-3 defa yazmak gerekiyordu tam alması için. sonra batarya sök tak yapıp direk recoverye girin, normal boot ederse stock recovery yazar geri üstüne stock romlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibindende 1200 tl ye sıfır olduğu söylenenen v20ler var ne kadar doğrudur? güvenilir midir? Bu nasıl mumkun olabiliyor teknoloji marketlerinde yokken bileniniz var mıdır?
  • Arkadaşlar V20 H990N modelini Çinden getirtip sorunsuz olarak kullanabileniniz var mı?Ben cihazı 4g'de kullanamıyorum.Bir arama yapacağım zaman 3g'ye alıyor cihaz kimseyi arayamıyorum ve de ulaşılamıyorum.Hep cihazı 2g modda kullanmak zorundayım.Hangi ayar ile düzeltebilirim sorunu?Götürmediğim servis kalmadı.Donanımsal bir sıkıntısı yok diyorlar sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voodoo2

    Arkadaşlar V20 H990N modelini Çinden getirtip sorunsuz olarak kullanabileniniz var mı?Ben cihazı 4g'de kullanamıyorum.Bir arama yapacağım zaman 3g'ye alıyor cihaz kimseyi arayamıyorum ve de ulaşılamıyorum.Hep cihazı 2g modda kullanmak zorundayım.Hangi ayar ile düzeltebilirim sorunu?Götürmediğim servis kalmadı.Donanımsal bir sıkıntısı yok diyorlar sadece.
    TR rom yüklenebilir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo2 V kullanıcısına yanıt
    Benim cihazim TR ama ayni sorun bende de var
    Cozum olarak "tercih edilen sebekeyi" yalnizca 3G seciyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wickedfb kullanıcısına yanıt
    Yüklenemez sanırım.Donanımsal fark var.Tr versiyonu tek sim kartlı.Benim model çift sim kartlı.Cihaz kullanılamaz duruma gelebilir.Gerçi şu anda da tam anlamıyla kullanamıyorum:(
  • Arkadaşlar 4.5G üzerinden arama normal şartlarda yapılmıyor (VoLTE hariç) Şebeke 4.5g olsa bile arama gelince veya arayınca 3G ye geçer.
    aşağıdaki linkteki bilgileri bir okuyun isterseniz.https://forum.turkdevs.com/konu/tuerkiye-mobil-bant-genisligi-ve-frekanslari-3g-4g.10337/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dancingman -- 17 Haziran 2019; 9:54:31 >
  • dancingman kullanıcısına yanıt
    Benim sıkıntım sadece 2g üzerinden arama yapabilmem.Sadece 3g seçildiğinde dahi arama yapamıyorum.TDD - LTE olayı sanırım sorun teşkil ediyor.
  • Geçen hafta hattı vodofone a taşıdım internet ne rezil, 4.5g evde 3mbit, işte 6mbit. :))) telekom yine 50-60 mbitti :)) turkcelle geçtim bakalım nasıl olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo2 V kullanıcısına yanıt
    operatörünüz H990N 3G frekansını desteklemiyor olabilir, arkadaşlarınızdan ödünç alarak 3 operatörle de deneyin. 3G frekanslarını unlock etmek için bir video vardı XDA da araştırabilirsiniz. Benim Amerika'dan gelen bir V20 vardı, 3G ye düşer ordan arama yapardı. Bunların EFS partitiona müdahale edip 4G, volte, 3G frekans gibi ayarlar değiştiriliyor, örnek olarak Xiaomi cihazlar için Volte açmayı araştırın, Türkçe kaynak var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam

    yaklaşık bir ay önce ikinci el bir v20 aldım 750 liraya, aldıktan sonra da bu konudaki yönergelerle root yapmayı denedim baya da uğraştım ama yapamadım normal kullanmaya karar verdim. ilk olarak direkt 8 romu yükledim ama düzgün çalışmadı sürekli donma takılma yapınca stock 7 yükleyip ota ile kendisinden 8e güncelledim bu kez çok stabil ve düzgün çalıştı.Şuan yüze yakın uygulama yüklü telefonda dahili hafıza neredeyse tamamen dolu ve gayet akıcı stabil çalışıyor.

