Şimdi Ara

Lg V30+ Inceleme (Amatorce...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle herkese merhaba. ( Klavye Korece ve Ingilizce oldugu icin, Turkce harfleri kullanmak biraz zor. )
    Yaklasik 3,5 senedir kullandigim emektar Lg gpro 2 yu, mecburiyetten degistirdim. Gpro 2 yu fazlaca yere dusurdugum icin ekrani orta kisimdan tepki vermemeye baslamisti. Tamir yerine degistirmek daha mantikli geldi.

    Forumda diger lg kullananlarinin aksine 3,5 sene gpro 2 ile hicbir sorun yasamadigim ve arayuzu kullanimi basit oldugu icin yeniden lg yi tercih ettim.
    V30+ secerken ki tek endisem pilinin degismemesiydi. Gpro 2 da gerektiginde pili degistirmek buyuk kolaylikti. Bu pili ilk degismeyen telefonum ve 1 haftalik kullanim sonucunda beni uzmeyeck gibi. 1 gun kullanim icin fazlasiyla yeterli. Lg V30+ Inceleme (Amatorce...)
    V30+ kamerasi gpro 2 dan sonra ilac gibi geldi. Gpro2 nun benim icin tek eksis kamerasiydi. V30+ in kamera ayarlari daha detayli henuz tam kurcalamadim ama yinede otomatik cekimleri bile benim icin yeterli.
    Suan icin V30+ tek olumsuz yani Ingilizce olarak kullanmak zorunda kalmam. Gpro2 da varsayilan dili Turkce olarak secme imkanim varkan v30+ Turkce dil secenegi yok.

    V30+ ile otomatik ayarlarda cekilmis bir kac fotograf.Lg V30+ Inceleme (Amatorce...)Lg V30+ Inceleme (Amatorce...)







  • Asagida V30+ alirken yaninda hediye olarak gelen Lg Q6 ile yanayana cekilmis fotografi. Sagolsun Koreliler aylik 19.000 wonluk ikinci hat beraber ( Limitisiz 3g internet ve konusma, mesaj ... ). Ogrenci icin fazlasiyla yeterli bir hat. Lg V30+ Inceleme (Amatorce...)Lg V30+ Inceleme (Amatorce...)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.