Şimdi Ara

★★★ LG V20 ANA KONU ★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.918
Cevap
34
Favori
209.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin nerede olduğunu biliyorum dostum. Meselemiz o değil. Mesele Lg'nin telefon dağıtım konusunda ülkemizi hangi kıta içinde gördüğü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok arkadaş bilerek veya bilmeyerek yalan yanlış bilgiler vererek bu telefonu baya gömmüşler, ben de bildiğim kadarıyla yanlış bilinenleri anlatmaya çalışayım. Doğru bilinen yanlışlara gelecek olursak:

    "LG batarya konusunda çok kötü, v10'da G4'de gördük zaten"

    -Bunu diyen arkadaşların telefon piyasasından uzak olduğunu düşünüyorum. Çünkü V10, G4 gibi telefonların bataryalarının sorunlu olmasının sebebi Snapdragon'un 808 ve 810 serisi işlemcileri. Aynı işlemciyi kullanan telefonların hepsinin batarya ömürleri çok kötüydü ve aşırı ısınma problemleri vardı. Bunların en büyük örnekleri ise HTC M9 ve Sony Xperia Z5. Yani kısaca 3200 mah batarya evet 4000'e göre azdır bunu herkes biliyor, ancak 820 gayet iyi bir işlemci ve 2800 mah bataryalı LG G5'in bile bataryasının günü çıkaracak kadar iyi olduğu söylenirken V20'nin kötü olacağını beklemek bana kalırsa ön yargıdır.

    "Keşke batarya çıksaymış"

    -Çıkıyor zaten.

    "Avrupa'ya gelmeyecekmiş"

    Türkiye LG'nin önem verdiği ülkelerden birisi ve her sene çıkardıkları telefonlarda Türkiye'de de özel lansman yapıyorlar, Bu telefonunun gelmemesi için hiç bir sebep yok.

    "Note 7 varken satmaz"

    Bir Samsung fanı olarak bu konuda ben de bir süre düşündüm, şu anda kullandığım telefon note 4 ve note 7 almayı çok isterdim, ancak malum fiyatı 3600 TL ve şu anda batarya problemi yüzünden baya gözden düştü. Eğer LG fiyatı iyi ayarlarsa birbirinin aynısı yeni iphone serisi ve patlayan note 7 rezaleti içinde kendine iyi bir yer ayarlayabilir. Ancak LG piyasa araştırmasını iyi yapmadan kalkıp note 7 ile aynı fiyata koyarsa, ben dahil bir çok kişinin note 7 alacağına şüphe yok.


    Bunun dışında kendini aldırabilecek bir çok da özelliği olduğunu düşünüyorum, örneğin kimse bahsetmemiş ama bu telefon 132 desibel seviyesinde ses verebiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bir telefonda en yüksek sesi veren note 4 edge 88 desibel sese çıkabiliyordu maksimum, 132 desibel şimdiye kadar gelmiş geçmiş en yüksek telefon sesi demek. (bu bilgiyi doğrulamak için yeniden gsmarena'ya girdim ancak silinmiş bilgi. Yalanlandı mı yoksa halen en güçlü sesi verebilen telefon mu belli değil)

    Askeri seviyede kırılmaya dayanıklılık sertifikası var ve yapılan testlerde 2 metreye kadar hiç bir şekilde ekranı kırılmıyorken yaklaşık 3 metreden düştükten sonra sadece ekranı çatlıyor ancak yine de çalışmaya devam edebiliyor. (kaynak: Android Authority)

    2. ekran hem edge ekranlarından daha işlevsel, hem de kırılma ihtimali daha az.

    Arka kapak açılıyor ve telefon aluminyum. Arka tarafının cam olmaması bana göre bir artı özellik.

    Sonuç olarak toplu pakette gayet iyi bir telefon, hele ki LG'nin fiyatları da çabuk düşüyorken, 3600 liralık note 7 ve 3899 liralık Iphone 7 plus gibi telefonların arasında güzel bir alternatif olacaktır.