    stock temayı lg store'daki forest tales ile değiştirdim hafif koyu ton hem gözü yormuyor ama ghost screen hafiften kendini belli ediyordu. xda daki bir konuda sfilter lite'nin %10da iken (markette var) faydalı olduğu yazıyordu programı kurup değeri %10a alınca artık ghost screen görmez oldum tavsiye ederim isteyen denesin. Bu telefonu alma nedenim aslında içindeki dahili amfi ama bluetooth kulaklık kullandığım için faydasını görmüyorum. elimde hem lg kulakiçi quadbeat hemde bose soundlink bt ama kablolu da çalışan kulaklıklar var ikisini de kablolu olarak denedim ama ses beni hiç hoşnut etmedi bu yüzden amfi görevi gören bir program kurdum o da yine markette var equaliser fx adında. daha önce de kullanmıştım lg g4 de, yine bu v20de de çok faydalı oldu hem sesi yükselitiyor bozmadan hemde ekolayzır işte.

    1 haftalık kullanım sonucu şimdilik memnun edici şuan ki haliyle V20. Samsung note 5'den geçtim şuan için öyle çok note 5i aratan bir durum yok kalem dışında. Şunu da yap diye tavsiyeniz varsa beklerim. iyi forumlar




  • 2.5 sene sonunda ilk sorun, batarya şişmesi oldu :)) buna şükür..

    Yedek bi bataryam var şimdilik ama bir tane daha edinmek lazım, vintek orjinal satıyordur diye tahmin ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,
    Vintek LG yetkili servisi olduğundan orijinal olması muhtemel. Aşağıda linkini verdiğim batarya da orijinal.https://magaza.lgdestek.net/urun/lg-v20-orijinal-batarya-bl-44e1f/
  • v20 almak istiyorum ancak kafama takılan bootloop var v30 da bu sorun yok v20 de var mı?
  • Meraklı21 M kullanıcısına yanıt
    Bu başlıkta botloop olan bir v20 cihandan bahsedildiğini hiç görmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meraklı21

    v20 almak istiyorum ancak kafama takılan bootloop var v30 da bu sorun yok v20 de var mı?
    Bootloop kesinlikle var. Bir de sarz sorunu . İnanın full dolduruyorum dışarı çıkınca interneti açın 2 şer dusuo sarz. Eşimden huwai var. Benim sarz bitio onu kişi %60 hala. Yakında satarım bunu. Tek sıkıntı sarz bence ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar telefonun empedans modunu bu kablo ile tetikleyerek ciddi anlamda yüksek ses alıyorum. bu kabloyu kullanmadan telefonun modu nasıl tetiklenir. nette biraz bakındım , telefonu rootlayarak içinde bi dosyayı değiştirip bu modun tetiklendiğinden bahsediliyor . ama ben root olayına pek girmek istemedim. bilgisi olan varmı *..  ★★★ LG V20 ANA KONU ★★★
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokayozyer

    dostlar telefonun empedans modunu bu kablo ile tetikleyerek ciddi anlamda yüksek ses alıyorum. bu kabloyu kullanmadan telefonun modu nasıl tetiklenir. nette biraz bakındım , telefonu rootlayarak içinde bi dosyayı değiştirip bu modun tetiklendiğinden bahsediliyor . ama ben root olayına pek girmek istemedim. bilgisi olan varmı *..
    Selam,
    Telefon kulaklığı ise üzerindeki ses açma kapatma ve görüşme tuşlarının üçüne birden basarak kulaklık jakını telefona takın. Harici ses aygıtı olarak görüyor, ses biraz artıyor.




  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.