    Edit: 132 desibel ses cikisi degilmis, 132 desibel kadar gurultulu ortamlarda bile, ornegin konserlerde, yine de kaliteli bir ses kaydi cekebiliyormus.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRoSSBoNeSS -- 16 Eylül 2016; 11:29:30 >




  • Alet hakikaten güzel. Sırf ses için htc 10 dan vazgeçebilirim. Yalnız aşırı büyük yahu şunu 5.2' yapsaymış keşke LG
  • Gelecek mi bilen var mi? Hic bir türk sitesinde incelemede görmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon güzel ama aşırı büyük fakat şuda var ekran kasa oranı gayet yeterli olmuş cihazda ayrıca parmak izi okuyucu Note 7 göre daha iyi olur büyük ihtimalle genelde samsungun hep parmak izi okuyucusunda belrili bir süreden sonra sıkıntılar çıkıyor. 3200 mah batarya yeterli gelmesede bana kalırsa Snapdragon 820 oluşu ve cihazın daha hafiflemesi diğer V10'a nazaran bir artı bana kalırsa görmeden kullanmadan bir şey demek zor.

    3000 tl'den çıkar 2 ay sonra 2200 civarına düşer bana kalırsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    Telefon güzel ama aşırı büyük fakat şuda var ekran kasa oranı gayet yeterli olmuş cihazda ayrıca parmak izi okuyucu Note 7 göre daha iyi olur büyük ihtimalle genelde samsungun hep parmak izi okuyucusunda belrili bir süreden sonra sıkıntılar çıkıyor. 3200 mah batarya yeterli gelmesede bana kalırsa Snapdragon 820 oluşu ve cihazın daha hafiflemesi diğer V10'a nazaran bir artı bana kalırsa görmeden kullanmadan bir şey demek zor.

    3000 tl'den çıkar 2 ay sonra 2200 civarına düşer bana kalırsa.

    Kardeş iyide zaten bu telefonun üretim amacı "Büyük ekanlı ve güçlü donanımlı" telefon isteyenler için. Daha küçük ekranlı telefon arıyorsan LG zaten baharda G5'i sürdü piyasaya. Benim sana tavsiyem ise; "HTC 10" al 5,2 inch hemde kapı gibi telefon bence .




  • beyler ne zaman gelecek bu telefon?





  • lg v20 note 7 kamera karşılaştırması
    lg v20 ★★★ LG V20 ANA KONU ★★★
    note 7
     ★★★ LG V20 ANA KONU ★★★

    lg v20
     ★★★ LG V20 ANA KONU ★★★
    note 7

     ★★★ LG V20 ANA KONU ★★★
    kaynak:http://www.androidauthority.com/lg-v20-vs-galaxy-note-7-camera-715123/




  • 6 eylülde tanıttılar. daha ne zaman ne kadara satılacağı belli değil. 2500tl den fazla olursa fiyatı kimse almaz zaten...
  • 2500'den pahalı olacağı kesin. Ben 2999 veya 3099 gibi bir fiyatla çıkacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtubdan baktım güzel telefon. Tabi kullanmadan birşey demekte pek olmuyor.
    LG ideas for life :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama arka çift kamera konumlandırılması biraz daha kibar olabilirdi. Ayfon 7 çift kamera konumlandirmasi çok hoş duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon 29 eylülde satışa çıkacak arkadaşlar. Yalnız Türkiye'ye de aynı tarihte mi gelir yoksa daha mı geç gelir henüz belli değil. Bu arada fiyatı 800 dolar olcakmış. Vergisiz 2400 TL demek bu. Yine V10 gibi 2699'dan çıkacak sanırım.

    Kaynak:http://shiftdelete.net/lg-v20-fiyat-ve-cikis-tarihi-75455
  • Hemen çıksa da bootloop sorunları başlasa artık geç kaldılar
  • Özellikleri ve diğer telefonlara göre sunduğu avantajlar gerçekten cazip kılıyor fakat çıktığı gibi almak ne kadar doğru olur bilemiyorum LG nin fiyat politikası çok garip.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • LG Türkiye paylaştı bunu. Satacaklar mı acaba?
  • Cihaz gayet derli toplu olmuş. Malzemenin verdiği güven, ikinci ekranın işlevselliği en büyük artıları.

    Çıkış fiyatı için tahminim 2999 TL.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg v20 iphone 7 hız testi
  • lg türkiye lg v20 yeni videoları





  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.